torsdag 30. mai 2013

Koffert til sommerferien!

Tia flyr og straks er det tid for sommerferie, en tid som også er den dyreste tiden å reise på. Mange reiser bort, ettersom behovet for sol sammenhengende i mange dager er en svært viktig faktor. Pakking er en viktig del i reise opplegget. Noe man ikke alltid tenker over er at det er en maks grense når det gjelder antall kilo. Som medfører litt småkjeft fra de som sjekker passasjerene inn og at man må ty til midlertidige løsninger. Er ikke alltid så kult å sende undertøy og andre klesplagg i en plastikkpose som er ment for barnevogner. Uansett, plastikkposen kommer jo frem den også.

Kofferter er en sak vi har mange alternativer på, så også i forskjellige prisklasser. Men, skal du først kjøpe dette som gave til de ansatte eller andre, så bør du være mer opptatt av kvalitet en pris. Ofte så er det jo slik at det er de ansatte som skaper resultater i en bedrift, da er dette et meget dårlig sted å spare inn penger på.

Ukas koffert er laget i polycarbonat, størrelse 500x370x260 mm, vekt 3,7 kg, 4 hjul, TSA lås og kommer i fargene grå og svart. En meget praktisk koffert som er svært lett å håndtere. Pris ca 1200,- eks mva, eventuell logotering og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Koffert er en stiv, eskelignende veske med hengslet lokk, lås og håndtak, som først og fremst brukes til oppbevaring og transport av bagasje under reiser. Størrelsen kan variere, men kofferter er sjelden større enn ca. 1,2 x 0,8 x 0,4 meter, siden de ellers blir uhåndterlige under reisen. «Amerikakoffert» eller trunk var større, men da vanligvis med håndtak i kortsidene slik at de kunne bæres av to personer.