mandag 13. mai 2013

Refleks dagen


Viste du at refleksen har en egen dag, så bra for den, heldig. Dagen, dagen til refleksen altså, den er i oktober. En god stund til. Ikke så unaturlig det, for det er jo fra da og utover den er mest gjeldende.

Ifølge Statistisk sentralbyrå døde 152 fotgjengere på norske veier fra 2006 til 2011. Av disse var 70 prosent over 55 år. I samme periode ble totalt 4332 fotgjengere skadd. Det sier noe om hvor stort problemet er. Refleks reduserer faren for å bli påkjørt med 85 prosent.

Refleks er en billig og enkel livsforsikring.

Så, vi i Hero Profil har mange forskjellige reflekser, opp til deg å bestemme hva du vil ha. Prisen er ikke så verst og antallet man får er bra. Det betyr at du kan dele ut mange slike reflekser, som er et veldig bra og nyttig produkt, til personer som trenger det og det koster deg heller ikke så mye. Hva med å gi det ut til barn i skolen, på sfo, i idrettslag, til de ansatte i bedriften, som give aways. Mye man kan gjøre, god publisitet kan man også få, så her er det mye bra. Publisitet, synlighet og et nyttig produkt, kan det egentlig bli en bedre kombinasjon.

Det kulest produktet er muligens LED armbånd, et produkt som blir mer og mer populært. Du er ikke bare synlig i lys av en bil, men også med blinkende LED-lys. Du kan tilpasse din egen LED lys med ulike Pantone farger / lengde / bredde og design.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lotto. Den teoretiske sjansen for å vinne er 1:138, mens vinnersannsynligheten for førstepremien er 1:5 379 616. Ved trekkningen 1. oktober 2011 var det hele 21. rekker som gikk inn på lottokupongen med tallene 8 – 13 – 14 – 15 – 20 – 26 – 32. Tallene gir da formen som et latinsk kors, og den opprinnelige potten på 16,2 millioner ble fordelt på 21 med en premieutbetaling på 772.895 kroner for syv rette.