tirsdag 28. mai 2013

Polo shirt med kvalitet

En sak som man stadig kan diskutere, snakke om og en sånn grei sak som man alltid kan innlede en samtale med, er været. Alle er opptatt av det, gjengangerne er at regn er noe herk, snø er ok på vinteren, uvær er ikke noe særlig og alle digger varmen. Men når det først er varmt, huff så varmt det er. Alle årstider har sin sjarm, men mindre klær på kroppen, en sol som steker, en skyfri himmel, solbriller på, jordbær og masse is. Nja, det er ikke så dumt.

Tiden er inne for å komplettere og oppgradere garderoben. Derfor har vi valgt ut et produkt, selvfølgelig med top notch kvalitet, behagelig å ha på seg og sist men ikke minst, det ser veldig bra ut. POLO SHIRT i god kvalitet, myk 100 % bomull. Med høye kvalitet fra en leverandør som har spesialisert seg på skjorter og klær. Lagerføres i svart og marine. Det er faktisk muligheter for spesialproduksjon av plagg i farger som normalt ikke lagerføres, bare så du vet det.

Straks tid for sommer, da er dette et enkelt og lett plagg, samtidig som det også ser veldig fint ut. Og er det sånn at du er ute etter kvalitet, vel, da er dette produktet midt i blinken for deg. Når alt kommer til alt, så er det kvalitet som gjelder.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
17. mai
Høyeste temperatur: 28,6 ºC 17. mai 1960 i Melsomvik, Vestfold
Laveste temperatur: –20,9 ºC 17. mai 1909 på Finse, Hordaland

24. desember
Høyeste temperatur: 17,2 ºC 24. desember 1942 i Tafjord, Møre og Romsdal
Laveste temperatur: –43,9 ºC 24. desember 1919 i Karasjok, Finnmark
Største døgnnedbør: 107,0 mm 24. desember 1933 i Eide, Møre og Romsdal