onsdag 8. mai 2013

Sommergave - kjølebag



Hva passer ikke bedre til sommeren og varmen som venter enn kjølebag. Hold mat og drikke kald og avkjølt, mens du nyter livet i parken, på stranden, på en eller annen utflukt, eller i andre sammenhenger. Kjølebager kommer i mange ulike størrelser, prisklasser, farger, fasonger, felles for dem alle, svært så nyttig, hendig og brukervennlig.

Mange leverandører på dette området, og vi har tilgang på dem alle. Noe som er strålende for deg. Gaver til ansatte skal aldri undervurderes, alle liker å få en gave.

Dagens trivia, bare sånn i tilfelle du lurte:

Ifølge norsk kvalitetslovgivning skal all fisk som skal spises rå eller tilnærmet rå, fryses til minst −20°C i 24 timer før den kan selges. Årsaken er at frysing etter disse retningslinjene gir trygghet i forhold til parasitter. Dette kan være et viktig råd ikke bare i forbindelse med kommersiell omsetning, men også være viktig for hobbykokker som beveger seg inn i råe råvarers og retters spennende sfære.