fredag 24. mai 2013

Paraply - en hendig liten sak


Mange steg nærmere sommer, en herlig tid. Allergitid for de som sliter med sånn pollen greier, flomtid, noen steder er det sol mens andre steder regner det. Uansett, når det først er sommer vær, så er det ingen ting som er bedre. Ikke for å ødelegge all moroa, men vi er nødt, ettersom det er litt sånn i denne bransjen, man ligger noen årstider foran. For tiden så detter det inn mange kampanjer til oss, temaet nå, er veldig ofte paraply. Om grunnen er at leverandørene som tilbyr dette vet at det blir en sånn shitty sommer, eller om de tenker litt mer mot høsten, vel det vites ikke. Så vi sprer det glade budskapet videre og gir deg muligheten til å slå til på et godt paraply tilbud.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Paraply (fransk parapluie, av italiensk parare, «beskytte» eller «verne mot», og fransk pluie «regn») er en bærbar, sammenleggbar skjerm av vanntett stoff brukt til å skjerme seg mot regn og annen nedbør.

Paraplyer, på samme måte som parasoller, har vært i bruk i tidligere tider hos assyrerne, egypterne, i Kina og India, men da hovedsakelig som et symbol på en høytstående person. I Europa tok man først i bruk paraplyer på 1500-tallet.