mandag 6. mai 2013

Beachflag som gir synlighet!


For den litt spesielt interesserte, men for den rette, av stor interesse. Viser jo mangfoldet i profilverden, dersom du skulle lure, ja vi i Hero Profil kan få tak i det meste. Så driver du en sjappe ved beachen, sponser et fotballag eller idrettsklubb, har planer om utendørs arrangement, gjennomføre en eller anen form for kick off, delta på messer eller lignende. Ja da har vi produkter til deg, som igjen gjør at du blir godt synlig. Synlighet er en bra ting.

Beachflag sommer er et slikt produkt, produktet er
tilgjengelig i mange forskjellige former og fasonger. Så det er litt opp til din fantasi og kreativitet, på hvordan du vil at det skal se ut og hvordan/hva du skal bruke det til. Men det er ingen tvil om du øker muligheten til å bli synlig.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte, vamos a la playa:
Badestrand er en liten eller stor strand langs havet eller en innsjø som brukes til rekreasjon. Ofte er store badeplasser knyttet til turist- eller friluftsområder. Det er vanlig å dra til strender om sommeren for å bade, sole seg, gå tur, leke eller hvile seg.

Soling krever oppmerksomhet for å unngå mer sol enn huden tåler. Bading krever kontroll med badevannskvaliteten og tilsyn med barn. Mens norske strender som regel er ganske urørt, kan populære strender i andre land være svært utbygde med hotellanlegg og byfunksjoner, for eksempel Copacabana i Rio de Janeiro. Det er ikke uvanlig å sette opp kiosker hvor det selges mat og drikke, strandstoler og parasoller leies ut eller strandhytter der man kan skifte klær. Noen steder settes det opp bryggeanlegg med stupebrett og hus, og også tivoli.