fredag 30. august 2013

Treningstøy

Stadig vekk, eller sånn ofte, litt innimellom, så kan man lese om det perfekte treningstøyet. Hm ikke dumt, vært greit å hatt, men hva gjør det perfekte treningstøyet. Gir det deg en bedre form, helse og kondisjon straks du har tatt det på, gjør at du løper litt fortere, løfter noen kg ekstra, hopper høyere, yter ekstra innsats, eller er det sånn at det perfekte treningstøyet faktisk gjør jobben for deg. Hvor man kan kjenne at formen blir bedre, kiloene raser av og alt er top notch, mens man slapper av og det perfekte treningstøyet tar seg av treningen. I artikkelen vi kom over, så viste det seg at det som gjør treningstøyet perfekt, var at et omtalt produkt ”Finnes i flere nye høstmodeller med den berømte «hold in»-effekten, og har også fri frakt og lynrask levering. En sikker vinner”. Såpass tenkte vi, hm, litt skuffende egentlig. Uansett, folk er forskjellig og har forskjellig smak. Det viktigste er hva som passer for deg. Vi i Hero Profil anbefaler treningstøy fra Craft, rett og slett fordi kvaliteten er meget bra.

Cool Boxer with Mesh, Cool run sock, Active run tee longsleeve, Tight herre modell og Active run Hybrid jacket. Dette er klær som gir god komfort, man føler seg sprek i og gir en økt selvtillit med tanke på prestasjon. Klærne sitter godt på kroppen, kjøling og fuktighetstransport i varme forhold og annen herlig teknologi.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Et perfekt tall er et tall der summen av tallets alle ekte divisorer er lik tallet selv. For eksempel er 6 et perfekt tall, siden de ekte divisorene til 6 er 1, 2 og 3 og 1 + 2 + 3 = 6.

Hvorvidt det finnes uendelig mange perfekte tall er ikke kjent. Det er ennå ikke funnet noen perfekte oddetall, men det er heller ikke bevist at ingen finnes. Hvorvidt det finnes noen er et av de eldste matematiske problemene som fremdeles er uløst og ble studert allerede av Euklid. Alle perfekte tall man kjenner til slutter enten på 6 eller 28 når de er skrevet i titallsystemet.

De minste perfekte tallene (følge A000396 i OEIS) er 6, 28, 496 og 8128.
De perfekte tallene som er kjent i dag kan alle kobles til hvert sitt Mersenne-primtall. Hvis 2^{p} -1 er et primtall, er 2^{p-1} \cdot (2^{p} -1) et perfekt tall.

fredag 23. august 2013

Vinflaske med logo

Så er det straks tid for helg, forhåpentligvis en solfylt helg. Trenger det, sånn før høsten setter inn. For mange, så er helgen en svært så aktiv tid. Mye som skal gjøres, aktiviteter eller gjøremål, noen har en lang liste, mens andre har en åpen liste. God tid, dårlig tid, hektisk, avslappende, fri, mas og jag, rolig og bedagelig.  Uansett, viktig å kose seg, slappe av, nyte tiden, lade batteriene. Så, når kvelden kommer, da kan det være greit å nyte et glass rødvin. I følge de som kan det, så skal et glass også være sunt.

Tenk så tøft, en vinflaske med bedriftens logo, med etikett som er designet i bedriftens farger. Vin med logo er den åpenbare firma, kunde eller julegaven - også en god ide hvis man ønsker å markere en hendelse, et nytt produkt, en feiring, et mottak - eller bare gi en til de ansatte, med ønske om en god helg eller takk for innsatsen! Bare fantasien setter grenser.

All lov pliktig informasjon om vin er på baksiden, slik at mottakeren har kontroll over dråpene som er i flasken. Vin gaven kan for eksempel leveres i kartong, vinpose, vineske i tre, eller den kan pakkes i gavepapir i ønsket farge og kvalitet.

Velg mellom rødvin eller hvit vin.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Hentet fra wikipedia, der står det følgende om vinsmaking:
Vinsmaking er i utgangspunktet en subjektiv opplevelse, men det finnes likevel noen konkrete regler for hvordan det skal gjøres. Vinsmaking bør foretas i nøytrale omgivelser, dette for å kunne utnytte sansene fullt ut. Et luktfritt værelse med romtemperatur og dagslys er egnet.

Så, skal du ha en skikkelig kose helg og gjerne ha litt god mat. Vel da er punkt 2 i smaksprosessen (også hentet fra wikipedia) et greit sted å begynne:

Roter glasset med vinen forsiktig, se om vinen «henger» igjen på sidene av glasset. Det forteller om vinens viskositet – om hvor mye sukker og/eller alkohol vinen inneholder. Ved hjelp av dette kan man ofte avsløre vinens bruksområde (hvilken type mat den passer best til).

onsdag 21. august 2013

Kjærlighet på pinne

Love is in the air, love is all around, love me tender, love me tonight, pluss mye mye mer. Love, er over alt det. Love er bra, trenger love, alle liker det. Litt sånn peace and love, ikke dumt. Love er rett og slett herlig, litt sånn verden er et flott sted og greier, svever på en rosa sky og alt går greit. Vi i Hero Profil kan mye, også på dette område, trenger du hjelp, så kan vi sikkert hjelpe også her, men mye av jobben må du gjøre selv. Men kjærlighet på pinne, eller love on a stick, sånn fritt oversatt, med logo, ikke noe problem.

Kjærlighet på pinne

En favoritt blant de yngre og populært godteri å formidle budskapet på. Formen er oval og måler ca 30 x 40 mm, veier 11 g. Reklametrykk på den ene siden og transparent på den andre siden, slik at man ser fargen på kjærligheten.

Opptil fire valgfrie PMS farger eller CMYK. Kan velge mellom mange forskjellige farger og smaker. Rimelig produkt, som gir et stort antall, flott produkt å gi ut på messer eller pynt på kontoret, resepsjonen, møterom, osv.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Kjærlighet på pinne, også kalt kjærlighet eller slikkepinne er en type sukkertøy som er festet på en pinne. Den kan ha mange ulike smaker og former, men de mest vanlige er runde med enten sur, salt eller søt smak.

mandag 19. august 2013

Musematte

En svært praktisk sak, som sørger for at styreenheten til datamaskinen fungerer optimalt. At ting fungerer optimalt er jo ingen dum idé. En god stund siden dette produktet kom på markedet, tilbudet og alternativene begynner å bli mange. Standard, fotomatte, anti-slip, 3D, tekstil matte, PVC, memo matte (med 50 notat ark) og musematte med kalkulator, for å nevne noen. Uansett hva man velger, det er ingen tvil om at det er en god reklameplass og det er mange som bruker det.

Hva med en musematte med kalkulator. To ting man bruker ofte og alt samlet på en og samme plass. Lett tilgjengelig. En meget praktisk sak.



Et godt tips. Legg inn kalenderen for 2014 på musematten. Så har man alltid oversikt over dagene, ukene og månedene for det nye året. Alt lett tilgjengelig og et produkt som kommer til å bli tatt i bruk på mange kontorpulter rundt om hos ulike bedrifter. Hvor mange, vel, det er opp til deg å bestemme.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En musematte er et verktøy som er tilpasset for bruk under ei datamus. Denne skal forhindre at datamusa mister feste, gi bedre følsomhet (gjelder spesielt lasermus), og kan også være tilpasset for å redusere belastninger på håndleddet og hånden ved stor bruk.

torsdag 15. august 2013

Touch penn

Moderne aluminiumspenn, med en svart gummi belagt topp som gjør den ypperlig til bruk på iphone, tab, ipad eller andre tilsvarende produkter.

En elegant pen, som ligger behagelig i hånden og gjør funksjonshåndteringen på ipaden svært enkelt. Man vil dermed kunne jobbe mye raskere og mer nøyaktig med berøringsskjerm penner på nettbrettet. I tillegg kan pennen brukes som vanlig kulepenn. Pennen har twist mekanisme.

Priser og antall:
- 100 stk 21,- pr stk inkl lasergravering, eks mva
- 300 stk 18,- pr stk inkl lasergravering, eks mva
- 600 stk 16,50 pr stk inkl lasergravering, eks mva
Frakt og oppstart tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
EM på skøyter 1977, menn ble arrangert 22. og 23. januar 1977 i Larvik, Norge. Jan Egil Storholt ble europamester, Kay Arne Stenshjemmet tok sølv og Amund Sjøbrend bronse. Piet Kleine fra Nederland, gikk inn på tiden 15.08 på 10000 meter. Altså datoen i dag, tilfeldig, neppe. Uansett, han fikk da bronse på 10000 m.

onsdag 14. august 2013

Hesperus jakke

En klassisk og varm jakke i pustende High Performance vind-og vanntett stoff med kritisk tapede sømmer. En jakke som tåler tøft vintervær. Blant designdetaljer finner du stilige dekorasjonsømmer, rib mansjetter, komfortabel strikk i kragen, vanntette glidelåser på bryst og erme, samt en avtakbar hette du enkelt justerer med vår pull’n snap funksjon og med stiv skygge. Vattert fôr gir en fin finish på en jakke som kombinerer det moderne med det klassiske.

Med denne så er du absolutt klar for vinteren. Tilgjengelig i mange ulike størrelser, kommer i dame modell og herre modell.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Laveste vintertemperaturene har vi i indre Finnmark og i lavlandet nordøst på Østlandet. I indre deler av Finnmarksvidda går normalen ned under –15 °C. Den laveste temperaturen som er målt på en værstasjon i Norge, er –51,4 °C i Karasjok 1. januar 1886. 28. januar 1999 hadde samme stedet –51,2 °C.
Temperaturer under –40 °C er ikke uvanlig på Finnmarksvidda, i indre Troms og på indre Østlandet. I perioden 1958–2009 var det 39 år at slike lave temperaturer blei registrert på Meteorologisk institutts målestasjoner.

tirsdag 13. august 2013

iPhone Silikon Cover

Beskyttelse er ikke dumt, alltid greit å ha. I noen sammenhenger er det langt viktigere enn i andre sammenhenger, som for eksempel til telefonen. Om mobiltelefonen er en av de viktigste tingene, vel det blir opp til hver enkelt å vurdere. Forbruket på mobiltelefoner er relativt høyt. Noe skyldes selvfølgelig at nye modeller og utgaver kommer. Men det er ikke å komme utenom at mange også blir ødelagt, en ødelagt telefon ække noe særlig. Her kommer telefon covere inn i bildet. En flott reklame plass, på en gjenstand som man alltid har med seg er ingen dum idé. iPhone Silikon Cover er en mulighet, i det som etter hvert har blitt en jungel av alternativer.

BESKRIVELSE
iPhone cover laget av silikon til iPhone 4/4s eller iPhone 5. Et mykt materiale med muligheten til å logotere med logo i en farge! Enkel og praktisk å ta på / av.

Standard farge: Sort
PMS farge: Fra 500p
Trykkflate: 80x40mm
Logo: Tampo
materiale Silicon
Vekt: 21g
Mål: Passer iPhone telefoner 4/4s-5

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Cover har flere betydninger. Cover er det engelske ordet for omslag eller deksel, og brukes om blant annet CD- og bokomslag.
En coverlåt er en sang som er spilt inn eller framført på nytt av en annen musiker/gruppe enn den eller de som opprinnelig spilte den.

mandag 12. august 2013

Bærbar skanner

Bærbar skanner som støtter micro SD kort opp til 32GB (kort er ikke inkludert). Skanneren kan lagre og konvertere dokument eller foto til digital format og kjenner igjen tekst. Å skanne en A4 side, høy oppløselig med farger tar ca 10 sekunder (oppløsning 600x600 dpi). Standardoppløsning med farge tar ca 3 sekunder (oppløsning 300x300 dpi). Inkludert USB kabel og OCR softwear.

Altså en meget praktisk liten sak som man blant annet kan ta med seg på tur. Tar heller ikke store plassen. Så da er det bare å skanne i vei og digitalisere alt du kommer over.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En skanner eller scanner er et elektronisk søkeapparat eller en optisk avlesningsmaskin, særlig et teknisk apparat som digitaliserer et fysisk bilde. Når bilder, for eksempel papir- eller lysbilder, blir skannet inn, blir de avlest av skanneren og overført til et digitalt bildeformat som kan lagres, leses og redigeres som datafiler på en datamaskin. Spesielle skannere brukes ved for eksempel avlesning av strekkoder og ved computertomografi (CT).


fredag 9. august 2013

Høst = jakke tid!

Neste periode som står for tur, som snart, om ikke lenge, banker på døren, det er høsten. En årstid med sjarm og fine opplevelser. Straks tid for litt mer klær også og jakker begynner å bli tatt flittigere og mer i bruk. Greit å holde varmen liksom. Samt litt beskyttelse mot vind, regn, snø og andre herligheter.

Jakker finnes og kommer i mange ulike farger, fasonger, størrelser, nytteverdi, modeller og merker. Noen vil ha stor og polstrede jakker, mens andre ønsker mer lette og tekniske jakker. Uansett hva du vil ha, fra hvilken leverandør, så fikser vi det for deg. Ønsker man å utstyre jakken med store synlige loger eller litt mer diskré, ja så fikser vi det også. Ingen jobb for liten og ingen jobb for stor. Er ønsket og poeng å gjøre noe unikt, skille seg ut fra mengden, lage noe ingen andre har, ja, så er det også en mulighet å designe sin helt egen jakke. Her ligger det mange kule fordeler og artige måter å gjøre det på.

Uansett, jakker blir brukt i perioden vi går inn i. Både i privat sammenheng og i bedriftsrelaterte tjenester. Utstyr de ansatt med gode jakker, med kvalitet, gjerne med farger som gjenspeiler bedriftslogoen, kombinert med andre ønsker og behov. God synlighet, eksponering av logo, samt fin bekledning til de ansatte.

Hero Profil har mange leverandører på jakker og i mange ulike prisklasser. Ta kontakt for en hyggelig prat og vi hjelper deg på veien videre.

Dagens trivia, hentet fra wikipedia, sånn i tilfelle du lurte:
Jakke er et klesplagg for overkroppen som kan åpnes og lukkes over brystet og magen, oftest ved hjelp av knapper eller glidelås. Jakker har ermer, ofte også lommer og krave. De rekker gjerne til rundt livet eller litt nedenfor, og jakkeskjøtene er vanligvis skåret rett over. Jakker bæres som ytterplagg over skjorter, bluser, trøyer, gensere og vester og kan brukes både ute og inne, av kvinner, menn, barn og voksne. En ytterjakke som rekker til knærne eller lengre, kalles oftest frakk.


tirsdag 6. august 2013

ORIGINAL MOUNTAIN PACK

Alle årstider har sin sjarm, sies det i alle fall, ser man positivt på det, så må man vel være enig i det! Er sommeren over, er den på hell, får vi oppleve en Indian summer. Uansett, det er nå liten tvil om at man straks går høsten i møte, med eller uten åpne armer. Det som er garantert, det er at den kommer, om man vil eller ikke. Denne årstiden har også sin sjarm. Spesielt med en flott natur, hvor fargekombinasjonen virkelig slår ut i all sin prakt. Norsk natur og høst, en vakker kombinasjon. Da er det bare å komme seg ut på tur, så er du garantert noen herlige opplevelser. En god turkamerat er, litt typisk norsk, sekk.

ORIGINAL MOUNTAIN PACK
Romslig og praktisk tursekk med en rekke smarte løsninger for maksimalt utbytte av turen. Kraftig og behagelig polstring i rygg og stropper gjør sekken til en drøm å bære. Adskilt rom med frontåpning i bunn gir lett adkomst også til de tunge tingene. Regntrekk med refleks, frontlomme med glidelås på det velpolstrede midjebeltet, rikelig med festemuligheter til ekstrautstyr, store nettinglommer på sidene, kompresjonsstropper, etc. En sikker vinner på tur.

Materiale: 600D/PU + Ripstop

Farger: sort m/oransje detaljer, sort m/sølvgrå detaljer
Størrelser: 45 L

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Tur - «Tur» har flere betydninger.

Tur brukes ofte synonymt med reise, men en tur tar kortere tid og krever mindre planlegging. Ordet er en forkortning av turisme som er en planlagt reise med overnatning. Det franske ordet tour betyr rundreise eller runde, det vil si at turen ender i utgangspunktet. Den som gjennomfører turen, kalles en turgåer eller turist. Reisemål eller tema brukes gjerne som forstavelse, for eksempel Oslo-tur eller ridetur.