tirsdag 30. september 2014

Synlig med refleks!



Det er høst og det er tid for refleks. Refleks redder liv og er en billig livsforsikring. Samt at det er en strålende måte å profilere bedriften sin på. Er du ute etter profilprodukter med nytteverdi, da er refleks tingen. Her finner du et godt utvalg av alternativer. Velg standard design eller design en helt egen, unik refleks. Rimelige giveaway produkter, og produkter som blir brukt.

Sjekk ut vår refleks katalog. Her finner du et utvalg av forskjellige muligheter.

 Refleks katalog


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En refleks er et hjelpemiddel som brukes til å reflektere lys. Ulikt et speil, sender den lyset tilbake uansett hvilken innfallsvinkel det kommer fra. På fagspråk kalles dette retrorefleksjon. Dette gjør at refleksen synes mye bedre i mørket når en lyskaster, som et billys, treffer refleksen. Dette redningsutstyret har reddet mange liv gjennom tidene.

mandag 29. september 2014

Julegaver til kjøkkenet!


Gaver og nye ting til kjøkkenet er alltid fint og svært så praktisk å få. Produkter av god kvalitet og flott design. Estetiske, praktiske hverdagsoverraskelser som du blir gladere og gladere for å se på, røre ved og bruke. Sjekk ut noen av våre forslag på julegaver:

fredag 26. september 2014

Sånn på en fredag - Blade wine tools


Nok en helg står for tur, tia flyr og det er faktisk den siste helgen i september. Har du planer om lystig lag, venner på besøk, gode middagsretter eller kun herlig avslapning. Ett glass med rødvin kan være et godt selskap i en sådan stund. Hero Profil har et forslag, som bør være et must til enhver vinflaske. BLADE WINE TOOLS - bring out the best in your wine. Levert fra Menu.

Alternativ 1
TWIST CORKSCREW
DECANTING POURER

Pris: 279,- eks mva

Alternativ 2
TWIST CORKSCREW
DECANTING POURER
WAITERS CORKSCREW
VACUUM PUMP

Pris: 449,- eks mva

Om du nyter et glass rødvin alene eller sammen med andre, om det er finere viner eller ei, godt designet vin verktøy er en nødvendighet for et hvert  kjøkken. Den Blade-serien inkluderer en kelner korketrekker, en ergonomisk vri korketrekker, en vakuumpumpe og en lufting dekanterings pourer. Gjør at det slippes mer oksygen til vin, noe som gjør at middelmådig vin smaker bedre.



Dagens trivia:
Det er 340 dager igjen av året. Det betyr at det er nok av dager som man kan få besøk på. På wikipedia kan man lære følgende, når det gjelder servering av rødvin:
Rødvin kan drikkes alene, men er vanlig som matvin. Tidligere mente man at rødvin kun skulle serveres til rødt kjøtt, -som lam-, storfe- og kalvekjøtt. I dag er det også akseptert at man kan servere rødvin til fisk. En klassiker her er rødvin til juletorsken. Det er allmenn enighet om at forskjellige typer rødvin passer til forskjellige typer matretter. Stort sett krever lett mat, en lett vin og tung mat en vin med litt mer tyngde.

Vi har fem smaksanser på tungen, og disse må taes hensyn til når det gjelder mat og vin i kombinasjon. Retter med mye syre må ha en vin med syrlighet, og retter med salt trenger litt sødme. Vin og mat må balanseres, og ingen av dem må overdøve den andre i smak.

torsdag 25. september 2014

Julegaver fra Menu!


Menu er et dansk varemerke med et bredt sortiment av designprodukter for hus og hjem.

Menu utvikler vakkert, skandinavisk design med umiskjennelig originalitet. Estetiske, praktiske hverdagsoverraskelser som du blir gladere og gladere for å se på, røre ved og bruke. Og som gjerne får deg til å si: Selvfølgelig – hvorfor er det ingen som har funnet på det før?

Pris eksempel: 50 stk Thermo Cup, M, Black Contour, 2-pack - kr 219,- eks mva. Frakt tilkommer.

Skal det være julegaver med god kvalitet og flott design i år? Står Menu på ønskelisten? Ta kontakt, så hjelper vi deg!




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurt:
En tallerken er en rund og flat plate med opphøyde kanter til å spise av. Der er følgende hovedformer for tallerkenen:

  • dyp spisetallerken
  • flat spisetallerken
  • en serveringstallerken (fat)

onsdag 24. september 2014

Multitool - en meget praktisk sak!


Multitool
Et praktisk verktøy eller redskap med mange funksjoner, muligens derav navnet multi. Uansett en meget bra sak å ha tilgjengelig, hendig og løsningen på mange uforutsette hverdagslige situasjoner. Tar liten plass og er enkel å ha med seg, legg den i lommen eller fest den til belte. Utvalget i multitool verden er stort, de fleste tenker nok først og fremst på Leatherman produkter når man snakker om multitool. Men det finnes mange andre aktører også. Stor variasjon i pris, men det positive er at man finner et meget godt alternativ uansett budsjett.

Det startet som lommekniv, etter hvert er det utviklet mer avanserte typer, gjerne med to knivblad, i tillegg til andre verktøy foldet inn i skaftet slik at den blir mer anvendelig, men fortsatt tar liten plass og kan oppbevares i en lomme uten fare for at bæreren skal skade seg. Dermed er lommekniven blitt et praktisk multifunksjonsverktøy. De vanligste verktøyene som kan finnes på en moderne lommerkniv, er kniv (ofte stort og lite knivblad), saks, sagblad, boksåpner, flaskeåpner, korketrekker, neglefil og skrutrekker (ofte både flat- og stjernehodetrekker), samt tannpirker og pinsett som løse tilbehør som stikkes inn i skaftet. Det finnes enklere versjoner med f.eks. bare knivblad og flaskeåpner, og større versjoner med ting som lupe, høydemåler, kompass, USB-minnepinne, lykt, penn og lighter.

Det kan være lett å gå seg vill i denne jungelen av multitool verktøy, men fortvil ikke, vi i Hero Profil har alternativene og oversikten. Her har du noen alternativer:




Pris eksempel:
Swiss Peak Multitool (øverste bilde), har  13 funksjoner og leveres i en stillig og elegant eske.



tirsdag 23. september 2014

Termokanne fra Eva Solo



Det er det lille som gjør den store forskjellen. Det er detaljene som gjør ting pene. Anvendelige. Ettertraktede. Sammen og hver for seg. Det er Eva Solo – nyskapende, moderne produkter for individualisten. Produkter som gjør det mulig å sette sitt helt eget preg. Ikke bare på kjøkkenet, men i hele hjemmet. Da er Eva Solo den eneste. For den som vet at skjønnhet kommer innenfra.

Termokanne fra Eva Solo har en dryppfri hellekrage og er utmerket å bruke til pulverkaffe, traktekaffe og te. Produsert i kunstmateriale, rustfritt stål, silikon og glass og finnes i fargene sort, grå, rød, lime og hvit. Tåler maskinvask.

Pris pr stk: 348,- eks mva. Eventuell logotering og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Asjett er en gjenstand som letter konsum av mat av en ikke for formidabel størrelse. For større retter brukes gjerne en tallerken. Små asjetter akkompagnerer gjerne kaffekopper. Asjetter kan ha en rekke materialsammensetninger, for eksempel porselen, keramikk, glass mm.

mandag 22. september 2014

Futteral og lommebok til mobiltelefonen!


I dette stilige iPhone 5 futteralet, i ekte skinn, kan du ha både kredittkort, kontanter og telefon. To produkter i ett - futteral og lommebok! Samle dine kredittkort, kontanter og telefonen på samme sted. Enklere blir det ikke, samtidig som den beskytter telefonen for slag og støtskader. 

Har du ikke iPhone 5, fortvil ikke, samme produkt finnes også for iPhone 4 og Samsung Galaxy. Er du interessert, eller har ett annet mobiltelefon merke? Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Pengepung, også kalt portemoné og lommebok, er en liten pung eller mappe til å oppbevare kontanter (mynter og sedler i fysisk form), og også betalingskort, førerkort, små kvitteringer, billetter, frimerkehefter og liknende personlige smådokumenter. En pengepung bæres gjerne i en lomme eller i en veske når en person skal handle eller reise.


søndag 21. september 2014

Spennende profilprodukter!



Hero Profil AS - totalleverandør av gave- og profilprodukter. Vi har det du trenger!

En tøff og annerledes USB - Rubiks USB


Rubiks USB er enkel å bruke: bare vri den øverste delen og koble den til.

Den unike designen til Rubiks USB vil gjøre at din merkevare skiller seg ut fra mengden og andre standard USB-er, slik at kraften i Rubiks merkevare gjør jobben for deg!

Ved å kun bruke topp kvalitet USB 2.0 minnebrikker, kan vi tilby et omfattende utvalg av muligheter, inkludert forhåndslaste innhold, Autoruns og automatiske linker til ditt nettsted.

Praktiske opplysninger:

  • Fra 250stk
  • Minne fra 256 MB til 8 GB 
  • Roterende midtstykke
  • 13 printbare klistremerker
  • Størrelse: 60x20x20mm


torsdag 18. september 2014

Matgaver som firmagave til ansatte og forbindelser!


Matgaver er alltid en hyggelig gave å få fordi den kan deles med venner og familie. Vi har et meget godt utvalg av matgaver, som garantert vil bli godt mottatt.
Spekemat er en sikker vinner på dette området. Flott pakket inn i en rød striesekk, hvor det står: God Jul. Noen av alternativene på området er blant annet:

Pæreskinke i striesekk - ca 1,2 kg
kr 320.00 eks.mva. Frakt tilkommer. Pakket i rød striesekk med God Jul  


Badsturøket lammelår - ca 1,8 kg  
kr 415.00 eks.mva. 

Fenalår - ca 2 kg
kr 650.00 eks.mva. Frakt tilkommer. Pakket i rød striesekk med God Jul


Spansk spekematsnacks
kr 140.00 eks.mva. Frakt tilkommer. Pakkes i designet eske i bølget papp. Inneholder:
  • Serranoskinke skivet 70 g
  • Chorizo mini 60g
  • Salchichon mini fuet 60g
  • Oliven m/serranoskinke boks a 300g



Norsk spekemat i striesekk
kr 215.00 eks.mva. Frakt tilkommer. Inneholder:
  • Nissens salamisnabb 300g
  • Elgpølse snabb 300g
  • Morrpølse snabb 300g
  • Potetflatbrød 210g




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julemat er matretter som tradisjonelt blir spist i forbindelse med feiring av jul. Rettene og skikkene varierer mye mellom landsdeler og land. I Norge er det vanlig å servere svineribbe, pinnekjøtt eller torsk til julemiddagen, mens det i Danmark ofte blir servert and, i Sverige juleskinke og lutefisk, i Polen og deler av Tyskland karpe og i USA kalkun.

Julematen omfatter både varme middagsretter, desserter, pålegg, julekaker og julegodteri.


onsdag 17. september 2014

Ekstra batteri til mobiltelefonen - POCKET POWER



Går du tom for batteri i løpet av dagen? Med Pocket Power kan du enkelt lade din digitale enhet når du ikke er i nærheten av et strømuttak. Denne rør formede power banken har et innebygd 2000mAh Li batteri. Bare å koble den til telefonen din med ladekabel, ladeprosessen startes og du vil ha en bekymring mindre! Fordi Pocket Power er så lett og liten i størrelse er den meget lett å ha med seg.

Mange muligheter når det gjelder logotering og formidling av budskap. Alle 4 sidene på produktet kan logoteres og gir dermed produktet ekstra god synlighet. Et rimelig produkt og et produkt som alle med mobiltelefoner trenger. Er du ute etter et produkt alle har brukt for, til en overkommelig pris, da er POCKET POWER produktet for deg.

Pris eksempel:
Ved 100 stk: kr 89,- pr stk eks mva.
Ved 250 stk: kr 84,- pr stk eks mva.

Prisene inkluderer logo 1 side. Tillegg logo 4 sider,  KR 5,- pr stk. Oppstart 500,- pr farge. Frakt tilkommer.



Emballasje: PSL Design Box
Batteri: Lithium-batteri
Størrelse: 9,1 x 2,5 x 2,5 cm
Utskriftsstørrelse: 40 x 13mm (på produkt). 80 x 79mm (på papir)
Printtype: Silk screen, full farge trykk på papir
Farger: hvit

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
September er årets niende måned og har 30 dager.

I den romerske kalenderen var september den syvende måneden og fikk navn etter latin septem, som betyr sju. Slik juli ble oppkalt etter Julius Cæsar og august etter keiser Augustus, oppkalte keiser Caligula i år 37 september måned etter sin far Germanicus, en yngre bror av keiser Tiberius.

Kulderekord: -16,5, Dividalen i Troms. Varmerekord: 28,5, Meråker. Nedbørsrekord: 178,5 mm, Eide på Nordmøre.

tirsdag 16. september 2014

Ørepropper med logo - Promobuds



Ørepropper er en populær sak og som blir mye brukt. Høykvalitets ørepropper i metall finish. God bass og flott lydkvalitet. Gode alternativer når det gjelder logotering, noe som gjør dette til en ypperlig salgsfremmende øreplugg. Kabelen er 1,2 meter lang og kommer med en standard 3,5 mm jack-kontakt.

I metall, av høy kvalitet som gir flott lyd og stil. Farger: mange farger tilgjengelige. Emballasje: Valgfritt emballasjeløsninger. Dimensjoner: 1200 x 15 x 15mm (. Inkl kabel). Print Størrelse: 15 x 15mm. Minste ordreantall: 250 (decal). Ved 1000 stk, kan de lages i egen PMS.

Pris eksempel ved 250 stk: kr 69,5 pr stk, eks mva. 


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mennesker kan oppfatte lyd i frekvensområdet ca. 20 Hz til ca. 20 kHz. Luften kan transportere frekvenser lavere enn 20 Hz (kalt infralyd) og høyere enn 20 kHz (kalt ultralyd). Ultralyd kan ha frekvenser langt inn i MHz-området. Forskjellige dyr har forskjellige frekvensgrenser for hørselen.


fredag 12. september 2014

USB - en tøff liten kar!


Det finnes mange alternativer når det kommer til USB, allikevel er det ofte de samme variantene som går igjen. Det gjelder fra bedrift til bedrift, samt som giveaways på messer. USB er en praktisk sak, enkelt og et populært valg.

Lyst til å gjøre noe helt annet, noe unikt, noe som skiller seg ut, noe som kan relateres til bedriften på en helt annen måte. Da er USB People det rette alternativet. Man kan velge mellom forskjellige varianter, finne en standard figur, eller man kan designe sin egen.

Gjør noe litt annerledes, skille seg ut fra mengden, en annen måte å profilere bedriften på, en annen måte å bruke USB på. Man løfter USB’en opp på et annet nivå, den vil garantert bli lagt merke til, og hvem vet, mulig det vil bli et samler objekt!



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Innen kjemien defineres et metall som et grunnstoff som lett gir fra seg elektroner og som danner metallbindinger. Denne typen binding, der elektroner holder til i en slags sky rundt kationer, gir metallene deres viktige egenskaper.

torsdag 11. september 2014

Julegave – Friluftsliv!

Ut på tur, aldri sur! En gave som passer for hele familien eller for en fin tur alene. Forutsetningene for en opplevelsesrik tur er absolutt tilstede! God plass til å pakke med det du trenger, termos med 2 kopper, samt et sitteunderlag som gir deg et tørt sted å sitte. Da er det bare å nyte det man har medbrakt av mat og varm drikke. En liten sånn turpakke, som gir gode forutsetninger for en herlig tur. Så, da er det bare å komme seg ut, få nye opplevelser, inntrykk og minner.

Sitteunderlag:
Vanntette sittelapper for turer i skog og mark. Kan legges rett i snøen eller fuktig underlag. Perfekt for barn og voksne i alle aldere, jegere som sitter på post, matpausen i skog og fjell. God kvalitet.

Termos:
2 kopper i 1 flaske, en kolbe, 0,7 L vakuumisolerte, rustfritt stål med metallic finish, registrert design.

Tursekk:
Romslig og praktisk tursekk med en rekke smarte løsninger. Kraftig og behagelig polstring i rygg og stropper gjør sekken til en drøm å bære. Adskilt rom med frontåpning i bunn. Regntrekk med refleks, frontlomme med glidelås på det velpolstrede midjebeltet, rikelig med festemuligheter til ekstrautstyr, storenettinglommer på sidene, kompresjonsstropper, etc. En sikker vinner på tur.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Med friluftsliv menes fysisk aktivitet i naturen. Mer spesifikt er det anvendelse av egen fritid i friluft. Med friluft forstås at denne aktiviteten foregår utendørs.

Henrik Ibsen er den som regnes for å ha brukt ordet friluftsliv skriftlig for første gang. Det skjedde i diktet På Viddene som kom i 1859. Her omtaler Ibsen livet på den øde seterstue som Friluftsliv for mine Tanker.

Fridtjof Nansen regnes som den som etablerte begrepet friluftsliv i norsk bevissthet. Gjennom sitt liv i naturen ble han et viktig forbilde og premissgiver for ettertiden. Han oppsummerte mange av sine tanker rundt friluftslivet i sin tale, Friluftsliv, til DNTs skoleungdom i 1921.

onsdag 10. september 2014

Langrennsjakke & bukse fra Craft!

Sikkert mange som gleder seg til å få ski på beina igjen. Kaste seg ut i løypene enten i klassisk stil, fristil eller kanskje en kombinasjon av begge. Bevege seg kattemykt i glidende fiskebein, padling, dobbeldans, enkeldans eller friskøyting, håndterer du disse tingene, ja da antar vi at det går unna. Så lenge du ikke har is i rubben. Det er vist kjipe greier.  En annen ting som er viktig, er utstyret, sånn når det gjelder bekledning. Her har du to plagg som passer ypperlig til langrenn.

Craft Flow Langrennsjakke
Lett jakke med vindbeskyttende materiale framme og elastisk fleece bak. Ergonomisk formede armer, fleece bak for ekstra ventilasjon, to lommer.
Materiale: Lett polyester materiale med vindbeskyttelse, vannavstøtende funksjoner, god fukttransport og super mekanisk stretch for full support av anatomien av den bevegende kroppen.

Produktnavn: Craft Flow Jacket Herre
Kvalitet: 100% Pes
Gramvekt: 115 g/m2
Varemerke: Craft

ANTALL PRIS
10 + 673,00 NOK
25 + 614,00 NOK
50 + 583,00 NOK
100 + 547,00 NOK
250 + 493,00 NOK

Craft Flow Langrennsbukse
Lett bukse med vindbeskyttende materiale framme og elastisk fleece bak. Ergonomiskt passform, glidelås nederst på sidene, fleece bak for ekstra ventilasjon.
Materiale: Lett polyester materiale med vindbeskyttelse, vannavstøtende funksjoner, god fukttransport og super mekanisk stretch for full support av anatomien av den bevegende kroppen.

Produktnavn: Craft Flow Pant
Kvalitet: 100% Pes
Gramvekt: 115 g/m2
Varemerke: Craft

15 + 471,00 NOK
25 + 430,00 NOK
50 + 408,00 NOK
100 + 383,00 NOK
250 + 345,00 NOK


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Langrennski er typisk 2 meter lange, 5-6 cm brede og 0,5-2 cm tykke, og har et spenn, dvs. er krummet oppover på midten. Spennet er for at en skal kunne ha på festesmurning i midtpartiet og derved få feste ved løp i motbakke uten at gliden skal reduseres for mye når en glir bortover og nedover. Spennet må være tilpasset skiens lengde og skiløperens tyngde. Foran har skien en tupp som skal hindre at skien graver seg ned i løs snø.

I tillegg til ski har langrennsløperen to staver som bidrar til fremdrift og gir støtte ved renning unnabakke. Skistaven har en trinse nederst som er en ring eller skive som skal hindre eller begrense staven i å trenge ned i snøen. Nederst er også en spiss som skal gi feste i snøen. Øverst har staven et håndtak og en håndreim som gir et godt grep. Skiskoene (skistøvlene) festes til skiene med bindinger. Det finnes flere typer ski, bindinger og sko. Her skilles det først og fremst mellom klassisk stil og skiskøyting.

tirsdag 9. september 2014

Rubiks Twist - artig giveaway produkt!


Rubiks Twist 
Fyr opp kreativiteten med denne dreibare utfordringen med ubegrenset puslespill figurer ... 

Start å vri og vende, og se fantastiske figurer ta form. Vri en slange om til en svane ... et balltre om til en ball ... en skilpadde om til en hund, alt med bare noen få vendinger og din fantasi. Oppfunnet av Erno Rubik selv. 

Tilbyr totalt 72 etiketter med trykk. Tilgjengelig også i Mini-versjon. 

Størrelse: total lengde på 405mm 
Beskyttet varemerke.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ernő Rubik (født 13. juli 1944 i Budapest) er en ungarsk oppfinner, skulptør og professor i arkitektur. Han er mest kjent for å ha oppfunnet det mekaniske puslespillet Rubiks kube i 1974.

Rubiks far var flyingeniør under andre verdenskrig og hans mor var en poet. Han fullførte i 1967 studier ved universitetet i Budapest som arkitektonisk ingeniør. Fra 1971–1975 fikk han jobb som arkitekt, men han gikk tilbake til Moholy-Nagy universitetet for kunst og design og ble senere professor. Han giftet seg i 1977 og fikk en datter i 1978 som heter Anne Rubik.

På 80-tallet ble han redaktør for bladet ...És játék (...og spill). I 1983 grunnla han Rubik Stúdió der han designer spill også den dag i dag. Han ble president for Det ungarske ingeniørakademiet i 1990. I dag lager han videospill ved Rubik Stúdió.


Gravity kjele fra Eva Solo



Gravity kjele fra Eva Solo, designet av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Gravity kjelene har flere smarte funksjoner som gjør matlagingen både enklere og morsommere. Det skal være enkelt å lage mat, lett som plett og det skal gå raskt.

Gravity kjele er laget av rustfritt stål med Slip-let ®- belegning noe som gjør at du ikke behøver like mye fett som vanlig. En annen fordel er at kjelen er enklere å rengjøre. Håndtakene er alltid kalde og bunnen garanterer optimal varmefordeling. Det er en praktisk innvendig litermål, og pannens bunn er 6,2 mm tykk. Kjelens lokk er laget av silikon og har mange praktiske funksjoner, en innebygd dampventil som sikrer at maten ikke koker over, integrert sil som gjør det enkelt å tømme vann av pastaen, potetene og annet.

Lokket kan plasseres på kjelens kant så slipper du å få saus og vann på kjøkkenbenken. Glassvinduet i lokket gjør at du alltid kan se hva som er i gryta og i lokket finnes også en sil som gjør det lett å helle av vannet. En kjele med god kvalitet som holder lenge og ett bra verktøy som gjør matlagingen morsommere. Gravity-serien er dessuten lett å stable og tar derfor minimalt med plass i kjøkkenskapet.

Kombiner gjerne gryten med kjøkkenredskapene i samme serie for å få flere smarte funksjoner.

Tilgjengelig i forskjellig størrelser og i fargene rød eller sort. Ta kontakt og vi hjelper deg med de spørsmålene du har.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gryte er et begrep som kan ha flere betydninger, eksempelvis:

Gryte – et kokekar
Gryte – en matrett tilberedt i gryte (gryterett)
Gryte – en forsenkning i terrenget

mandag 8. september 2014

Toalettmappe - The North Face - Base Camp Travel Canister



The North Face Base Camp Travel Canister L er en større toalettmappemodell og den minste modellen i den populære Base Camp-serien. Meget praktisk og populær toalettmappe som er produsert i miljøvennlig TPE-laminat. Laget i samme ekstreme holdbare materiale som "skikkelige" North Face Base Camp Duffel. Kan henges opp, speil inngår. Går selvfølgelig å brukes til annet enn tannbørste og barberhøvel også. Perfekt som f.eks. forvaringsveske for litt ømtåelige småting. En D-formet glidelås gjør at du lett kommer til.

Egenskaper for The North Face Base Camp Travel Canister L:
Krok for opphenging
Speil følger med
D-fôrmet åpning
Kraftig glidelås
Volum: 5 liter
Materiale: 100% Nylon 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En toalettmappe er et reiseetui eller en mindre veske for toalettsaker. På 1700-tallet var det en liten bøsse eller dåse til oppbevaring av parfyme eller pastiller, deretter ble den utviklet til et lite reiseetui for toalettartikkler som parfyme, pudder, kam og børste.

I takt med stigende krav til personlig hygiene i moderne tid har toalettmappen gitt plass til flere hygieneartikler. Man finner som regel tannbørste, tannkrem, såpe, deodorant og lignende.

fredag 5. september 2014

EXENTRI Kortholder

En meget populær lommebok/kortholder, som har slått veldig godt an i profil bransjen. Vi i Hero Profil har tidligere vært en meget god kunde hos våre banker, da på forbruket av ulike kredittkort. Her har vi vært stor forbrukere. Da ikke med tanke på bruk av penger. Antallet på kredittkort som er knekt etter å ha lagt de i baklommen, er utallige. Her kom exentri kortholder oss til unnsetning. Nå har vi kontroll på økonomi, kredittkort og andre type kort som er aktuelle i dagens hverdag og dem er det jo etter hvert blitt mange av.

Exentri er akkurat passe liten, eller stor, alt ettersom. Enkel å legge i jakken, uten at lommer blir fylt opp til randen eller klumper seg. Dette er en lommebok/kortholder du blir glad i og som garantert blir mye brukt. Enkel adgang til dine 2 mest benyttede kort, uten å åpne kortholderen! - Syv lommer til kort. - Egen lomme til sedler. - Ekte skinn. - Innvendig nylon. - Lås i rustfritt stål. - Norsk design. Mål: 90 x 70 x 10 mm. Vekt: 50 gram. Leveres i elegant eske. Tilgjengelig i blant annet følgende farger: Sort, brun, rød, sort struktur, kastanje, mørk brun, sand.

Dagens trivia, litt sånn historikk:

Før lommene oppstod i den europeiske herremoten på 1500-tallet, ble mynter, små nøkler og personlige gjenstander pakket inn i et stykke tøy og dyttet inn forskjellige steder i klærne, for eksempel i halslinninga, hettetuppen, skamkapselen eller ermene. Dette tøystykket utviklet seg til en pose med snurpelukking som deretter ble gjemt bort i klærne. Siden overtok lommer som oppbevaringssted for disse pungene.
Større gjenstander ble båret i vesker og tasker, ofte festet i snorer og belter.

Den europeiske kvinnedrakta ble utstyrt med løse hengelommer knyttet under skjørtene fra omkring 1650. Disse utviklet seg i løpet av 1700- og 1800-tallet til dels fastsydde lommer og dels små damesvesker og punger.

Praktiske, flate lommebøker utviklet seg fra større dokumentmapper og liknende da «moderne» herredrakt med frakk, jakke, skjorte, vest og langbukser ble etablert på 1800-tallet.

Paraply med refleks!


Paraply med reflekskant rundt hele paraplyen.

Diameter: 102 cm 
Lengde: 84 cm 
Minsteantall: 10 stk. 

Kr. 164,- ved 10 stk.
Kr. 123,- ved 50 stk.
Kr. 99,- ved 100 stk.

Trykk 1 farge pr panel kr. 16,-
Oppstart pr trykkfarge/motiv kr. 490,- 

torsdag 4. september 2014

Mobillader i egen design – power bank!


Batteri og lader er nesten mer aktuelt enn noen gang. Med en mobillader, power bank, går du aldri tom eller er for seint ute med å lade opp mobilen. Alternativene begynner å bli mange på denne fronten. Gjør noe unikt, noe annerledes, lag en mobillader (power bank) i egen design. En glimrende måte å profilere bedriften eller bedriftens produkter på.

Mobillader i silikon, 2600 mah, passer til alle telefoner. Send inn ditt logo materiale, så lager vi et design opplegg i henhold til dine ønsker. 

Dagens tivia, sånn i tilfelle du lurte:
Silikoner er en samlebetegnelse på organiske modifikasjoner av silisium-oksygen-forbindelser. De er hovedsakelig inerte forbindelser med stor variasjon i form og anvendelse. Typisk er de varmebestandige og er alt fra oljer til fast stoff.

Silikon brukes blant annet som smøremidler, fugemasse, skumdempere og som tilsats til medikamenter og i kosmetika. Silikoner i ren form er ikke giftige og fremkaller ikke allergi.


tirsdag 2. september 2014

Rubiks kube - gir god synlighet!


Med seks flater og 54 utskrivbare seksjoner, er Rubiks 3 × 3 det ideelle produktet for din branding og bedriftsprofilering. Kubens grunnfarge kan være enten svart eller hvitt. 

Design produktet fritt etter eget ønske, med bilder, tekst, slogan, logoer eller en kombinasjon av alle delene. Rubiks kube er noe som garantert gir synlighet på et skrivebord. 

Størrelse: 57x57x57mm


Dagnes trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Rubiks kube er et mekanisk puslespill oppfunnet i 1974, av den ungarske skulptøren og arkitekturprofessoren Ernő Rubik. Det er en plastikkube som finnes i mange forskjellige varianter.

3-kuben er bygget av 26 mindre kuber (tolv kanter og åtte hjørner) pluss en kjerne, og har 9 ruter på hver av de 6 sidene, noe som gir den 54 ruter tilsammen. Rutene har 6 forskjellige farger, som er fordelt på 9 ruter hver. Alle de 26 små-kubene på ytterflatene kan flyttes i forhold til hverandre, med unntak av kubene i midten på sideflatene, som sitter fast i likhet med den i sentrum. Målet med puslespillet er å flytte på sidene, slik at hver side kun består av ruter med én farge.


Kvalitets bag fra North Face - Base Camp Duffelbag


The North Face Base Camp Duffelbag er en svært robust reisebag, laget av vanntett PVC materiale. Reising sliter på sekken din! Camp Duffelbag har formskårne bæreremmer som gjør at du kan bære bagen som en ryggsekk. Dette gjør at du fint klarer å få med deg 30-40 kg. Dens enkle og røffe design har mange fornuftige funksjoner som to skulderreimer i tillegg til håndtak og låsbare glidelåser. Stort hovedrom med mindre meshlommer. 

Bagen er ekstremt solid, og dimensjonert for tunge bører og hard bruk. Stor og svært kraftig glidelås-åpning gjør pakking til en lek. Tilgjengelig i mange ulike farger. 

4 kompresjonsremmer (minsker volum i form av luft), 4 bære-håndtak. Innvendig nettinglomme med glidelås i lokket. Laget i vanntett materiale. Bagen tåler tøff bruk. 

Størrelse: Small (bagen finnes også i S,M,L og XL)
Volum: 42 liter
Mål: 51 x 31 x 31 cm
Vekt: 1,25 kg

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Hva en har med seg, og hva man transporterer bagasjen i, varierer med reisemåte og formål. For en enkelt person på reise med offentlig transportmiddel, er det vanligst med bag, koffert eller ryggsekk.