tirsdag 30. april 2013

#Treningstøy - produkttesting på høyt nivå!


Vi i Hero Profil er jo en sporty gjeng, kreative, løsningsorientert og joviale karer. Kvalitet liker vi, kvalitet er bra. I tekstilverden finnes det mange alternativer, kvalitet er ofte synonymt med pris, selv om det finnes unntak. Trening kan vi mye om, samme med treningsklær, vi fant ut at det var på tide å ta produkttesting til nye høyder. Bergen City halvmaraton.

Poenget var ikke å revolusjonere denne idrettsgrenen og underveis fikk også en større forståelse av hva det vil si å gå på en Brink. Uansett, stilte opp til start med godt mot. Med treningstøy som gir en selvtillit, føler seg vel i, er trendy og tar seg meget bra ut. Treningstøyet var for anledningen plukket ut fra Craft.

Cool Boxer with Mesh, Cool run sock, Active run tee longsleeve, Tight herre modell og Active run Hybrid jacket. Dette er klær som gir god komfort, man føler seg sprek i og gir en økt selvtillit med tanke på prestasjon. Absolutt ready freddy. Klærne sitter godt på kroppen, kjøling og fuktighetstransport i varme forhold og annen herlig teknologi. For disse klærne har faktisk mye spesifikasjoner og teknologi. Herlig og faktisk en stor fordel når man har kommet et stykke ut i aktiviteten. Kvalitet er utslagsgivende når det virkelig gjelder.

Treningstøy gir ikke bedre form, utholdenhet eller bedre prestasjoner. Kun trening som kan gjøre noe med det, dessverre.  Men det gjør noe med komfort, selvtillit, en følelse av å ta seg bra ut, føle seg vel og det gjør noe med innstillingen til aktivitet man skal i gang med. En offensiv holdning og innstilling. Det gikk meget bra frem til 14-15 km, så smalt det. Slutt tiden kunne nok vært bedre, men det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Kom i mål, og det beste av alt, følelse man har når man har gjennomført en treningsøkt. Been there done that, halvmaraton gjennomført, check.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Halvmaraton er et løp som går over 21,097.5 meter som tilsvarer halvparten av den offisielle distansen for en maraton. I friidretts-sammenheng regnes halvmaraton som en øvelse i kategorien langdistanseløp. Øvelsen står ikke på programmet for OL eller VM, men har vært NM-øvelse siden 1986 for menn og siden 1987 for kvinner.

Rekorder
Verdensrekord, menn Zersenay Tadese Eritrea 58.23 Lisboa 2010
Verdensrekord, kvinner Lornah Kiplagat Nederland 1.06.25 Udinese 2007
Norgesrekord, menn Urige Buta Norge 1.01.48 Remich 2009
Norgesrekord, kvinner Ingrid Kristiansen * Norge 1.08.31 New Bedford 1989

søndag 21. april 2013

Kaffekrus Apollo #2


Krus hører absolutt til under kategoriene kontorets dagligvare. Krus skal se like ut og av samme merke. Forskjellig krus, krus i forskjellig størrelse, krus i forskjellige fasonger, krus i forskjellig drakt, krus med forskjellig logo, ja det gir ikke det samme elegante helhetsinntrykket. Krus kan også bli gamle og umoderne, derfor kan det være lurt å gjøre noen utskiftninger.

Kaffekrus Apollo

Klassisk kaffekrus i stengods, med farget innside, 30 cl. Det kule med Apollo krus, er at de har en hvit utside med følgende farge på innsiden: grå, khaki, lime, marin, rød og svart. Noe som da betyr at du kan få et krus som matcher fargene i logoen til din bedrift.

Dagens trivia, bare sånn i tilfelle du lurte:
Kopper som normalt ikke benyttes sammen med skål, kalles ofte krus. Kopper for kjørlige drikker har ofte ikke hank og kalles da et glass, selv om dette ordet i utgangspunkte ble brukt om drikkebegre av av nettopp glass.

fredag 19. april 2013

Sommer, hvitvin og vinkjøler!


Ja så er det fredag igjen, tia flyr og det er straks, om noen timer, klart for helg. Hva kommer etter to dager med regn? Mandag. Uansett, vær, vind, sol, snø, sludd, regn, hagl, storm og andre vær typer eller kombinasjoner. Det nærmer seg sommer. Fantastisk, for en lykke, for en tid, for en meget bra årstid vi går i møte. Så mens vi venter og gleder oss til å omfavne den årstiden som kommer, ser frem til varme dager. Så har vi noen forslag på ting du må ha i huset til den tid. Gi det i gave til ansatte, som nevnt tidligere, alle liker å bli satt pris på og å få en liten oppmerksomhet.

Vinkjøler

Hva passer ikke bedre på varme sommerkvelder, funnet godplassen på verandaen, roen har senket seg, ferske reker på bordet, en god og kald hvitvin. Nyte at solen varmer og at livet, ja det er rett og slett herlig. La vita è bella. Mange alternativer når det gjelder vinkjøler:

Dobbel vinkjøler – kan også brukes som vase
Vinkjøler duo
Kylhink cooler – i stainless steel

Prisene avhenger av antallet. Men ligger i området fra 200 til 300,- pr stk.

Vi ser frem mot sommeren og drar i gang med en liten sommer trall:

tirsdag 16. april 2013

Treningsklær


Cool T, meget bra kvalitet, til god pris. Tilgjengelig i mange forskjellige farger.

Kroppsnær T-shirt i en optimal blanding av CoolDry® og polyester. Mykt, lett og behagelig stoff med gode fukttransporterende egenskaper. Føles lett på kroppen, og holder deg tørr og avkjølt under trening eller på varme sommerdager. CoolDry® er tilsatt antibakterielt middel for å hemme luktutvikling. Unngå bruk av skyllemiddel ved vask, da dette vil kunne gi nedsatt funksjonsevne og bidra til luktutvikling.

Materiale: CoolDry® (54%)/Polyester(46%)
Farger: Hvit, Sort, Rød, Kongeblå, Fluoriserende Gul, Oransje
Størrelser: S - 4XL
Vekt: 140g/m2


Smart stand til iPad


Ipad og andre tilsvarende produkter er snart allemannseie. Mulighetene og hva de brukes til begynner å bli mange. Spill, tv, filmer, nyheter, kart, video samtaler, osv. Tilbehør til disse produktene kommer også på løpende bånd, noen svært så praktiske, andre mer eller mindre ubrukelige. Men hva som passer til hvem, ja det er litt sånn smak og behag. Det som er klart, klinkende klart, vi i Hero Profil, vi har tilgang på det meste.

Smart stand
Praktisk og passer i mange situasjoner. Mens du lager middag og samtidig ser på fotballkamp, baker kake og følger en oppskrift som du har funnet på nettet, skal imponere fruen og rydder huset samtidig som du ser på en film, eller du endelig har samlet kidsa og tar den obligatoriske samtalen til besteforeldre. Ja da skulle du ha hatt en smart stand. En roterende smart stand. Som gjør at ipaden blir stående i en slik posisjon, at du kan se på det som skjer der og samtidig gjøre andre ting. Eller bare sitte med familien og se på bilder. Tilgjengelig i hvit eller grå farge. Smart produkt til skrive eller display stand for iPad/iPhone eller andre tilsvarende produkter.

Pris ved 100 stk 93,- pr stk, enkel logotering er da inkludert. Oppstart og frakt tilkommer. Priser på andre antall, ja da er det bare og kontakt oss for en hyggelig samtale.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
16. april er den 106. dagen i året, den 107. i skuddår. Det er 259 dager igjen av året. I henhold til primstaven feires Magnusmesse på denne dagen, markert med en pil, et halvt kors og en øks. De feiret Magnus den hellige Erlendsson, Magnus Orknøyjarl, skytshelgen for Orknøyene.

Navnedag:
Magnus, Mons

mandag 15. april 2013

Kaffekrus Apollo


Hvordan står det til med krusparken i din bedrift? Har den et forbedrings potensial, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Vel i så måte, så finnes det utrolig mange alternativer og varianter innenfor krus verden. Leverandørene er mange og mulighetene nesten utømmelige. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt. Sist men ikke minst, det tar seg bra ut og så er det en fordel at alle krusene er like.

Apollo kaffekrus er et godt og trygt valg. Et klassisk
kaffekrus i stengods, med en matt utside og blank innside. Høyde 118mm og rommer 30 cl.

Krusene kommer i mange ulike farger, faktisk flere farger enn det er i regnbuen, så å finne en farge som passer til bedriftens farger og logo skulle ikke være så vanskelig om man velger et Apollo kaffekrus.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
På bakken ser vi en regnbue med avslutning på hver side i terrenget. I følge en myte skal det ligge en skatt ved enden av buen. Problemet er at en regnbue ikke har noen bestemt plassering, den er et optisk fenomen som er betinget av den enkelte iakttaker. Hvis man selv flytter på seg vil regnbuen oppstå i stadig nye regndråper. Det er derfor umulig å gå til enden av regnbuen. Sett fra fly vil regnbuen ofte sees som en komplett sirkel. Hvis skyggen av flyet kan sees, er den i sentrum av sirkelen.

Regnbuen har opptatt fysikere og matematikere helt siden antikken. Den første som ga en tilfredsstillende forklaring av regnbuen, var Teoderik av Freiberg, i begynnelsen av 1300-tallet. René Descartes var den første som forklarte fenomenet dobbelt regnbue.

I følge første Mosebok satte Gud regnbuen på himmelen som et løfte til Noa og hans etterkommere om at Gud aldri skulle ødelegge jorden igjen.

fredag 12. april 2013

Vil du vite en hemmelighet?


Vil du vite hemmeligheten som kan gi din bedrift en internasjonal eksponering uten å bruke en haug med penger? Bagasjetag er svaret! Med bagasjetag, muligens "verdens beste reklame plass", kan din firmalogo reise verden rundt.

Dette er et populært og allsidig produkt som kan brukes på alle type bager. Med hjelp av bagasjetagen vil man lettere kunne identifisere bagasjen og din bedrift! Vi har flere forskjellige modeller og farger å velge mellom. Så dersom du har lyst til at mange mennesker skal se din logo, da er det bare å ta kontakt, så skal vi hjelpe deg.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Bagasje er det av klær, toalettsaker og annet utstyr en har med seg når en er ute og reiser på lengre turer og med beregnet mere enn få timers fravær. I noen sammenhenger kalles bagasjen for reisegods, som er NSBs gamle navn for slikt som skulle sendes i egen reisegodsavdeling og utleveres ved ankomst.

Hva en har med seg, og hva man transporterer bagasjen i, varierer med reisemåte og formål. For en enkelt person på reise med offentlig transportmiddel, er det vanligst med bag, koffert eller ryggsekk.

torsdag 11. april 2013

Treningsklær – Flex Hood


Trening kan gjøres enkelt og det kan gjøres nokså komplisert. Stadig nye metoder, den ene metoden langt bedre enn den andre, og stadig nye navn. Sirkeltrening, Crossfit, Zumba, Pilates, Rumba med Gunn og en haug med andre varianter. Vanskeligere skal det vist bli i fremtiden. Balanseapparater av ulike slag, klatremaskiner i mange varianter, et utall forskjellige tråkkemaskiner, hengende yoga, spinningsykler som heller fra side til side og mye moderne teknologi. Velkommen til din treningsfremtid. Hvor har det blitt av god gammeldags barmarkstrening. Kan fort bli veldig komplisert å trene i fremtiden. Det neste nye, er vel at man får andre personer til å trene for seg. Uansett treningsmetode eller ei. Treningsklær må man ha, og det har vi i Hero Profil masse av.

FLEX HOOD (dame/herre), hettegenser i lett vind- avstøtende fleece med en børstet innside for ekstra
isolasjon. Myk og komfortabel Flex fleece, hette med snor og to lommer. En veldig tøff hettegenser, meget behagelig å ha på, en genser du føler deg vel i. Skal du ha en hettegenser, noe alle bør ha, ja så er det den du bør velge.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
11. april er den 101. dagen i året, den 102. i skuddår. Det er 264 dager igjen av året. Ulf og Ylva har navnedag, så kjenner du noen med disse navnene, ja så er en gratulasjon på sin plass. Ellers på denne dagen, sånn historisk sett:
1814 – Napoleon avgår og reiser i eksil til Elba.
1899 – Spania avgir Puerto Rico til USA.
1945 – Andre verdenskrig: Amerikanske styrker frigjør konsentrasjonsleiren Buchenwald.
1951 – Koreakrigen: General Douglas MacArthur får avskjed som leder av FN-styrkene av president Harry S. Truman, og etterfølges av general Matthew Ridgway.
1961 – Bob Dylan holder sin første konsert.
1968 – I Berlin skytes den tyske studentlederen Rudi Dutschke ned av en nynazist. Han overlever attentatet.
1970 – Apollo-programmet: Apollo 13 skytes opp.
2006 – Den europeiske romsonden Venus Express går inn i bane rundt planeten Venus.

onsdag 10. april 2013

Frisbee

Nærmer seg sommer og varme dager. Folk som trekker ut på åpne plasser eller i parker. Tid for litt grilling og annen moro. Hva passer ikke bedre enn litt aktivitet og moro. En frisbee kan man ha det veldig gøy med, sosialt, aktivitet og konkurranser.

En frisbee man kan ha mye moro med – la logoen din bli vist frem på stranden, i parken, eller på festen. Finnes i farget eller transparent plast. Tilgjengelig i mange ulike farger. Relativt stor dekorflate på frisbee, altså en strålende måte å profilere bedriften på.

Kan du ingen triks eller lurer på hva som er mulig, sjekk ut denne videoen og plukk opp noen imponerende triks:


tirsdag 9. april 2013

Sommergave 2


En strålende oppmerksomhet til de ansatte. En Cool Breather karaffel, en karaffel med kjøling, som holder drikken kald. Passer godt til varme sommerkvelder, hvor man nyter en god og avkjølt hvitvin. Men den kan brukes til mer, noe som straks gjør den til familiens favoritt. Vann, saft, brus, iste, juice, osv er også forfriskende drikke som karaffelen kan benyttes til. Hold drikken kald i sommer!

Cool Breather karaffel fra Menu, designet av Norm Architects. Mange
hvite viner kan også dra nytta av å kunne puste. Cool Breather gir deg en mulighet til både å kunne lufte og kjøle vinen. En kjølende pinne i den elegante 1-liters flasken, kjøler vinen til 5-6 ° C. Den enkle konstruksjonen og de rene linjene i flasken har inspirasjon fra formen av en tradisjonell vinflaske, og du anvender Cool Breather til å servere vinen, du slipper den innledende vinflasken.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Hvitvin er vin som enten er av gule/grønne druer eller av blå druer der skallet er blitt fjernet etter at gjæringen er startet.

Hvitvin produseres overalt der det dyrkes vindruer, inklusive steder der blådruene ikke trives. Det siste gjelder spesielt Nord-Europa, hvor Rhin- og Moseldalen peker seg ut. Andre distrikter som er mest kjent for hvitvin er Alsace (Frankrike) og California (USA). I Portugal produseres varianten Vinho Verde som har et svakt grønnskjær.

Noen hvite viner foredles spesielt for å bli musserende vin. Den mest kjente, franske varianten kalles champagne etter vindistrikt og fremstillingsmetode, mens musserende viner fra andre land og distrikter ikke kan kalles champagne.

Musematte


En supertynn og lett musematte av høy kvalitet med sklisikker underside. Utrolig fargegjengivelse og stor trykkoverflate. Den veier kun 16 gram, og dette gjør den perfekt til utsendelse. Utmerket funksjon, både med vanlig og optisk mus. 4-fargers fototrykk på begge sider er inkludert.

Mål: 240 x 190 mm. Dekorflate 240 x 190 mm. Pris påvirkes veldig av antallet, ta kontakt for en hyggelig prat og vi vil hjelpe deg med antall og priser. Et forslag, sånn frem i tid. Er å legge inn en kalender på musematten, så har man oversikt over måneder, uker og dager hver gang man bruker  musa. En dobbel nytteverdi der altså.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En musematte er et verktøy som er tilpasset for bruk under ei datamus. Denne skal forhindre at datamusa mister feste, gi bedre følsomhet (gjelder spesielt lasermus), og kan også være tilpasset for å redusere belastninger på håndleddet og hånden ved stor bruk.


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

fredag 5. april 2013

Treningsklær med en unik vri


Trening er bra, trening er toppen og gjør veldig godt for kroppen. Det er så mye positivt med trening, at alle arbeidsplasser burde ha startet dagen med en felles treningsøkt. Produktivitet, redusert sykefravær, arbeidsmiljøet, opplagthet, og en drøss med andre gode effekter for den enkelte arbeidstaker. Som igjen er positivt for bedriften. Uansett, fellestrening eller ei, mange forskjellige leverandører på treningsklær fronten. Vi liker veldig godt utvalget og kvaliteten til Craft, men er du ute etter noe rimeligere, så har vi også mange alternativer her.

 ACTIVE RUN HYBRID JACKET. Ergonomisk løpejakke som gir god funksjon for mange typer av fysisk aktivitet. Ergonomisk konstruksjon for bevegelsesfrihet. 2,5-lag, vind og vanntett materiale. Durabel Water Repellent (DWR). Farge: svart. Materiale: 80 % polyester, 20 % elastan, 190 g.

Ukas tips til bedriftens markeds og innkjøpsavdeling. Profileringsprodukter er en viktig markedsføringskanal, som blant annet styrker bedrifters identitet. En tydelig og treffsikker profil skaper positiv oppmerksomhet, noe som igjen bidrar til økt konkurransekraft. Ved bruk av profileringsprodukter kan du formidle firmaets verdier og unike fordeler på en positiv måte, både mot kunder og ansatte. Hero Profil U9K lar deg designe din egen drakt samling for å virkelig føle lagånd. Du kan velge blant eksisterende designforslag og deretter velge hvilken som helst farge du vil, med dine egne logoer og gjøre den til din egen unike samling. 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte. På denne dagen 5 april:
1654 – Den første engelsk-nederlandske krig avsluttes.
1722 – Den nederlandske admiralen Jakob Roggeveen oppdager Påskeøya 1. påskedag
1936 – En tornado tar livet av 233 mennesker i Tupelo, Mississippi.
1945 – Den kalde krigen: Jugoslavias leder Josip «Tito» Broz signerer en avtale som gjør at Sovjetunionen «midlertidig kan plassere sine styrker på Jugoslavias territorium».
1951 – Ethel og Julius Rosenberg blir dømt til døden for å ha spionert for Sovjetunionen.
1955 – Winston Churchill trekker seg som Storbritannias statsminister pga. sviktende helse.
1969 – Vietnamkrigen: Det blir demonstrert mot krigen i flere av de største byene i USA.
1973 – Pierre Messmer blir statsminister i Frankrike.
1982 – Falklandskrigen: En britisk flåtestyrke på 40 skip seiler ut med kurs for Falklandsøyene.
1992 – Bosnia-Hercegovina erklærer seg uavhengig.
1994 – Kurt Donald Cobain begår selvmord i Seattle


torsdag 4. april 2013

iPad tilbehør til kontoret


Teknologi produkter har blitt en del av kontorets dagligvare, og mange ting har man blitt veldig avhengig av. Til disse produktene har det kommet mye tilbehør, som ofte gjør at de blir enklere å bruk. Alternativene begynner å bli mange, nokså kreative de som utvikler disse tingene. Så, hvis det er slik at din arbeidsplass bruker mer en kun post it lapper, ja da har vi noen forslag på praktiske saker til kontoret.


Tagentbord Bluetooth – eksternt tastatur til ipaden
Metis penn + touch  - kulepenn som man kan skrive med og bruke på ipaden
iPad portofolio – dokumentmappe, perfekt til kurs og konferanse
Solcelle tre lader – miljøvennlig og en flott pynte gjenstand
Ipad cover + lader – perfekt når man er ute å reiser

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Kontor kan henvise til et fysisk lokale, en organisatorisk enhet eller en gruppe mennesker som arbeider på et kontor. Ordet kontor er avledet fra konto som kommer fra latin computare som beytr å telle sammen.
Et kontor kan være arbeidsrom for en person eller personer som i hovedsak har skrive og/eller regnearbeid. Man kan for eksempel ha eget kontor, bli kalt inn på sjefens kontor eller arbeide i et kontorlandskap.

Kontor henviser i denne betydningen gjerne til et administrasjonslokale hvor det arbeides med administrasjon, bokføring og planlegging. For eksempel kan vi ha tegnekontor, lønningskontor og personalkontor.

Et kontor kan være et lokale for tjenesteytende viksomhet som for eksempel legekontor, billettkontor, ekspedisjonskontor, lagskontor, trygdekontor, velferdskontor, eller et administrasjonslokale i en bedrift.

onsdag 3. april 2013

Trening - sportsarmbånd


Sportsarmbånd, en praktisk sak, som gjør trening mye enklere. Last ned trenings app og registrer all trening, hør på musikk mens du trener. Kort sakt, din nye beste trenings kompis.

Pris 99,- pr stk eks mva og logotering. Universal størrelse og passer sådan til de fleste mobiler og MP-3 spillere

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Fysisk aktivitet vil i kontrast kunne defineres som lystbetont kroppslig bevegelse. Denne form for aktivitet kan også bidra til endring av kroppens fysiske, psykiske og sosiale egenskaper, men det er ikke nødvendigvis motivasjonen for eller hensikten med aktiviteten.

tirsdag 2. april 2013

Boccia – det kuleste spillet på stranden


Strandliv er helt topp, noe av det beste som finnes. En solseng, solbriller på, innsmurt med solkrem og en herlig god bok. Kan det bli bedre, neppe. Men litt aktivitet kan være et bra avbrekk, spesielt kidsa liker å ha ting å gjøre på. Hva passer ikke bedre, mens sola steker og bølgene slår inn mot stranden, enn en real omgang boccia. Gjennomfør et lite familiemesterskap, invitere venner på et lystig slag eller kjør en omgang med egentrening.

Vi i Hero Profil har gjennomført en liten uhøytidelig kåring av det kuleste spillet på stranden. Suveren vinner, Boccia.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Boccia er et boulespill, og er beslektet med bocce og petanque. Disse spillene stammer fra kulespill som ble spilt det gamle Roma.

Spillets nåværende form er utviklet særlig i Italia, og spilles mest i Europa. Men også i USA, Canada, Australia og Argentina spilles dette en del, på grunn av immigranter som har flyttet hit.

For handicappede i Norge arrangeres årlig NM individuelt og NM for lag. I tillegg arrangeres Norgesserien individuelt og for lag. Internasjonalt arrangeres årlig EM og VM, og boccia er dessuten en gren i de paralympiske sommerleker.