mandag 15. april 2013

Kaffekrus Apollo


Hvordan står det til med krusparken i din bedrift? Har den et forbedrings potensial, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Vel i så måte, så finnes det utrolig mange alternativer og varianter innenfor krus verden. Leverandørene er mange og mulighetene nesten utømmelige. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt. Sist men ikke minst, det tar seg bra ut og så er det en fordel at alle krusene er like.

Apollo kaffekrus er et godt og trygt valg. Et klassisk
kaffekrus i stengods, med en matt utside og blank innside. Høyde 118mm og rommer 30 cl.

Krusene kommer i mange ulike farger, faktisk flere farger enn det er i regnbuen, så å finne en farge som passer til bedriftens farger og logo skulle ikke være så vanskelig om man velger et Apollo kaffekrus.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
På bakken ser vi en regnbue med avslutning på hver side i terrenget. I følge en myte skal det ligge en skatt ved enden av buen. Problemet er at en regnbue ikke har noen bestemt plassering, den er et optisk fenomen som er betinget av den enkelte iakttaker. Hvis man selv flytter på seg vil regnbuen oppstå i stadig nye regndråper. Det er derfor umulig å gå til enden av regnbuen. Sett fra fly vil regnbuen ofte sees som en komplett sirkel. Hvis skyggen av flyet kan sees, er den i sentrum av sirkelen.

Regnbuen har opptatt fysikere og matematikere helt siden antikken. Den første som ga en tilfredsstillende forklaring av regnbuen, var Teoderik av Freiberg, i begynnelsen av 1300-tallet. René Descartes var den første som forklarte fenomenet dobbelt regnbue.

I følge første Mosebok satte Gud regnbuen på himmelen som et løfte til Noa og hans etterkommere om at Gud aldri skulle ødelegge jorden igjen.