tirsdag 16. april 2013

Smart stand til iPad


Ipad og andre tilsvarende produkter er snart allemannseie. Mulighetene og hva de brukes til begynner å bli mange. Spill, tv, filmer, nyheter, kart, video samtaler, osv. Tilbehør til disse produktene kommer også på løpende bånd, noen svært så praktiske, andre mer eller mindre ubrukelige. Men hva som passer til hvem, ja det er litt sånn smak og behag. Det som er klart, klinkende klart, vi i Hero Profil, vi har tilgang på det meste.

Smart stand
Praktisk og passer i mange situasjoner. Mens du lager middag og samtidig ser på fotballkamp, baker kake og følger en oppskrift som du har funnet på nettet, skal imponere fruen og rydder huset samtidig som du ser på en film, eller du endelig har samlet kidsa og tar den obligatoriske samtalen til besteforeldre. Ja da skulle du ha hatt en smart stand. En roterende smart stand. Som gjør at ipaden blir stående i en slik posisjon, at du kan se på det som skjer der og samtidig gjøre andre ting. Eller bare sitte med familien og se på bilder. Tilgjengelig i hvit eller grå farge. Smart produkt til skrive eller display stand for iPad/iPhone eller andre tilsvarende produkter.

Pris ved 100 stk 93,- pr stk, enkel logotering er da inkludert. Oppstart og frakt tilkommer. Priser på andre antall, ja da er det bare og kontakt oss for en hyggelig samtale.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
16. april er den 106. dagen i året, den 107. i skuddår. Det er 259 dager igjen av året. I henhold til primstaven feires Magnusmesse på denne dagen, markert med en pil, et halvt kors og en øks. De feiret Magnus den hellige Erlendsson, Magnus Orknøyjarl, skytshelgen for Orknøyene.

Navnedag:
Magnus, Mons