tirsdag 30. april 2013

#Treningstøy - produkttesting på høyt nivå!


Vi i Hero Profil er jo en sporty gjeng, kreative, løsningsorientert og joviale karer. Kvalitet liker vi, kvalitet er bra. I tekstilverden finnes det mange alternativer, kvalitet er ofte synonymt med pris, selv om det finnes unntak. Trening kan vi mye om, samme med treningsklær, vi fant ut at det var på tide å ta produkttesting til nye høyder. Bergen City halvmaraton.

Poenget var ikke å revolusjonere denne idrettsgrenen og underveis fikk også en større forståelse av hva det vil si å gå på en Brink. Uansett, stilte opp til start med godt mot. Med treningstøy som gir en selvtillit, føler seg vel i, er trendy og tar seg meget bra ut. Treningstøyet var for anledningen plukket ut fra Craft.

Cool Boxer with Mesh, Cool run sock, Active run tee longsleeve, Tight herre modell og Active run Hybrid jacket. Dette er klær som gir god komfort, man føler seg sprek i og gir en økt selvtillit med tanke på prestasjon. Absolutt ready freddy. Klærne sitter godt på kroppen, kjøling og fuktighetstransport i varme forhold og annen herlig teknologi. For disse klærne har faktisk mye spesifikasjoner og teknologi. Herlig og faktisk en stor fordel når man har kommet et stykke ut i aktiviteten. Kvalitet er utslagsgivende når det virkelig gjelder.

Treningstøy gir ikke bedre form, utholdenhet eller bedre prestasjoner. Kun trening som kan gjøre noe med det, dessverre.  Men det gjør noe med komfort, selvtillit, en følelse av å ta seg bra ut, føle seg vel og det gjør noe med innstillingen til aktivitet man skal i gang med. En offensiv holdning og innstilling. Det gikk meget bra frem til 14-15 km, så smalt det. Slutt tiden kunne nok vært bedre, men det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Kom i mål, og det beste av alt, følelse man har når man har gjennomført en treningsøkt. Been there done that, halvmaraton gjennomført, check.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Halvmaraton er et løp som går over 21,097.5 meter som tilsvarer halvparten av den offisielle distansen for en maraton. I friidretts-sammenheng regnes halvmaraton som en øvelse i kategorien langdistanseløp. Øvelsen står ikke på programmet for OL eller VM, men har vært NM-øvelse siden 1986 for menn og siden 1987 for kvinner.

Rekorder
Verdensrekord, menn Zersenay Tadese Eritrea 58.23 Lisboa 2010
Verdensrekord, kvinner Lornah Kiplagat Nederland 1.06.25 Udinese 2007
Norgesrekord, menn Urige Buta Norge 1.01.48 Remich 2009
Norgesrekord, kvinner Ingrid Kristiansen * Norge 1.08.31 New Bedford 1989