torsdag 4. april 2013

iPad tilbehør til kontoret


Teknologi produkter har blitt en del av kontorets dagligvare, og mange ting har man blitt veldig avhengig av. Til disse produktene har det kommet mye tilbehør, som ofte gjør at de blir enklere å bruk. Alternativene begynner å bli mange, nokså kreative de som utvikler disse tingene. Så, hvis det er slik at din arbeidsplass bruker mer en kun post it lapper, ja da har vi noen forslag på praktiske saker til kontoret.


Tagentbord Bluetooth – eksternt tastatur til ipaden
Metis penn + touch  - kulepenn som man kan skrive med og bruke på ipaden
iPad portofolio – dokumentmappe, perfekt til kurs og konferanse
Solcelle tre lader – miljøvennlig og en flott pynte gjenstand
Ipad cover + lader – perfekt når man er ute å reiser

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Kontor kan henvise til et fysisk lokale, en organisatorisk enhet eller en gruppe mennesker som arbeider på et kontor. Ordet kontor er avledet fra konto som kommer fra latin computare som beytr å telle sammen.
Et kontor kan være arbeidsrom for en person eller personer som i hovedsak har skrive og/eller regnearbeid. Man kan for eksempel ha eget kontor, bli kalt inn på sjefens kontor eller arbeide i et kontorlandskap.

Kontor henviser i denne betydningen gjerne til et administrasjonslokale hvor det arbeides med administrasjon, bokføring og planlegging. For eksempel kan vi ha tegnekontor, lønningskontor og personalkontor.

Et kontor kan være et lokale for tjenesteytende viksomhet som for eksempel legekontor, billettkontor, ekspedisjonskontor, lagskontor, trygdekontor, velferdskontor, eller et administrasjonslokale i en bedrift.