fredag 12. april 2013

Vil du vite en hemmelighet?


Vil du vite hemmeligheten som kan gi din bedrift en internasjonal eksponering uten å bruke en haug med penger? Bagasjetag er svaret! Med bagasjetag, muligens "verdens beste reklame plass", kan din firmalogo reise verden rundt.

Dette er et populært og allsidig produkt som kan brukes på alle type bager. Med hjelp av bagasjetagen vil man lettere kunne identifisere bagasjen og din bedrift! Vi har flere forskjellige modeller og farger å velge mellom. Så dersom du har lyst til at mange mennesker skal se din logo, da er det bare å ta kontakt, så skal vi hjelpe deg.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Bagasje er det av klær, toalettsaker og annet utstyr en har med seg når en er ute og reiser på lengre turer og med beregnet mere enn få timers fravær. I noen sammenhenger kalles bagasjen for reisegods, som er NSBs gamle navn for slikt som skulle sendes i egen reisegodsavdeling og utleveres ved ankomst.

Hva en har med seg, og hva man transporterer bagasjen i, varierer med reisemåte og formål. For en enkelt person på reise med offentlig transportmiddel, er det vanligst med bag, koffert eller ryggsekk.