torsdag 11. april 2013

Treningsklær – Flex Hood


Trening kan gjøres enkelt og det kan gjøres nokså komplisert. Stadig nye metoder, den ene metoden langt bedre enn den andre, og stadig nye navn. Sirkeltrening, Crossfit, Zumba, Pilates, Rumba med Gunn og en haug med andre varianter. Vanskeligere skal det vist bli i fremtiden. Balanseapparater av ulike slag, klatremaskiner i mange varianter, et utall forskjellige tråkkemaskiner, hengende yoga, spinningsykler som heller fra side til side og mye moderne teknologi. Velkommen til din treningsfremtid. Hvor har det blitt av god gammeldags barmarkstrening. Kan fort bli veldig komplisert å trene i fremtiden. Det neste nye, er vel at man får andre personer til å trene for seg. Uansett treningsmetode eller ei. Treningsklær må man ha, og det har vi i Hero Profil masse av.

FLEX HOOD (dame/herre), hettegenser i lett vind- avstøtende fleece med en børstet innside for ekstra
isolasjon. Myk og komfortabel Flex fleece, hette med snor og to lommer. En veldig tøff hettegenser, meget behagelig å ha på, en genser du føler deg vel i. Skal du ha en hettegenser, noe alle bør ha, ja så er det den du bør velge.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
11. april er den 101. dagen i året, den 102. i skuddår. Det er 264 dager igjen av året. Ulf og Ylva har navnedag, så kjenner du noen med disse navnene, ja så er en gratulasjon på sin plass. Ellers på denne dagen, sånn historisk sett:
1814 – Napoleon avgår og reiser i eksil til Elba.
1899 – Spania avgir Puerto Rico til USA.
1945 – Andre verdenskrig: Amerikanske styrker frigjør konsentrasjonsleiren Buchenwald.
1951 – Koreakrigen: General Douglas MacArthur får avskjed som leder av FN-styrkene av president Harry S. Truman, og etterfølges av general Matthew Ridgway.
1961 – Bob Dylan holder sin første konsert.
1968 – I Berlin skytes den tyske studentlederen Rudi Dutschke ned av en nynazist. Han overlever attentatet.
1970 – Apollo-programmet: Apollo 13 skytes opp.
2006 – Den europeiske romsonden Venus Express går inn i bane rundt planeten Venus.