fredag 5. april 2013

Treningsklær med en unik vri


Trening er bra, trening er toppen og gjør veldig godt for kroppen. Det er så mye positivt med trening, at alle arbeidsplasser burde ha startet dagen med en felles treningsøkt. Produktivitet, redusert sykefravær, arbeidsmiljøet, opplagthet, og en drøss med andre gode effekter for den enkelte arbeidstaker. Som igjen er positivt for bedriften. Uansett, fellestrening eller ei, mange forskjellige leverandører på treningsklær fronten. Vi liker veldig godt utvalget og kvaliteten til Craft, men er du ute etter noe rimeligere, så har vi også mange alternativer her.

 ACTIVE RUN HYBRID JACKET. Ergonomisk løpejakke som gir god funksjon for mange typer av fysisk aktivitet. Ergonomisk konstruksjon for bevegelsesfrihet. 2,5-lag, vind og vanntett materiale. Durabel Water Repellent (DWR). Farge: svart. Materiale: 80 % polyester, 20 % elastan, 190 g.

Ukas tips til bedriftens markeds og innkjøpsavdeling. Profileringsprodukter er en viktig markedsføringskanal, som blant annet styrker bedrifters identitet. En tydelig og treffsikker profil skaper positiv oppmerksomhet, noe som igjen bidrar til økt konkurransekraft. Ved bruk av profileringsprodukter kan du formidle firmaets verdier og unike fordeler på en positiv måte, både mot kunder og ansatte. Hero Profil U9K lar deg designe din egen drakt samling for å virkelig føle lagånd. Du kan velge blant eksisterende designforslag og deretter velge hvilken som helst farge du vil, med dine egne logoer og gjøre den til din egen unike samling. 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte. På denne dagen 5 april:
1654 – Den første engelsk-nederlandske krig avsluttes.
1722 – Den nederlandske admiralen Jakob Roggeveen oppdager Påskeøya 1. påskedag
1936 – En tornado tar livet av 233 mennesker i Tupelo, Mississippi.
1945 – Den kalde krigen: Jugoslavias leder Josip «Tito» Broz signerer en avtale som gjør at Sovjetunionen «midlertidig kan plassere sine styrker på Jugoslavias territorium».
1951 – Ethel og Julius Rosenberg blir dømt til døden for å ha spionert for Sovjetunionen.
1955 – Winston Churchill trekker seg som Storbritannias statsminister pga. sviktende helse.
1969 – Vietnamkrigen: Det blir demonstrert mot krigen i flere av de største byene i USA.
1973 – Pierre Messmer blir statsminister i Frankrike.
1982 – Falklandskrigen: En britisk flåtestyrke på 40 skip seiler ut med kurs for Falklandsøyene.
1992 – Bosnia-Hercegovina erklærer seg uavhengig.
1994 – Kurt Donald Cobain begår selvmord i Seattle