torsdag 31. oktober 2013

SKROSS World Adapter Pro

Noen ganger, sånn innimellom er det greit med en standard. At ting er likt, følger de samme tingene liksom. Bare sånn innimellom og spesielt akkurat da man trenger det som mest, at ting er likt. For i dagens teknologiske verden, så finnes det jo mye ulikheter. Om det er fordi at de ulike bedriftene som tilbyr dette, håper at nettopp de skal bli størst og at deres systemer da skal være det som blir standard, vel det kan jo være en mulighet. Men for oss, vi som bruker det, kan det blir litt sånn frustrerende når man har en haug med sånne ”duppe ditt” ting og man må ha lader for alt mulig, ingen ting er likt. Når man er ute å reiser, vel da støter man på enda et problem, hva slags stikkontakt system er det i dette landet. Så for deg, som er opptatt av dette, her er det perfekte produktet. Noe alle trenger, samt at det også er en bra ting å gi bort.

Ikke risiker å stå strømløs med telefonen eller laptopen når du er
ute og reiser bare på grunn av annerledes stikkontakt. SKROSS World Adapter Pro er den ultimate reiseadapteren for europeisk kontakt til stikkontakter over hele verden. Ikke nok med det, som man sier på tv shop, den har også to USB utganger.

World Adapter Pro passer de fleste 2 og 3-pols(ink. jordet)-kontakter i sikkerhetsklasse I og II og er den absolutt sikreste måten å gi dine bærbare enheter strøm på over hele verden. Spesielt egnet for blant annet hårføner, mobiltelefoner, barbermaskiner, MP3-spillere, laptop, fotokamera, spillkonsoler, GPS og lignende.

Selvfølgelig er det mulig å få varen logotert med sin egen logo. Men 300 stk er minimumsantallet for å få varen prydet med egen logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En adapter (av latin adaptare (tilpasse), er en overgang fra et format til et annet, mest brukt om gjenstander som er spesielt laget med dette for øye.
Adaptere er også vanlige som overganger mellom forskjellige tilkoplinger innen elektronikk og datatilbehør, der pluggformatene i perioder har vært ustandardiserte.

onsdag 30. oktober 2013

iPhone lader og cover - i 1

Passer perfekt for folk som er på farten! iPhone lader og etui, som beskytter og gir mulighet for å lade telefonen. Batteriet ligger i bunnen på dekselet, og lades med en USB kabel. Dette medfører at telefonen har dobbel batteri tid.

Det optimale produkt for iPhone-brukere! Etui og lader - alt i ett! Plasser din iPhone i etuiet; Trykk på knappen og det lastes automatisk med LI batteri.

Logoen er trykt eller stemplet på baksiden av etuiet. Leveres med Micro USB-kontakt i stilig gaveeske. Batteriet, 2100 mAh, lading via datamaskin. LED-indikator viser gjeldende lading av batteriet.

Vekt: 140 g. Mål: 130x63x18 mm. Grafisk størrelse: 16x6 mm press. Standard farge: Sort



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

iPhone ble introdusert  2007. iPhone hadde kamera på 2 megapiksler.

mandag 28. oktober 2013

Gave- og profilprodukter

Utvalget er enormt. Alternativene er mange, uansett anledning. Produktprofilering bidrar til å skape
produktets/bedriftens identitet og image og gjør det gjenkjennelig. Er det noe du trenger, så er det bare å ta kontakt. Kan garantere at vi har det. Men skal man skille seg ut, vel, da vil vi absolutt anbefale å lage egne produkter. Det går på stort sett alt, profilartikler, klær, gaver, jakker, treningstøy osv.

Profilprodukter: 
  • Handler om å bli kjent igjen
  • Handler om å bli sett
  • Velge produkt(er) som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå.
  • Bedrifter bruker gavereklame i sin markedsføring
  • Uendelige produkttilbud
  • Store variasjonsmulighetene = gavereklamens popularitet
  • Profilprodukter virker like bra som gave på messer eller kundebesøket, som ved massemarkedsførings kampanjen.
  • Gavereklame = økt kjennskap til bedriften eller varemerket
  • Kjennskap =  økt konkurransefordel


Profilering
  • Skape og opprettholde en identitet og omdømme.
  • Positiv innvirkning
    • internt
    • eksternt
    • relasjoner til kunder
    • andre forbindelser
    • egne produkter

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Profilering kommer av ordet profil. En profil er noe som utmerker seg på en karakteristisk måte med særtrekk og egenart. Behovet for profilering kommer når for eksempel en bedrift eller organisasjon ønsker å markere seg overfor kunder og medlemmer, og vil framstå tydelig og gjenkjennelig, enhetlig og velorganisert. En grafisk profil kan også styrke bedriftskulturen og de ansattes opplevelse av enhet. Nye profiler kan dessuten gi signaler om generell fornyelse og nye mål for virksomheten.


torsdag 24. oktober 2013

POWER TUBE - smart lader til smartphones

En smart liten sak, og en svært så praktisk sak også. Tar ikke store plassen. Sånn, uten særlig forskning på området eller noe fakta å slå i bordet med, så er vi inne i en tid hvor mange er svært opptatt av batteri og batterikapasitet. Så er du på farten og bruker mobiltelefonen din mye, vel, dette er absolutt produktet for deg.

POWER TUBE en smart lader til smartphones. Lett og smidig å ha med overalt der man ikke har mulighet til å lade din telefon. Oppladningsbart Li-batteri på hele 2200mAh som lades opp i dataen eller i ett vegguttak.

Standardfarge: Svart, sølv
Trykkflate: 50 x 8.5mm - lasergravering
Logo: Gravering
Material: Aluminium
Vekt: 80g
Dimensjoner: Diameter 22x91mm

Dagens triva, sånn i tilfelle du lurte:
Batteri, tidligere The Battery, er et norsk pop/rockband, kjent for sin andreplass i Melodi Grand Prix junior 2008, etter The BlackSheeps. Bandet består av fem gutter fra bygda Surnadal på Nordmøre.

mandag 21. oktober 2013

Hero Profil trening - sånn til å ha under

Superundertøy er kjent for å lukte «høgg» etter kort tids bruk, og det er en fordel om tøyet tåler 60 graders vask. Superundertøy er tynne, syntetiske plagg til å ha innerst når du er ute og sporter i kaldt vær. De er designet for å transportere vekk fuktighet, så du får en mest mulig tørr følelse selv om du har svettet. Enten du sverger til løpeturer eller skiturer er superundertøy høyst nødvendig ved utendørstrening i vintermånedene. Med et godt superundertøy innerst vil du holde deg tørr og ikke minst varm.

Warm Crewneck
Bodymapped, høy funksjonalitet og lettvekts crewneck som holder deg varm der du trenger det. 3D strikket, kroppsnær fasong. Sømløse integrerte klimasoner og elastisk materiale for full bevegelsesfrihet.

Andre varianter:


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Polypropen (Polypropylen, PP) er en polymer og termoplast, som brukes til alt fra små plastartikler og innpakking av sjokolade til superundertøy og avansert laboratorieutsyr. Polypropen kan formes som fibre som er velegnet til sportsundertøy, da fiberen ikke opptar fukt, men transporterer svetten vekk fra kroppen og ut i neste lag tekstiler. Overskytende fukt avgis dermed til den omgivende luft. Polypropen er et syntetisk fiber: Sett i mikroskop er fibrene glatte og nesten sirkelrunde i tverrsnitt. Fibrene har lavest tetthet blant kommersielle fibre og flyter på vann.

torsdag 17. oktober 2013

Hero Profil trening – hot merke

Hotte og nye trenings metoder kommer på løpende bånd, noen blir værende mens andre går i glemmeboken. Når de blir lansert, så er de trendy, hotte, revolusjonerende og særdeles effektive. Mange, virker litt sånn, har sitt utspring i fra den gode gamle sirkeltreningen som man hadde i gymtimene. For de som likte ballidrett, vel, så var disse timene litt sånn bortkastet. Uansett type trening, metode og andre fandens oldemor, treningstøy er viktig. Som nevnt før, detta kan vi i Hero Profil. Se litt i katalogen, finner du noe du liker, så er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg med resten. God pris og fantastisk service får du også. Kjempe kombo det :-)

I en artikkel i dag, på nettet ett sted, kan man lese om; Høstens fem hotte merker for trening. Ikke overraskende, så er det merke som vi anbefaler, inne på listen her:

Craft (trykk her for katalog)
Craft er et svensk varemerke som produserer sportsklær for både proffer og amatører. Svensken Anders Bengtsson fra Borås var mannen bak oppdagelsen som satte sportsmerke på kartet i 1973. Det var likevel ikke før i 1977 da virksomheten fikk navnet Craft of Sweden og ble registrert som et eget aksjeselskap. Crafts produkter kjennetegnes av sitt unike materiale med varmeholdende egenskaper som gir maksimal fuktregulering. Sportsmerket tilbyr funksjonelle treningsklær som har en pen design, samt bra ergonomi og komfort.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte: 
Hopp uten tilløp er en treningsmetode for plyometrisk spenst og en konkurranseform innen friidrett.
Ved å ta bort tilløpet vil denne typen hopp ha økt krav til den plyometriske ferdigheten spenst. Kravet til teknisk koordinasjon mellom løpstilløp, sats og hopp er borte og kravet til utøverens relative styrke blir tydeligere.

I konkurranser og tester finnes det regler som setter noen forutsetninger for hvordan et hopp kan utføres.

mandag 14. oktober 2013

Nøkkelring med lys

Nøkkel er vel noe alle har, de fleste har vel opptil flere også. Men en nøkkel mange ønsker seg, det er vel nøkkelen til suksess, hm, tenk og hatt den a! Uansett om du bare har en vanlig nøkkel eller er i besittelse av den som gir deg langvarig suksess på det område du ønsker, så kan det være greit å ha noe mer på nøkkelen. Sett den sammen med noe annet og da dannet et nøkkelknippe. Medfører ofte at nøkkelen blir enklere å finne og det er jo ingen dum idé. Nøkkelring med lys er en praktisk sak. I den forbindelse er det muligheter for å gjøre noe litt annerledes, som skiller seg ut og som gir bra profilering.

Designnøkkelring med lys. Nøkkelring som gir stor oppmerksomhet. Utform din egen design innenfor 5 x 5 cm eller 7 x 4 cm. Fargetrykk begge sider.

Pris eksempel ved 500 stk: Veil. Kr 10,50 pr stk, inkl. trykk begge sider, eks mva, oppstart og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lykt er en av flere benevnelser på lyskilder. Andre navn er lanterne, lampe eller bare lys. Ellers brukes benevningen lykt om relativt små transportable lyskilder som fjøslykt, lommelykt, stavlykt, sykkellykt m.fl. Litt større eller spesielle utgaver fikk lett navnet lampe, selv med samme bruksområde. Lampenavnet kan i noen tilfeller være importert (kerosene-lamp blir til parafinlampe og «petromax» er lampe fordi det står preget på den.)

Lyskilden har variert fra talglys via små lyspærer til dagens LED. Energitilførselen har stort sett vært fra batterier, bortsett fra en periode med dynamodrift for sykkellys, og under annen verdenskrig også for små lommelykter som ble holdt lysende ved å klemme ned en spak gang på gang.

fredag 11. oktober 2013

CABIN TROLLEY

I business verden er man ofte ute og reiser. Møter, besøk, messer og andre trivielle ting. I reise sammenheng, så er det slik at dette er en fin måte å profilere bedriften sin på. Har seg sånn at det ofte er mange folk på f.eks. flyplasser. En enkel måte er å logotere kofferter, trolley, bager osv, et annet alternativ er å logotere bagasjebrikker. Så er man mye ute å reiser, da vil cabin trolley være en strålende følgesvenn. Plass til det meste, tar liten plass og passer i bagasjeboksene på alle fly. Kjapt og effektivt, inn og ut av flyet.

Den ultimate kabinbagasjen som rommer det meste på en ryddig og velorganisert måte. Separat rom for klær og privatsaker. Eget data- og elektronikkrom med separat PC/Dokument-veske inkludert. Eget rom med 3 skilleark for dokumenter. Eget organiseringsrom for mobil, skrivesaker, kort, nøkler, etc. Må sees/oppleves for å ytes full rettferdighet.

Materiale: 1680D/PVC
Farger: sort
Størrelser: 30L

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En reise er en tur med en eller flere overnattinger til ett eller flere reisemål. Ved flere reisemål eller stoppested på samme reise taler man om en rundreise. Kortere reise kalles i stedet tur, mens lengre reise som krever relativt mye planlegging kalles ekspedisjon.

Temaet behandles i reiselivsfaget og er organisert i reiselivsnæringen. Den som reiser kalles turist.

torsdag 10. oktober 2013

Trening - Wind Jacket

Så er vi inne i årstiden hvor det er greit å ha på seg litt mer klær nå man er ute og trener, da kan denne jakken, Wind Jacket være et strålende alternativ. Foruten jakkens tekniske detaljer, svært behagelig komfort og at man føler seg vel i den, så tilbyr den ikke noe ekstra i form av at man blir bedre trent, får en mer spretten rompe, ei heller fjerner den ekstra kilo fra kroppen. Ikke noe innebygd lavkarbo program der altså. Enkelt og greit, den gjør jobben sin, og vel så det, på en ypperlig måte.

Vindtett og ventilerende jakke med en ergonomisk passform for bevegelsesfrihet. Lett og myk materiale. Ventilasjonspaneler med svette soner og reflekterende logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Submission wrestling er svært lik brasiliansk jiu-jitsu der hovedforskjellen ligger i at man ikke bruker den tradisjonelle
drakten gi, men snarere bruker vanlige treningsklær. Mest vanlig er det å bruke kortbukser (shorts) og rash guard (tettsittende treningsskjorte, ofte med lange ermer). Teknikker som benyttes er låsinger, kvelninger og kast. Det er ikke lov med slag og spark eller lignende.

tirsdag 8. oktober 2013

Julegave – vannkoker fra Eva Solo

Flott og elegant vannkoker i stilig design. Vannkokeren fra Eva Solo gjør seg godt både på kjøkkenet og på stuebordet. Den har samme design som den populære termokannen fra Eva Solo, og har i likhet med den en dryppfri hellekrage som gjør det mulig å helle uten å søle. Vannkokeren er ledningsfri og kan dreies 360 grader, slik at den er lett å fylle med vann og helle fra. Den rommet 1,5 liter og er utstyrt med tydelig vannivåmåler og skjult varmelegeme. kokeren slår seg av automatisk når vannet koker, noe som beskytter den mot tørrkoking.

  •  100% dryppfri
  •  Ingen lokke som må åpnes eller lukkes
  •  Enkelt å fylle på og å helle fra
  •  Automatisk utkobling
  •  Beskyttelse mot tørrkoking
  •  360 grader roterende fot
  •  Volum: 1.5 l

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Destillasjon er en måte å skille flyktige komponenter med ulikt kokepunkt i en væske fra de mer tungtkokende ved hjelp av fordampning fulgt av kondensering. Dersom den tungtkokende komponenten har et svært lavt damptrykk er en simpel destillasjon nok, for eksempel ved avsalting av saltvann.

fredag 4. oktober 2013

Swiss Peak laptop ryggsekk

Ut på tur – aldri sur, heter det seg. Om det stemmer, vel, uvisst. Det som i hvert fall er klart er at det er ok å ha orden i utstyret som man har med seg, da helst i en eller annen form for praktisk gjenstand som man kan pakke ting ned i. Er jo blitt sånn at man skal pakke med seg mer og mer, blitt flere ting man skal drasse på. Det mest praktiske er da en nett sak som man kan ta med seg over alt. Sekk, reisekoffert eller bag er jo ofte svært praktiske i dette tilfellet. Så er du en kar, eller dame for den saks skyld, som liker å travel a lot, sånn stadig på farten. Da er dette, Swiss Peak laptop ryggsekk, et strålende produkt for deg.

Swiss Peak laptop ryggsekk
En sekk med flott design, samt praktiske løsninger, med blant annet ekstra oppbevaringsrom, arrangørrom og glidelåser som kan låses. Registrert design. Beskytt din laptop i en dynamisk stil. Både ryggen og din laptop vil bli beskyttet med polstret laptop kupé.

Laget i 1680D polyester med ribstop, polstret håndbæregrep og justerbare samt polstret skulderstropper.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sekk er en gammel mengdeenhet som har vært brukt i Skandinavia, herunder også i Norge, til å telle småskinn og småpels med (eksempelvis ekornskinn). En sekk tilsvarte 5 timber eller 2 tirøtt hundre (altså 200) skinn.

I dag er betydningen av en sekk helst å forstå som lik en ryggsekk, papirsekk eller plastsekk til å ha varer og avfall i, for eksempel en sekk med poteter.

onsdag 2. oktober 2013

3 i 1 - lader

Noen ting er vi avhengig av, ting vi trenger, noen ting må man alltid ha og noen ting er det alltid vanskelig å
finne. Nøkler er jo en ting man leter etter veldig mye, lommebøker, mobiltelefoner og ettersom teknologiske produkter har gjort et stort inntog i de fleste hjem, er også ladere blitt en sånn ting man leter etter. Litt sånn oftere og oftere. Er jo også sånn at man trenger forskjellige ladere til forskjellige produkter. Tenk hvor enkelt det hadde vært hvis det var en standard for alle ting, ting som trenger å lades opp altså. Så det kunne muligens vært på tide å oppgradere Thorbjørn Egner`s sang, hvor er skjorta mi, til å inneholde et og annet om mobiltelefoner, ladere, nøkler og lommebøker.

Et nytt og optimalt produkt for deg som er lei av å drasse med deg ulike kabler til din teknologiprodukter. Alle kontakter i en og samme ledning. 3 in One Cable kaller vi dette produktet! 80cm lang ledning med alle kontakter du behøver i dag. Passer iPhone 4 , iPhone 5, Samsung, Nokia, HTC mfl

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mobiltelefoni på 1980-tallet. Apparatenes vekt er blitt kraftig redusert ettersom batterienes omfang er blitt ekstremt redusert. På begynnelsen av 1980-tallet utgjorde batteripakkene til mobiltelefonene 10-20 kg, og de fleste mobiltelefonene var derfor stort sett brukt i kjøretøyer eller fartøyer.

tirsdag 1. oktober 2013

Julegaver - mat

God mat hører med til julen, felles hygge og god stemning. Lofotkista – en skattekiste med god mat, fylt opp til randen med kvalitets produkter. Samle hele familien eller venner til et fiskebord i juletiden. Maten smelter på tungen.

Lofotposteien, sursild, madeirasild, karrrisild, lodderognkaviar, Skalldyrmiks, einerøkt laks, varmerøkt pepperlaks, einerøkt ørret, spekesildfilet, gravet laks med saus, varmerøkt peppermakrell og varmerøkt paprikamakrell.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julemat er matretter som tradisjonelt blir spist i forbindelse med feiring av jul. Rettene og skikkene varierer mye mellom landsdeler og land. I Norge er det vanlig å servere svineribbe, pinnekjøtt eller torsk til julemiddagen, mens det i Danmark ofte blir servert and, i Sverige juleskinke og lutefisk, i Polen og deler av Tyskland karpe og i USA kalkun.


Julematen omfatter både varme middagsretter, desserter, pålegg, julekaker og julegodteri.