onsdag 2. oktober 2013

3 i 1 - lader

Noen ting er vi avhengig av, ting vi trenger, noen ting må man alltid ha og noen ting er det alltid vanskelig å
finne. Nøkler er jo en ting man leter etter veldig mye, lommebøker, mobiltelefoner og ettersom teknologiske produkter har gjort et stort inntog i de fleste hjem, er også ladere blitt en sånn ting man leter etter. Litt sånn oftere og oftere. Er jo også sånn at man trenger forskjellige ladere til forskjellige produkter. Tenk hvor enkelt det hadde vært hvis det var en standard for alle ting, ting som trenger å lades opp altså. Så det kunne muligens vært på tide å oppgradere Thorbjørn Egner`s sang, hvor er skjorta mi, til å inneholde et og annet om mobiltelefoner, ladere, nøkler og lommebøker.

Et nytt og optimalt produkt for deg som er lei av å drasse med deg ulike kabler til din teknologiprodukter. Alle kontakter i en og samme ledning. 3 in One Cable kaller vi dette produktet! 80cm lang ledning med alle kontakter du behøver i dag. Passer iPhone 4 , iPhone 5, Samsung, Nokia, HTC mfl

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mobiltelefoni på 1980-tallet. Apparatenes vekt er blitt kraftig redusert ettersom batterienes omfang er blitt ekstremt redusert. På begynnelsen av 1980-tallet utgjorde batteripakkene til mobiltelefonene 10-20 kg, og de fleste mobiltelefonene var derfor stort sett brukt i kjøretøyer eller fartøyer.