mandag 21. oktober 2013

Hero Profil trening - sånn til å ha under

Superundertøy er kjent for å lukte «høgg» etter kort tids bruk, og det er en fordel om tøyet tåler 60 graders vask. Superundertøy er tynne, syntetiske plagg til å ha innerst når du er ute og sporter i kaldt vær. De er designet for å transportere vekk fuktighet, så du får en mest mulig tørr følelse selv om du har svettet. Enten du sverger til løpeturer eller skiturer er superundertøy høyst nødvendig ved utendørstrening i vintermånedene. Med et godt superundertøy innerst vil du holde deg tørr og ikke minst varm.

Warm Crewneck
Bodymapped, høy funksjonalitet og lettvekts crewneck som holder deg varm der du trenger det. 3D strikket, kroppsnær fasong. Sømløse integrerte klimasoner og elastisk materiale for full bevegelsesfrihet.

Andre varianter:


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Polypropen (Polypropylen, PP) er en polymer og termoplast, som brukes til alt fra små plastartikler og innpakking av sjokolade til superundertøy og avansert laboratorieutsyr. Polypropen kan formes som fibre som er velegnet til sportsundertøy, da fiberen ikke opptar fukt, men transporterer svetten vekk fra kroppen og ut i neste lag tekstiler. Overskytende fukt avgis dermed til den omgivende luft. Polypropen er et syntetisk fiber: Sett i mikroskop er fibrene glatte og nesten sirkelrunde i tverrsnitt. Fibrene har lavest tetthet blant kommersielle fibre og flyter på vann.