fredag 11. oktober 2013

CABIN TROLLEY

I business verden er man ofte ute og reiser. Møter, besøk, messer og andre trivielle ting. I reise sammenheng, så er det slik at dette er en fin måte å profilere bedriften sin på. Har seg sånn at det ofte er mange folk på f.eks. flyplasser. En enkel måte er å logotere kofferter, trolley, bager osv, et annet alternativ er å logotere bagasjebrikker. Så er man mye ute å reiser, da vil cabin trolley være en strålende følgesvenn. Plass til det meste, tar liten plass og passer i bagasjeboksene på alle fly. Kjapt og effektivt, inn og ut av flyet.

Den ultimate kabinbagasjen som rommer det meste på en ryddig og velorganisert måte. Separat rom for klær og privatsaker. Eget data- og elektronikkrom med separat PC/Dokument-veske inkludert. Eget rom med 3 skilleark for dokumenter. Eget organiseringsrom for mobil, skrivesaker, kort, nøkler, etc. Må sees/oppleves for å ytes full rettferdighet.

Materiale: 1680D/PVC
Farger: sort
Størrelser: 30L

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En reise er en tur med en eller flere overnattinger til ett eller flere reisemål. Ved flere reisemål eller stoppested på samme reise taler man om en rundreise. Kortere reise kalles i stedet tur, mens lengre reise som krever relativt mye planlegging kalles ekspedisjon.

Temaet behandles i reiselivsfaget og er organisert i reiselivsnæringen. Den som reiser kalles turist.