fredag 4. oktober 2013

Swiss Peak laptop ryggsekk

Ut på tur – aldri sur, heter det seg. Om det stemmer, vel, uvisst. Det som i hvert fall er klart er at det er ok å ha orden i utstyret som man har med seg, da helst i en eller annen form for praktisk gjenstand som man kan pakke ting ned i. Er jo blitt sånn at man skal pakke med seg mer og mer, blitt flere ting man skal drasse på. Det mest praktiske er da en nett sak som man kan ta med seg over alt. Sekk, reisekoffert eller bag er jo ofte svært praktiske i dette tilfellet. Så er du en kar, eller dame for den saks skyld, som liker å travel a lot, sånn stadig på farten. Da er dette, Swiss Peak laptop ryggsekk, et strålende produkt for deg.

Swiss Peak laptop ryggsekk
En sekk med flott design, samt praktiske løsninger, med blant annet ekstra oppbevaringsrom, arrangørrom og glidelåser som kan låses. Registrert design. Beskytt din laptop i en dynamisk stil. Både ryggen og din laptop vil bli beskyttet med polstret laptop kupé.

Laget i 1680D polyester med ribstop, polstret håndbæregrep og justerbare samt polstret skulderstropper.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sekk er en gammel mengdeenhet som har vært brukt i Skandinavia, herunder også i Norge, til å telle småskinn og småpels med (eksempelvis ekornskinn). En sekk tilsvarte 5 timber eller 2 tirøtt hundre (altså 200) skinn.

I dag er betydningen av en sekk helst å forstå som lik en ryggsekk, papirsekk eller plastsekk til å ha varer og avfall i, for eksempel en sekk med poteter.