torsdag 10. oktober 2013

Trening - Wind Jacket

Så er vi inne i årstiden hvor det er greit å ha på seg litt mer klær nå man er ute og trener, da kan denne jakken, Wind Jacket være et strålende alternativ. Foruten jakkens tekniske detaljer, svært behagelig komfort og at man føler seg vel i den, så tilbyr den ikke noe ekstra i form av at man blir bedre trent, får en mer spretten rompe, ei heller fjerner den ekstra kilo fra kroppen. Ikke noe innebygd lavkarbo program der altså. Enkelt og greit, den gjør jobben sin, og vel så det, på en ypperlig måte.

Vindtett og ventilerende jakke med en ergonomisk passform for bevegelsesfrihet. Lett og myk materiale. Ventilasjonspaneler med svette soner og reflekterende logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Submission wrestling er svært lik brasiliansk jiu-jitsu der hovedforskjellen ligger i at man ikke bruker den tradisjonelle
drakten gi, men snarere bruker vanlige treningsklær. Mest vanlig er det å bruke kortbukser (shorts) og rash guard (tettsittende treningsskjorte, ofte med lange ermer). Teknikker som benyttes er låsinger, kvelninger og kast. Det er ikke lov med slag og spark eller lignende.