mandag 14. oktober 2013

Nøkkelring med lys

Nøkkel er vel noe alle har, de fleste har vel opptil flere også. Men en nøkkel mange ønsker seg, det er vel nøkkelen til suksess, hm, tenk og hatt den a! Uansett om du bare har en vanlig nøkkel eller er i besittelse av den som gir deg langvarig suksess på det område du ønsker, så kan det være greit å ha noe mer på nøkkelen. Sett den sammen med noe annet og da dannet et nøkkelknippe. Medfører ofte at nøkkelen blir enklere å finne og det er jo ingen dum idé. Nøkkelring med lys er en praktisk sak. I den forbindelse er det muligheter for å gjøre noe litt annerledes, som skiller seg ut og som gir bra profilering.

Designnøkkelring med lys. Nøkkelring som gir stor oppmerksomhet. Utform din egen design innenfor 5 x 5 cm eller 7 x 4 cm. Fargetrykk begge sider.

Pris eksempel ved 500 stk: Veil. Kr 10,50 pr stk, inkl. trykk begge sider, eks mva, oppstart og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lykt er en av flere benevnelser på lyskilder. Andre navn er lanterne, lampe eller bare lys. Ellers brukes benevningen lykt om relativt små transportable lyskilder som fjøslykt, lommelykt, stavlykt, sykkellykt m.fl. Litt større eller spesielle utgaver fikk lett navnet lampe, selv med samme bruksområde. Lampenavnet kan i noen tilfeller være importert (kerosene-lamp blir til parafinlampe og «petromax» er lampe fordi det står preget på den.)

Lyskilden har variert fra talglys via små lyspærer til dagens LED. Energitilførselen har stort sett vært fra batterier, bortsett fra en periode med dynamodrift for sykkellys, og under annen verdenskrig også for små lommelykter som ble holdt lysende ved å klemme ned en spak gang på gang.