torsdag 31. oktober 2013

SKROSS World Adapter Pro

Noen ganger, sånn innimellom er det greit med en standard. At ting er likt, følger de samme tingene liksom. Bare sånn innimellom og spesielt akkurat da man trenger det som mest, at ting er likt. For i dagens teknologiske verden, så finnes det jo mye ulikheter. Om det er fordi at de ulike bedriftene som tilbyr dette, håper at nettopp de skal bli størst og at deres systemer da skal være det som blir standard, vel det kan jo være en mulighet. Men for oss, vi som bruker det, kan det blir litt sånn frustrerende når man har en haug med sånne ”duppe ditt” ting og man må ha lader for alt mulig, ingen ting er likt. Når man er ute å reiser, vel da støter man på enda et problem, hva slags stikkontakt system er det i dette landet. Så for deg, som er opptatt av dette, her er det perfekte produktet. Noe alle trenger, samt at det også er en bra ting å gi bort.

Ikke risiker å stå strømløs med telefonen eller laptopen når du er
ute og reiser bare på grunn av annerledes stikkontakt. SKROSS World Adapter Pro er den ultimate reiseadapteren for europeisk kontakt til stikkontakter over hele verden. Ikke nok med det, som man sier på tv shop, den har også to USB utganger.

World Adapter Pro passer de fleste 2 og 3-pols(ink. jordet)-kontakter i sikkerhetsklasse I og II og er den absolutt sikreste måten å gi dine bærbare enheter strøm på over hele verden. Spesielt egnet for blant annet hårføner, mobiltelefoner, barbermaskiner, MP3-spillere, laptop, fotokamera, spillkonsoler, GPS og lignende.

Selvfølgelig er det mulig å få varen logotert med sin egen logo. Men 300 stk er minimumsantallet for å få varen prydet med egen logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En adapter (av latin adaptare (tilpasse), er en overgang fra et format til et annet, mest brukt om gjenstander som er spesielt laget med dette for øye.
Adaptere er også vanlige som overganger mellom forskjellige tilkoplinger innen elektronikk og datatilbehør, der pluggformatene i perioder har vært ustandardiserte.