torsdag 17. oktober 2013

Hero Profil trening – hot merke

Hotte og nye trenings metoder kommer på løpende bånd, noen blir værende mens andre går i glemmeboken. Når de blir lansert, så er de trendy, hotte, revolusjonerende og særdeles effektive. Mange, virker litt sånn, har sitt utspring i fra den gode gamle sirkeltreningen som man hadde i gymtimene. For de som likte ballidrett, vel, så var disse timene litt sånn bortkastet. Uansett type trening, metode og andre fandens oldemor, treningstøy er viktig. Som nevnt før, detta kan vi i Hero Profil. Se litt i katalogen, finner du noe du liker, så er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg med resten. God pris og fantastisk service får du også. Kjempe kombo det :-)

I en artikkel i dag, på nettet ett sted, kan man lese om; Høstens fem hotte merker for trening. Ikke overraskende, så er det merke som vi anbefaler, inne på listen her:

Craft (trykk her for katalog)
Craft er et svensk varemerke som produserer sportsklær for både proffer og amatører. Svensken Anders Bengtsson fra Borås var mannen bak oppdagelsen som satte sportsmerke på kartet i 1973. Det var likevel ikke før i 1977 da virksomheten fikk navnet Craft of Sweden og ble registrert som et eget aksjeselskap. Crafts produkter kjennetegnes av sitt unike materiale med varmeholdende egenskaper som gir maksimal fuktregulering. Sportsmerket tilbyr funksjonelle treningsklær som har en pen design, samt bra ergonomi og komfort.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte: 
Hopp uten tilløp er en treningsmetode for plyometrisk spenst og en konkurranseform innen friidrett.
Ved å ta bort tilløpet vil denne typen hopp ha økt krav til den plyometriske ferdigheten spenst. Kravet til teknisk koordinasjon mellom løpstilløp, sats og hopp er borte og kravet til utøverens relative styrke blir tydeligere.

I konkurranser og tester finnes det regler som setter noen forutsetninger for hvordan et hopp kan utføres.