onsdag 30. april 2014

Meget praktisk kjølebag!


Den perfekte kjølebagen å ha med seg på stranden, i forbindelse med blåturer eller andre arrangementer. Fyll opp kjølebagen med mat og drikke og gjør klar for utflukt. Med denne herlige og praktiske varianten av en kjølebag har man alltid noe å sitte på også, noe som kan komme godt med.

KJØLESETE
600D polyester i svart med PE-belegg, 30cm diameter, sammenleggbar. Kan brukes som kjøler og sete. Størrelse 35 x ø 30 cm.

Pris: kr 149,- eks mva – ved 100 stk

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En blåtur er en tradisjon med opphav i uttrykket å dra på tur (ut) «i det blå».

Der blåturer arrangeres er det gjerne et populært tiltak. Det er først og fremst bedrifter, lag og foreninger som benytter seg av blåturer, som helst arrangeres i månedene mai-juni eller som et alternativ til julebord.

En blåtur er en overraskelsestur ut i det ukjente. Deltakerne skal ikke ha kjennskap til bestemmelsesstedet og opplegget rundt turen, som gjerne tilrettelegges av en arrangementskomité. Det eneste deltakerne trenger å vite er om de kan gå lett kledd, eller om de må ta med seg varmt tøy til årets blåtur. Blåturer innbefatter vanligvis ikke overnatting.

tirsdag 29. april 2014

Høytaler med radio!

Radio har en lang historie og hengt med en stund liksom. Sånn i gamle dager, good old days, før facebook og før fjernsynet dukket opp, kunne man i tillegg til nyheter og musikk, også lytte til hørespill, komedier, revyforestillinger, barneprogram og mange andre forskjellige former for underholdning. Radio var enestående i sin fremførsel til tross for at den kun brukte lyd. Ting eller produkter, som har vært med lenge, sånn in the game liksom, har ofte en tendens til å for nye seg, sånn utvikling, tilegne seg og tilpasse seg nye teknologier som kommer til. Så også med radioer.

Beskrivelse 
Hva med en radio, som du kan koble til telefonen, iPaden eller lignende utstyr og spille av musikken man har der. Eller ønsker du bare å benytte radioen til å spille av det som finnes på de ulike kanalene der, ja så er det også en mulighet

Høyttaler med radio, CE, display lys,
radio AM / FM, høyttaler for MP3-spiller, stativ, hvit, plast.

Mål: 132 x 147 x 172 mm
Vekt: 651 g

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Radio er en teknologi som tillater sending av signaler ved å modulere elektromagnetiske bølger som ikke trenger et medium å forplante seg i, men brer seg gjennom luft og vakuum like godt. Radiobølgene kan ha en bølgelengde mellom 1 mm og over 10 000 meter, og ligger på frekvenser mellom 3 kHz og 300 GHz.

Informasjon, som for eksempel lyd, overføres ved systematisk endring (modulasjon) av noen egenskaper ved de utstrålte bølgene, slik som deres amplitude, frekvens, fase eller pulsbredde. Når radiobølger treffer en elektrisk leder induserer de oscillerende feltene en vekselstrøm i lederen. Informasjonen i bølgene kan trekkes ut og omformes tilbake til sin opprinnelige form.

Radioteknologien har mange bruksområder, men i dagligtale brukes ordet radio mest om kringkastingen av massemedier.

fredag 25. april 2014

Messe utstyr – sånn smartstand!


Vi har alt du trenger når bedriften skal delta på messe. Kort monteringstid og meget bra kvalitet.

Kvalitetsprodukter med livstidsgaranti • Unikt design • Rask og presis levering • Lokalt lager og produksjon • Personlig kontakt

Bildevegger, panel, banner systemer, brosjyrestativ, disker, utendørssystem, stand og design. Aldri har det vært enklere å sette opp utstyret selv, med et profesjonelt og elegant helhets inntrykk. Vi kan lage forslag til design av en messestand på en enkel og delikat måte. Gi oss arealet på din stand, og vi lager et designforslag som vi sender deg i form av 3D bilder.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Den internasjonale Leketøysmessen i Nürnberg (tysk: Spielwarenmesse International Toy Fair Nürnberg) er verdens største messe for leketøy. Den er forbeholdt fagpersoner fra leketøysbransjen, representanter fra pressen og spesielt inviterte. Messen strekker seg over seks dager i begynnelsen av februar. 2 700 utstillere fra ca 60 land presenterer hvert år nyhetene sine.

torsdag 24. april 2014

myHubman - en praktisk sak

 

Det finnes mange artigere karer, morsomme karer, joviale karer, praktiske karer, staute karer, kort fortalt, man får karer i alle mulige fasonger og varianter. Hvem som er best, vel det kommer jo alltid an på ett eller annet. Smaken er jo som baken, delt i to. Så noe som fungerer for en person, vil ikke nødvendigvis fungere for en annen. Det som i hvert fall er klart, er jo at det hadde vært veldig kjedelig om alle var like og en annen ting, verden trenger karer. Karer er bra.

En kar som er veldig bra, som man kan gjøre nesten hva man vil med, selv om bruksmulighetene er nokså begrenset, det er myHubman. En praktisk og artig
kar. En artig variant av USB hub som soleklart hører hjemme på et skrivebord. Det som også er veldig kult med denne saken er at man kan assosiere denne huben til din egen bedrift. ”Kle” han opp i bedriften sine farger og plasser på bedriftens logo. myHubman er meget praktisk og gjør seg godt på ethvert skrivebord. Dette er en sak som blir brukt, bra nytteverdi for dagens teknologi produkter og er således også en artig sak å gi vekk.

myHubman - USB hub med 4 porter på baksiden hvor man kan koble til alle dine digitale gadgets og duppeditter. Armene og beina kan beveges og plasseres i den stillingen du selv måtte ønske.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ordet kar har ulike betydninger:
en kar – en (voksen) mann
et kar – en beholder til oppbevaring av væske, salt eller lignende; herunder
et badekar
et ålekar
et brukar – et fundament til en bru; herunder
et landkar

Anatomi
et kar – i stenglene av karplanter en kanal for indre transport av vann
et blodkar
et lymfekar

onsdag 23. april 2014

Drikkeflasker med logo


Drikkeflasker er greit å ha, sånn veldig, selvfølgelig litt avhengig av hva man skal eller gjør på. Men, sånn varme sommerdager, eller når man er på trening, så er det helt suverent. Som alle vet, sånn nesten, så er det viktig å fylle på med drikke når man trener. Har noe med prestasjon og konsentrasjon å gjøre. Uten at vi kan alt om dette området, men litt har vi fått med oss. Uansett, da, når man trener, så er det deilig å ha noe å drikke på. Vann er jo ofte en veldig bra ting å drikke.

Tilbudet og alternativene i drikkeflaske verden er veldig stort, altså mange ulike varianter. Ettersom produktet er praktisk å ha med seg, så er det også en veldig fin reklameplass. Så kjøp for eksempel en billig variant og dele ut til barn, så kommer de garantert til å bruke den i forbindelse med trening eller annen aktivitet. Eller kjøp en litt mer dyrere og elegant utgave og gi til de ansatte, så drikker de mer vann på jobb og de vil også bruke den på fritiden sin, når de trener.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Relativ fuktighet er forholdet mellom vanndampmengden i luft og den maksimale vanndampmengden som luften kan inneholde om luften var mettet. Relativ fuktighet er definert som forholdet mellom Partialtrykket til vanndamp i en gassblanding av luft og vann og vanndampens metningstrykk til vann ved en gitt temperatur.


tirsdag 15. april 2014

ÅRETS PRODUKT - LED LYSPÆRE MED HØYTALER


KOMMER SNART: LED LYSPÆRE MED HØYTALER

MIPOW PLAYBULB™ Bluetooth Speaker Smart LED Light Bulb. It is a LED light bulb, not only with traditional bulb shape, but also can absolutely replace the traditional one. It is more energy saving and durable, suitable for most standard E27 lamp socket.But rather than only a LED light bulb, it is also a Bluetooth speaker.

It uses the newest low energy Bluetooth V4.0 to achieve real time data transmission for smooth music listening. So it's can communicate with most Bluetooth devices for music playback. And Bluetooth Smart Ready devices for light control. Currently we have the iOS App developed for the Apple devices and developing the Android App. Once paired with your iPhone, iPod or iPad, lighting and music are under your control.

 

Solbriller - Slazenger


Sporty solbrille fra Slazenger. Finnes i sort og hvit. Leveres i brillepose. Solbriller som sitter bra og komfortabelt, med en god passform. Egner seg også svært godt til bruk under trening.

Størrelse: 33 x 20 x 24,5 cm
Materiale: 600 d polyester

Pris kr 179,- pr stk (ved 100 stk)

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Siden 1950-årene har solbriller vært utbredt som motefenomen, spesielt i forbindelse med strandliv. De blir også assosiert med filmstjerner og andre berømtheter i underholdningsbransjen. Solbriller kan brukes for å skjule ens identitet. De hindrer øyekontakt, noe som kan gi den brillekledte et psykologisk overtak. De kan være et tegn på sorg, fordi de skjuler gråt. De blir også brukt for å skjule forstørrede eller sammentrukne pupiller eller blodskutte øyne, symptomer som kan avsløre narkotika- eller alkoholmisbruk.


mandag 14. april 2014

UV klokke


På mennesker og dyr kan UV-stråling forårsake skader på hud, øyne og arvestoff. Store nok skader på arvestoffet kan for eksempel føre til kreft. Ozonlaget i atmosfæren absorberer UV-stråling og beskytter oss derfor i stor grad mot de farlige strålene.

Pass på deg selv og kidsa i sommer. UV klokke, et kjempe produkt, med stor nytteverdi. KAN LAGES I EGET DESIGN. UV klokken reagerer på UV-stråler ved å skifte farge. På den måten kan man lettere forstå når det er UV-stråling i luften og huske at vi må passe oss i solen.

Vinner av "Promotional Gift Award 2009" i Europa! UV-sensorer som viser intensiteten av solstråler. I myk PVC med opp til 4 farger i spesial design. UV klokken kan lages i andre former og størrelser.

Et produkt som viser omsorg for mottakeren. Perfekt for f eks barn, gjennomføre en kampanje på stranden og for reisebyråer! Plasser den rundt armen og de runde hvite området endres til lilla avhengig av intensiteten av sollys. Symboler rundt sensoren gjør det enkelt for barn å forstå når det er tid å gå ut av solen.

Pris avhenger av design, antall og størrelse. UV klokken er tilgjengelig i størrelser fra 3 til 8 cm.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sommerperioden kan deles inn i forsommer, høy- eller midtsommer og seinsommer. Indian summer, «indiansk sommer», er betegnelse på varmt, sommerlig vær som kan forekomme på høsten etter at den egentlige sommeren er over.

fredag 11. april 2014

Karamell


Det finnes masse smågodt, og storgodt for den saks skyld. Men innen for smågodt verden finner man varianter med herlige navn, som blant annet sure skiftenøkler, sure fruktpenger, sure skaller, boble brus, tivoli linser, salte katter, mint knapper, speil egg, syrlige små bjørner, pluss masse masse mer. Altså en god påske egg blanding. Karamell er en strålende sak, og passer ypperlig med tanke på profilering. Det er ca 200 biter pr kilo, som da gjerne er pakket inn i papir, som tilsvarer bedriften sine farger og topper det hele med en godt synlig plassert logo.

Visste du at man med en kilo logodrops når frem til 200 fornøyde kontakter og 200 potensielle kunder? Drops med logo blir alltid satt pris på og er et selvfølgelig reklameprodukt på messen eller i resepsjonen. Hero Profil har levert tonnevis med logodrops opp gjennom årene, til små og store virksomheter.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Karamell betegner vanligvis forskjellige slags seige eller sprø konfekter av sukker tilsatt fløte. Karameller kan også være tilsatt smaksstoffer, nøtter, frukt og annet. Karamell kan dessuten brukes i andre matvarer og søtsaker, for eksempel i kaker, desserter, godteri og sjokolade.

Karamell er også navnet på den brune, seige og blanke massen som oppstår når en smelter og bruner sukker over varme, det vil si når sukkeret blir karamellisert.

Dersom du vil lage det selv, ja så er det bare å gjøre det på denne måten:
Ingredienser: 50 g margarin 3 dl sukker 2,5 dl sirup (lys eller mørk) 1/3 liter fløte 1 ½ ss vaniljesukker

Om du f.eks kutter sirupen vil du få en annen type karamell, såkalt "fudge". Dette er en mer smuldrete, mykere versjon av den tradisjonelle karamellen.
Når du har laget karameller finnes det alltid muligheter for å forandre på smak og konsistens etter den er ferdig. Om du legger all karamellen i en varmevant bolle og smelter den på meget svak varme i mikrobølgovnen kan du forandre på den. Om du tilsetter sirup blir den hardere, om du tilsetter mer fløte\melk blir den mykere. Du kan også tilsette smak som f.eks vaniljesukker, brunt sukker, valnøtter, sjokoladeknapper osv. Rør sirupen, melken\fløten eller smaken inn i den smeltede karamellen og sett den i mikrobølgovnen igjen, i ca. 40 sekunder på svak varme.

Fremgangsmåte
Bruk en stor kjele, ikke teflon. Smelt margarin, bland i sirup og fløte, og så resten.
Rør til sukkeret har smeltet. Fosskok under omrøring 10-12 minutter til kokingen avtar.
Avkjøl på bakepapir i en form og skjær eller klipp passende biter.
Tips: Pakk inn karamellene inn i cellofan og gi bort i gave.

torsdag 10. april 2014

Fritidssko med logo


Alle brukere det, alle må ha det, eller bør ha det, kjipt uten. Selv om en ny trend nå er å jogge barbeint, hvorfor og poenget med det, skjønner ikke vi helt. Må jo gjøre litt vondt, er det første som slår oss. Men det vi snakker om er sko, sånn til å ha på beina, når man er ute, noen bruker det også inne. Så vil du ha et forslag på noe nytt, litt annerledes, noe ikke alle andre har. Fritidssko.

Sneakies fritidssko
med bedriftens logo eller slagord. Pryd skoen med bedriften sin logo på:
- utsiden langs sålen
- undersiden av sålen
- innsiden av skoen (på sålen)
- eller på klaffen.

Skoen er tilgjengelig i fargene lilla, hvit, rød, svart og grønn. Bygg opp en egen kolleksjon med bedriften sitt navn som merkevare, gjør noe annerledes, unikt, noe eget og gå litt nye veier.

Så kan dette være aktuelt for deg og din bedrift. Ja så er det bare å ta kontakt og vi svarer på de spørsmålene du måtte ha.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sko er et lavt fottøy med såle av et fast materiale og et lettere overstykke som omslutter det meste av foten. Til forskjell fra tøfler og enkle sandaler blir sko vanligvis festet med snøring, remmer eller spenner. Sko skiller seg fra støvler ved at sko ikke når særlig høyere enn ankelen. Sålen er ofte av tykt lær, av tre, gummi eller plast, og overstykket av mykere lær, tekstil eller kunstmaterialer. Mange sko er bygd opp med en tå- og en hæl-kappe. Sko skal gi føttene støtte og et fast grep på forskjellig slags underlag når en står, går, løper eller klatrer, men også beskytte dem mot støt og holde dem tørre og varme. Sko brukes i likhet med annen bekledning dessuten som personlig pynt og for å markere sosial posisjon eller rolle.

Ordet sko kan også bli brukt om forskjellige gjenstander som likner på hvordan sko fungerer eller er utformet, for eksempel kabelsko, hestesko, doppsko og bremsesko.

onsdag 9. april 2014

iPad lader + cover


Ut på tur, aldri sur. Skal du ut på tur, er det også lurt å kunne fjellvett reglene. Spesielt hvis man skal en tur i fjellet, man kødder ikke med fjellet. Finnes jo mange andre måter å dra ut på tur også, fly, tog, buss, båt, romskip, teleportere og sikkert noen flere alternativer. Altså mange steder man kan bruke iPaden. I slike tilfeller er iPaden et strålende tidsfordriv. Kjipt hvis man går tom for batteri. Det kan du gjøre noe med. Vær i forkant og unngå å komme i situasjonen hvor iPaden, iPhonen eller annet elektronisk utstyr er i ferd med å gå tom for batteri.

Et veldig smart iPad cover med innebygd batteri som lader opp din iPad når den er tom. Lett å bære, stilig design.

Du kan også lade mobiltelefonen eller andre smarttelefoner. Laderen har beskyttelses krets for over lading / utlading / kortslutning.

Materiale: PU og mikrofiber.
Standard farge: Sort

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Teknoreisevett reglene:
1: Legg ikke ut på langtur uten ipad eller iphone
2: Ha utstyret i orden
3: Vis respekt for været og værmeldingene
4: Vær rustet mot ventetid og knuste eiendeler
5: Lytt til erfarne teknoreisende
6: Bruk kart og kompass
7: Reis aldri alene
8: Lade opp i tide, det er veldig kjipt å gå tom for batteri
9: Spar ikke på batteriet, for du har med en lader

tirsdag 8. april 2014

Kulepenn - Touch penn



Stilig, elegant og svært praktisk kulepenn. God å skrive med og gir god presisjon og styring på mobiltelefoner eller nettbrett. Moderne aluminiumspenn, med en svart gummi belagt topp som gjør den ypperlig til bruk på iphone, tab, ipad eller andre tilsvarende produkter.

Et meget populært produkt, som nå også er tilgjengelig i flere farger. Dette er vår favoritt når det kommer til kulepenn verden, ikke dumt at den også har flere funksjoner enn bare å skrive med.

En elegant pen, som ligger behagelig i hånden og gjør funksjonshåndteringen på ipaden svært enkelt. Man vil dermed kunne jobbe mye raskere og mer nøyaktig med berøringsskjerm penner på nettbrettet.

TILBUD!
14,25 kr ved 300 stk.Kampanjetilbud! 14,25 NOK inkl lasergravering og oppstartskostnad ved 300stk. Tilbudet gjelder ut april eller så lenge lageret holder.

Touch penn:
Weight: 14 g
Length: 136 mm
Diameter: 7 mm
Material: Aluminum
Mechanism Type: Twist
Default writing color: Blue

Priser og antall:
- 100 stk 21,- pr stk inkl lasergravering, eks mva
- 300 stk 18,- pr stk inkl lasergravering, eks mva
- 600 stk 16,50 pr stk inkl lasergravering, eks mva
Frakt og oppstart tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
8. april er den 98. dagen i året, den 99. i skuddår. Det er 267 dager igjen av året.

mandag 7. april 2014

Høyttaler til mobil eller nettbrett!


Tornado Bluetooth metal speaker

Elegant design, friske farger og strålende lyd. Enkelt å logotere med bedriften sin logo. En artig liten sak.
Oppsett og betjening er så enkelt som vi forventer idag: Den lades via USB, og tilkoblingen til mobilen via Bluetooth er helt uproblematisk. Etter at paringen er gjennomført en gang, vil mobilen og høyttaleren finne hverandre hver gang sistnevnte slås på. Det er også innebygget en toveis mikrofon, slik at du kan bruke den til handsfree-samtaler.

Fordelen med Bluetooth er selvsagt at du kan spille av musikk fra enhver Blutooth-kompatibel enhet, enten det er mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt. Det betyr selvsagt også at du kan spille av musikk fra Spotify eller WiMP.

Det sier seg likevel selv at det ikke går an å forvente lydmessige mirakler fra en så liten høyttaler, og de audiofile er herved advart. Men til sitt bruk, altså som en praktisk reisekamerat eller for deg som bare vi ha litt bakgrunnslyd på kontoret, gjøre den jobben.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Blåtann, eller på engelsk Bluetooth, navnet brukt på radiooverføringsprotokollen som benyttes for å sende og motta data trådløst mellom enheter i et personlig datanett sammensatt av mobiltelefon, datamaskin, og/eller andre enheter som støtter protokollen. Blåtann ble først utviklet av Ericsson, og senere formalisert av Bluetooth Special Interest Group (SIG), som ble presentert den 20. mai 1999. SIG var sammensatt av Sony Ericsson, IBM, Intel, Nokia og Toshiba.

Årets beach håndkle - Stort badehåndkle med lomme

Håndkle er en topp ting, kan brukes til mye. Men spesielt når man er på ferie, sånn i syden. Da er det greit å ta med seg et sånt beachhåndkle, sånn som kan brukes på stranden og som passer til solsenger. Ofte, når man er på sånn charter ferie, så er folk veldig tidlig ute med å reservere solsenger, så er man uheldig en dag, vel, da får man ingen solseng. Virker som at enkelt står veldig tidlig opp for å sikre seg dagens solseng, med mindre de berømte solsengrapperne dukker opp i mellomtiden og stjeler noen solsenger. Vel nok om det, sånn charter og greier. Vi har kommet over årets solsenghåndkle, enten om man finner en solseng ved bassenget eller nede ved beachen.

# RESERVED badehåndkle
Store badehåndklær for solseng med en påsydd lomme. Posen festes lett over solstolens rygg slik at man ikke vil ha noen problemer med at håndkleet glir ned fra baksiden. Så enkelt som det er genialt. Vevd i velourfrotté 450g/m2, 100% bomull. Øko-Tex Standard 100.

Størrelse: 70 x 180 cm



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Håndkle er et stykke tekstil eller papir som brukes til å tørke vekk fuktighet fra kroppen, hendene eller andre gjenstander med. Det finnes ulike håndklær for ulike formål, og til en viss grad er det å betrakte som et hjelpemiddel.

Badehåndkle er et større håndkle, ofte laget av bomullstøy, som først og fremst brukes til å tørke kroppen med etter en dusj eller et bad. Et badehåndkle kan med sin størrelse også brukes som underlag på en sandstrand eller i nærheten av badeplassen. De aller største badehåndklærne selges ofte under navnet badelaken.

søndag 6. april 2014

Gummistøvler


På tide å skille seg litt ut, gjør noe litt annerledes og gå sine egne veier. Stor sett og veldig ofte, kjøper
bedrifter inn veldig mye likt, når det gjelder profilartikler. Noe av grunnen skyldes dårlig tid, altså man bestemmer seg for produkter for tett opptil en begivenhet eller noe man skal delta på. Planlegging er ikke en dum ting. Profileringsprodukter er en viktig markedsføringskanal, som blant annet styrker bedrifters identitet. En tydelig og treffsikker profil skaper positiv oppmerksomhet, noe som igjen bidrar til økt konkurransekraft. Ved bruk av profileringsprodukter kan du formidle firmaets verdier og unike fordeler på en positiv måte, både mot kunder og ansatte.

Bygg opp en egen merkevare, gjør noe litt annerledes, noe mer unikt. Hero Profil U9K er midt i blinken for deg som måtte ønske det. Gummistøvler passer godt inn i denne kategorien. Litt annerledes. Norge har et vått klima med mye nedbør, særlig om høsten. Men det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær :-) Derfor trenger alle nordmenn gummistøvler. Gummistøvler i dag er ikke det samme som gummistøvler for 50 år siden. I dag er gummistøvler topp mote, og det finnes en rekke merker med moteriktig design. Bruk det på messer og stand, gi det til ansatte eller gode bedrifts relasjoner, eller kom på noen egne ideer og forslag.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Profilprodukter (også kjent som reklameartikler eller på engelsk «promotional merchandise») er produkter som er merket med en virksomhets navn, logo eller varemerke. Disse produktene brukes i markedsføring eller promovering og blir eksempelvis gitt bort i forbindelse med messer, kampanjer eller aktiviteter i den hensikt å øke eksponeringen av bestemte budskap, produkt eller firma (firmaprofilering). 

Profilproduktene brukes ikke bare av kommersielle virksomheter, men også av politiske partier, organvisjoner, offentlige etater og kommuner. De ble tatt i bruk på begynnelsen av 1900-tallet og ble bevisst og konsekvent utnyttet i USA på 1950-tallet, blant annet med t-skjorter påført logoer og slagord.

fredag 4. april 2014

Design egen cap

På sportsplassen, i ungdomsmiljøer, på jobben og som uniform. Ikke alt tilbehør har en like spennende historie som den klassiske baseballcapsen. Enten du har skjermen foran, bak eller på siden: Capsen sikrer all den coolness og solbeskyttelse du trenger.

Gjør noe litt annerledes, lag en unik cap. En cap som gjenspeiler bedriftens farger og er synlig med logoer. Caps er en prøvd og sann reklame medium, og er veldig effektivt selv i dag. Produktet er tilgjengelige i mange ulike kvaliteter og farger, man kan velge mellom trykk eller brodert logo, eller tekst. Lag ditt eget design: Velge blant et stort antall komponenter for å få en cap som best passer bedriftens identitet. Begynn med kvaliteten på tøyet, deretter utform detaljene etter eget ønske.

Design din egen cap med 3 enkle steg:
1. velg modell
2. velg design
3. velg antall




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

En norsk kaps vil på engelsk ofte kalles baseball cap. Slike luer har lang, gjerne krum skygge og kan være dekorerrt, oftest med et merke, for eksempel en reklamelogo, på skjermen eller foran på pullen. På baksida av lua, det vil si i nakken eller bakhodet, er det ofte et et bånd som kan strammes for å justere omkretsen slik at lua sitter godt på hoder med ulik størrelse. Mennesker med langt hår binder i blant håret i en hestehale og drar den gjennom åpningen over tilpasningsmekanismen. Enkle kapser kan ha plastskjerm og pull av tynt stoff.

torsdag 3. april 2014

Håndkle - Queen Anne Frotté


Med håndklær fra D&J er du sikret perfekt kvalitet til god pris. Queen Anne serien tilbyr et særdeles godt fargeutvalg på hele 28 farger, og leveres i alle aktuelle størrelser. Håndklærne er produsert i behagelig frotté på 420 g/m2.

Håndklærne tilbys nå til følgene netto priser:
Str. Pris
30x50 cm kr. 13,50
50x70 cm kr. 26,90
65x130 cm kr. 65,-
90x150 cm kr. 99,-

Frotté i vårens herlige farger! Alle priser er eks. mva, logotering og frakt.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Håndkle er et stykke tekstil eller papir som brukes til å tørke vekk fuktighet fra kroppen, hendene eller andre gjenstander med. Det finnes ulike håndklær for ulike formål, og til en viss grad er det å betrakte som et hjelpemiddel.

tirsdag 1. april 2014

Sekker - ut på tur i påsken?

Vi har sekkene for både den lange og korte turen:


Alle priser eks mva, frakt og eventuell logotering tilkommer. 

Elegant kaffekrus!

Krus, sånn først og fremst til kaffe, men som også kan brukes til andre varme drikker, heller ikke noe problem til kalde drikker, kommer i mange fasonger, former og varianter. Noen vil ha store, noen liker smale, andre vil ha forskjellige farger og mange har rare formeninger om kruset de skal ha. Så skal man ha nye, av samme type krus, eller har man lyst til å skifte ut hele krusparken, så er ikke det noe problem for oss gutta i Hero Profil.

Kaffekrus
Et elegant kaffekrus. Matt og blank overflate. Høyde 115 mm. Rommer 0,25 ltr. Tynt og ”slim” kropp. Tar liten plass i oppvaskmaskinen. Et meget flott krus, som egner seg til pynt, giveaway, møterom, profilere bedriften og som gir et profesjonelt inntrykk.

Ved 100 stk - Pris pr stk: kr 25,- eks mva. Frakt, logotering og oppstart tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mange prøver å plante spagettitrær
Som regel blir aprilspøker avslørt ganske kjapt. Men ikke alltid. En av tidenes mest suksessfulle spøker, ble gjort av BBC i 1957. Og i dette tilfellet er konsekvensen morsommere enn spøken. I programmet «Panorama» fortalte de om en familie som plantet spagettitrær. På denne tiden var ikke spagetti så kjent i Storbritannia, og mange lot seg lure. Flere hundre personer ringte til BBC for å høre hvordan de kunne plante et spagettitre. BBC skal ha svart at de måtte sette spagetti i en boks med tomatsaus.