fredag 30. mai 2014

Sommergave - Førstehjelpspakke som er vanntett!


I følge de som kan det, sånn som en med navnet Philip, så er det enkelte ting som skal være veldig lett. Han har nemlig funnet ut, SÅ LETT VINNER DU EN DISKUSJON. Ett ord kan være alt som skal til. Dersom du ønsker å få noen til å skifte mening, spør hvordan de vil gjøre noe istedenfor hvorfor.

Dersom du ønsker å stå fast ved ditt synspunkt, sørg for at du har tenkt gjennom hvordan det praktisk kan implementeres. Dette var altså konklusjonen til psyokolog Philip M. Fernbach ved Universitetet i Colorado. Så interessert i å vinne diskusjoner, vel da kan jo dette være et greit utgangspunkt. Mer opptatt av førstehjelp, ha orden på utstyret og utstyret lett tilgjengelig, vel da kan dette være noe:

Scuba First Aid - Førstehjelpspakke som er vanntett!
Uhellet kan fort være ute, og det er ekstra trist på ferie, men fortvil ikke, vi kan tilby en føstehjelpspakke som tåler å være både over og under vann. Innpakket i en liten vanntett PVC 500D bag ligger alt du trenger til mindre uhell - som plaster, saks, en liten bandasje mm. 

Priser og antall: 
Pris 1-49 stk. Kr 89,- 
Pris ved 50 stk: Kr 79,- 
Alle priser eks mva, frakt og logotering tilkommer. 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Førstehjelp er den første hjelpen alle kan gi ved akutt skade eller sykdom. Det omfatter i prinsippet alt fra å sette plaster på et lite kutt i fingeren til hjerte-lunge-redning. I dagligtale forstås gjerne førstehjelp som livreddende førstehjelp. Opplæring i førstehjelp i Norge tilrettelegges av Norsk førstehjelpsråd som med sine medlemsorganisasjoner driver førstehjelpsopplæring i alle nivå.


onsdag 28. mai 2014

Sykkeltrøye - Craft AB Jersey


Er vel ingen tvil om at sykling er en kjapp måte å komme seg frem på, spesielt hvis man er rask på sykkelen. Finnes raskere måter å komme seg frem på også, men det er vist en bra måte å trene på, sånn sykling altså. Blir sprek av sånn trening, i følge de som kan det. Det som i hvert fall er sikkert, er at det er blitt veldig populært å sykle. Til forskjellige typer aktivitet, så kommer det treningsklær som er godt egnet til akkurat den typen. Så dersom du ikke viste det, ja så finnes det masse treningsklær som er godt egnet til sykling. Craft har masse utvalg på dette området, og her kan vi i Hero Profil hjelpe bra til. Så hvis du blant annet er ute etter:

Sykkeltrøye - Craft AB Jersey
Sonetilpasset sykkeltrøye som gir meget bra kjøling og fukttransport. Designet for optimal funksjon. Kvalitet: Polyester i kombinasjon med elastan gir et fleksibelt og mykt materiale.
Størrelser: S – XXL
Varemerke: Craft

ANTALL PRIS
1-9 479 NOK
10 + 455 NOK
25 + 431 NOK

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En sykkel (fra gresk: kyklos, «hjul»), også kalt tråsykkel, er et framkomstmiddel vanligvis bestående av ett eller flere hjul festet i en sykkelramme, som føreren plasserer seg selv på og kan holde i bevegelse ved muskelkraft. Personen som opererer sykkelen kalles en syklist og aktiviteten kalles sykling. En syklist på en tohjulssykkel kalles ofte en rytter, særlig i konkurransesammenheng. Sykler finnes i mange forskjellige utgaver, både med ett, to, tre og fire hjul, som regel for én, men i enkelte tilfeller også for flere brukere. Tohjulssykkelen for én bruker, der hjulene er montert i sykkelrammen – det ene foran det andre – er desidert mest vanlig.

tirsdag 27. mai 2014

Vann – det perfekte reklame produktet


Alle trenger det, man må ha det, bare må. Vann er selvfølgelig ekstra deilig når man er tørst, men det er også et veldig bra profilerings produkt. Produktet har mange bruks områder, på messer, stand eller som pynt på møterommet. Valg og bruksmulighetene er mange. Det beste av alt, det er sunt og det er nødvendig.

Design din egen vannflaske, O,33 ml PET flaske med skru kork. Etiketten preges etter  eget ønske, motiv og design, ettersom flasken har en full farget plast laminert etikett. Flasken inneholder selvfølgelig krystallklart, rent mineralvann uten kullsyre.

Andre størrelser på flasken eller andre kork alternativer er også mulig. Vi benytter en norsk leverandør, noe som gir en trygghet og ekstremt bra kvalitet. Produktet leveres i panteflasker, er miljøvennlig og sikrer miljøet på en god måte.

Tips: Legg inn en QR kode i designet på etiketten, på den måten får man enda mer ut av produktet. Om det for eksempel er en landings side på en konkurranse, et visittkort, telefon nummer, event, tekst eller mail adresse.

Dagens trivia, sånn bare i tilfelle du lurte:
Vann (uttale [vann]) eller vatn (fra norrønt vatn) er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl. Det er flytende under STP-forhold. Dens kjemiske formel er H2O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og et oksygenatom.

Vann finnes nesten overalt på Jorda og er livsnødvendig for alt kjent liv. Omtrent 70 % av Jordas overflate er dekket av åpent vann (hav, innsjøer og elver).

En vannmasse er et uttrykk for et osean, hav, innsjø, elv, bekk, kanal, dam eller lignende.


mandag 26. mai 2014

Sommergave - Strandveske Seaside


Det nærmer seg straks sommer og da er sommergave en liten sak som blir veldig godt satt pris på. Da passer det jo ypperlig med en svært praktisk sak, nemlig en strandveske, hvor man enkelt kan pakke med seg det som trengs av tilbehør. Så ligger forutsetningene for en herlig da på stranden til stede.

Herlig strandveske i tykk lerret med trykket "Seaside leisure living". Bagen har kraftige håndtak i to farget lerret. En veske som passer like godt i byen som på stranden.

Størrelse: 35 x 38 x 15 cm

Pris 1 - 49 stk. Kr 105,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En strand er en stripe land som heller ned mot sjøen eller et stort vann. Strender er en egen type geografisk område med sitt eget biologiske system. Strendene vi tenker på som typiske har sand som hoveddel, men det finnes også strender som er dekket av småstein eller rullestein.

fredag 23. mai 2014

The North Face Venture


Ute etter et godt regnsett, det beste, da bør du velge dette.

Klassisk året rundt regnjakke, The North Face mest populære vindtette og pustende jakke, lett vanntett og pustende regnjakke for alle årstider med justerbar hette. Lett å pakke ned og ta med på tur. Bestselgende TESTVINNER!

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Regn er en form for nedbør, og kan opptre i andre former som snø, sludd, slaps (på bakken), hagl og dugg. Regn opptrer når vanndråper faller mot jordoverflaten fra skyer. Ikke alt regn når jordoverflaten, da noe fordamper når det faller gjennom tørr luft.


torsdag 22. mai 2014

Håndkle med fototrykk



Resultatet blir fantastisk og man har et veldig stilig produkt. En meget bra måte å profilere bedriften, logoen, et produkt eller noe annet man måtte ønske. Perfekt som sommergave eller giveaway og garantert det mest stiligste og tøffeste håndkle på beachen til sommeren. Gjør litt mer ut av det og gi produktet en helt unik design.

Vi kan nå tilby trykte håndklær fra 100 stykker, av ditt eget design og med en utfallende utskrift. Trykksiden er i mikrofiber og baksiden er i bomullsfrotté. Mikrofiber er tettere enn bomull fiber, noe som betyr at utskriftsoverflaten blir jevnere og trykket føre til skarpere detaljer og bedre fargegjengivelse. Alle produktene er sertifisert i henhold til Øko-Tex Standard 100.

INFORMASJON 

Håndkle:
400 g/m2, Øko-Tex-sertifisert

Kvalitet:
400 g/m2

Minimum antall:
100

Størrelser:
30 x 50 cm
30 x 130 cm
50 x 100 cm
70 x 140 cm
80 x 160 cm
100 x 180 cm

Prøver
Under 500 stk - prøve mot tillegg.
Over 500 stk - fysisk prøve.

Leveringstider:
Vareprøve -  ca 2 uker
Etter å ha godkjent prøve, ca 6 uker

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Håndkle er et stykke tekstil eller papir som brukes til å tørke vekk fuktighet fra kroppen, hendene eller andre gjenstander med. Det finnes ulike håndklær for ulike formål, og til en viss grad er det å betrakte som et hjelpemiddel.

onsdag 21. mai 2014

Trådløs høyttaler – perfekt sommergave!


Elegant design, friske farger og strålende lyd. Enkelt å logotere med bedriften sin logo. En artig liten sak. Enkel å ha med seg, pakken ned, finne frem og å koble til og å spille av musikk. Ypperlig som en sommergave og kundegave. 

Oppsett og betjening er så enkelt som vi forventer idag: Den lades via USB, og tilkoblingen til mobilen via Bluetooth er helt uproblematisk. Etter at paringen er gjennomført en gang, vil mobilen og høyttaleren finne hverandre hver gang sistnevnte slås på. Det er også innebygget en toveis mikrofon, slik at du kan bruke den til handsfree-samtaler.

Fordelen med Bluetooth er selvsagt at du kan spille av musikk fra enhver Blutooth-kompatibel enhet, enten det er mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Høyttaler, også skrevet høytaler og høgtaler, er en betegnelse på et apparat som omdanner elektriske vekselstrømsignaler til hørbare lydbølger. De elektromekaniske omformerne (hver for seg ofte kalt høyttalerenheter) fungerer etter ulike, nært beslektede prinsipper, og deles i kategorier deretter, blant annet i elektromagnetiske, piezoelektriske, elektrostatiske og elektrodynamiske høyttalere.

Betegnelsen høyttaler brukes også om komplette systemer, bestående av flere og spesialiserte høyttalerenheter, gjerne montert i et kabinett.

tirsdag 20. mai 2014

UV produkter

Sol, sommer og sånn UV greier. The sun is shining og humøret er på topp. Ingen dum kombinasjon, sånn man liker. Tid for sommer, tid for mindre klær på kroppen, tid for solkrem, tid for hudkreft og tid for å bli utsatt for UV stråler. Mye positivt, og som vanlig, med noe positivt følger det også noe negativt. Noe litt sånn som kan være farlig. Så, da kan det vær litt sånn lurt å passe seg litt, følge litt med liksom og ta noen sånn forhåndsregler. Vi i Hero Profil har ikke noe sånn legeutdannelse eller master grad i solens påvirkning på huden. Men vi følger nå litt med, sånn i aviser og greier og fått med oss at det er lurt å passe seg litt for solen, sånn når den er på sitt sterkeste på dagen, smøre seg inn med solkrem og at UV produkter kan være en svært så praktisk ting å ha. Spesielt for sånn som har kids.

Så er du litt opptatt av dette, lyst til å finne et eller noen produkter med nytteverdi sånn på sommeren og et produkt som er enkelt å bruke. Da kan følgende være noe:

UV KLOKKE:

 UV NØKKELRING:

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
UV-indeks er et mål på hvor sterk UV-strålingen er nede ved bakken. Tykkelsen på ozonlaget er bare en av flere faktorer som avgjør verdien til UV-indeksen. Skyer, solhøyde og refleksjon av stråling fra bakken spiller også en rolle. UV-indeksen er knyttet til virkningen på hud (solbrenthet). Dobbelt så høy UV-indeks gir halvparten så lang tid før huden blir solbrent.

Særlig ved påsketider er det mye snakk om UV-indeks. På denne tiden av året er ozonlaget ofte tynnere enn ellers. Sjansen for å bli solbrent er stor dersom:

  • påsken er sen (midten av april). Da står sola relativt høyt på himmelen.
  • man er på fjellet i et snødekt område. Da er refleksjonen fra bakken stor, i tillegg til at UV-strålene har kortere vei gjennom atmosfæren.
  • himmelen er skyfri. 
  • man soler seg, men bruker en solkrem som har for lav solfaktor.


fredag 9. mai 2014

Hero Profil AS - Nyhetsbrev!



YO! Skjera! Hero Profil AS har fått sånn Nyhetsbrev! Så her er d bare å signup liksom. Shamener?

Abonner på vårt nyhetsbrev. Hyppighet på utsendelse vil være 1-2 ganger i måneden. Formålet er å informere, oppdatere og formidle eventuelle nyheter, tilbud, kampanjer, hva som skjer, trender, nye produkter, osv.

Trykk her for nyhetsbrev!!


Treningsklær - Craft In-The-Zone Hood



Hvis man vil, sånn har kjempe lyst, så kan man ofte, sånn nesten hele tidene, lese om masse ting som har med trening å gjøre. Hvordan få bedre form, bedre mage, spretten og nice rumpe, utholdenhet, muskler, bedre effekt av trening og mye mye mer. Videre kan man lese om ting man burde gjøre og ting man ikke burde gjøre. Ække alltid så enkelt, sånn trening å greier. Da er det jo greit å vite at det er mange som kan mye om disse tingene, sånn eksperter og forståsegpåere. Hero Profil har ingen ambisjoner om å komme med noen anbefalinger på dette området, utover det at det er lurt å trene, grunnet alle de positive effektene man får. Samt ha det gøy når du trener. Men når det gjelder klær, sånn treningstøy, ja på dette området, der kan vi mye, sånn ekspert liksom. Så vil du se litt kul ut, sånn trendy, litt fresh og oppdatert. Som jo er viktig for selvfølelsen, ja da vil vi anbefale Craft In-The-Zone Hood, som skal brukes før og etter trening.

In-the-Zone er en moderne sportskolleksjon for avslappende stunder før og etter trening. Kolleksjonen omfatter vindjakker, hoodies, sweatshirt, pikétrøyer, t-shirts, sweatpants og shorts designet for både restitusjon og bedriftsprofilering. Med et avslappet og atletisk utseende hjelper disse plaggene deg å forbli i sonen mellom treningsplassen og restituere optimalt for neste prestasjon. Myk, komfortabel og funksjonell kvalitet for optimal komfort.

Craft In-The-Zone Hood
Casual hoodie i myk og behagelig polyester. Lommer framme. Komfortabel passform. Myk og behagelig polyester med bomullfølelse. Hette med snor.

Kvalitet: Strikket materialet med frottébakside som gir en myk og behagelig følelse mot huden
Størrelser: S – XXL
Varemerke: Craft

Pris ved 1-9 stk, kr: 529,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Helse er et kulturelt betinget begrep som varierer med kultur, oppfatninger og historie. Medisinsk er helse definert som organismens evne til å effektivt svare på stressfaktorer og effektivt restituere og vedlikeholde en likevektsbalanse. Skade- og sykdomsforebyggelse er viktig for et godt liv og god helse. En form for forebygging er gode vaner, som oftest blir utført automatisk uten at personen er spesielt oppmerksom på det. Eksempler på gode helsevaner er å bruke bilbelte, spise regelmessig og mosjonere litt hver dag.

torsdag 8. mai 2014

Kulepenn med USB



Kulepenn har vært med en stund liksom, sånn lenge. Som man kan lese ut i fra Wikipedia, så er en kulepenn et moderne skrive- og tegneredskap. Alternativene, variantene og tilbudene innenfor denne verden, kulepenn verden altså, er så å si ubegrenset. Så det skal ikke være umulig å finne en kulepenn som er tilpasset de behovene og ønskene man har. Ting eller produkter som har vært med en stund, pleier ofte å utvikle og fornye seg. Slik at de kan brukes på nye og andre områder. Så er faktisk også tilfellet med kulepenn, tro det eller ei. Her kommer noen nye varianter innenfor kulepenn verden:

Kulepenn med USB
Vanlig kulepenn med USB. Man kan velge mellom lagringsplass fra 1 GB til 32 GB. På denne måten kan man samle alt sammen i et produkt og kutte ut vanlige USB. Perfekt som reklameartikkel, giveaway, messeprodukt eller på kurs/konferanser, hvor man da på forhånd, kan legge alt av informasjon/kursmateriale på USB’en.

3 in one
Dette er en kulepenn, med USB og touch. Touch betyr at man kan bruke den på nettbrett, mobiltelefoner eller andre enheter med berøringsskjerm.  Ellers er det den vanlige delen som gjør at man kan skrive med den og lagre diverse opplysninger på USB delen.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Målet med USB var å fjerne behovet for å installere separate utvidelseskort i datamaskinens ISA eller PCI busser, og å forbedre plug-and-play mulighetene ved å la enhetene bli hot swappet eller lagt til systemet uten å måtte starte datamaskinen på nytt. Når den nye enheten blir koblet til, vil vertsmaskinen identifisere den og laste inn driveren for å kjøre den.

onsdag 7. mai 2014

Bekledning og bedriftsprofilering!


Det er ingen tvil om at bekledning er viktig i ulike representasjons situasjoner eller messe aktiviteter, det gir et profesjonelt inntrykk, og en fin måte å profilere bedriften på. Markedet for profilbekledning er ikke hva det engang var.

Det er ikke lenger stort sett enkle t-skjorter og collegegensere som kundene hovedsaklig etterspør, selv om vi selvsagt også leverer mye av dette. Profilbekledning omfatter i dag tekniske allværsjakker av høy kvalitet, pen skjorter, softshell jakker, ullgensere, t-skjorte, skjorte, pique, collegegenser, v-genser, strikkegenser, genser, bukser, slips, belter, skjerf, hettegenser og mye, mye mer.

Vår enkle anbefaling er å velge klær av god kvalitet, det koster gjerne litt mer, men fordelen er langt flere. Som blant annet kvalitet og komfort. Høye priser på merkeklær skyldes likevel oftest høy etterspørsel i markedet fordi klærne har høy status i noen miljøer. 

Klær er i videste forstand det man bruker for å dekke kroppen. Den praktiske funksjonen til bekledning og klesplagg er å beskytte mot ytre belastninger, for eksempel kulde og uvær, insekter, kjemikalier og våpen. Valg av klær sender også sterke sosiale signaler om status, yrke eller gruppetilhørighet.

En unik vri, er å designe sin helt egen skjorte. Muligheter for et elegant særpreg og en skjorte som ingen andre er i nærheten av å matche. Så er du ute etter profilbekledning, messebekledning, arbeidstøy, treningstøy, jakker, eller spesialproduksjon tekstiler, ja da hjelper vi deg med det!

PLAYBULB - LED LYS MED HØYTTALER!



PLAYBULB er et nytt, spennende, frisk  Bluetooth ® Smart LED høyttaler lys, som gjør at du kan kombinere lys med musikk og styre begge deler fra din mobile enhet. Svært enkel håndtering av trådløst lys og musikk over høyttaleren, gjør at PLAYPULB er meget ideell til bruk for eksempel, hjemme i taklampen på ungene sitt rom, for studenter, i stuen, på badet – ja rett og slett anywhere du har en sokkellampe. Ei den og leve livet ditt med færre begrensninger.

Musikkavspilling støttes av de fleste enheter som tilbyr Bluetooth ® trådløs tilkobling. Spiller musikk fra din spilleliste, fra Spotify, youtube, radio – det du måtte ønske.

Lys og musikk styres fra mobilen. Mange års levetid. Night Mode, Wake Up mode, energy saver mode…..

Les mer her (link) eller se video her:



Spesifikasjon:
Spenning: 100-240V / 50-60Hz
Effekt: 14Wrms (max) LED + lyd
Passer: E26 / E27 sokkellampe
LED effekt: 3W
Høyttalereffekt : 3W RMS
Frekvensrespons: 135Hz til 15 kHz
Bluetooth ® versjon 4.0 og Bluetooth ® Smart
Støttet profil: A2DP
Trådløs rekkevidde: 10m (33ft)
Tilgjengelige grill farger: hvit / sølv
Tilgjengelige LED Farger: Varm hvit, Cool White
Apps: Tilleggsfunksjoner som LED kontroll, EQ valg, driftsmoduser etc. leveres av PLAYBULBTM Apps tilgjengelig på iTunes og Playstore
Apps Støttede enheter: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod (5. generasjon), iPad (4. generasjon), iPad Air, iPad mini, Android-enheter med Android 4.3 og nyere

MERK:
Musikkavspilling støttes av de fleste enheter som tilbyr Bluetooth ® trådløs tilkobling.
PLAYBULBTM bør IKKE brukes i fullstendig lukkede lysarmaturer.

tirsdag 6. mai 2014

Treningstøy - Craft Active Run Tee!

Stadig vekk, eller sånn ofte, litt innimellom, så kan man lese om det perfekte treningstøyet. Hm, ikke dumt, vært greit å hatt liksom. Men hva gjør det perfekte treningstøyet? Gir det deg en bedre form, helse og kondisjon straks du har tatt det på, gjør det at du løper litt fortere, løfter noen kg ekstra, hopper høyere, yter ekstra innsats, eller er det sånn at det perfekte treningstøyet faktisk gjør jobben for deg. Hvor man kan kjenne at formen blir bedre, kiloene raser av og alt er top notch, mens man slapper av og det perfekte treningstøyet tar seg av treningen. Vi tror, altså vi i Hero Profil, at det viktigste er hva som passer for deg. Så vår anbefaling er treningstøy fra Craft, rett og slett fordi kvaliteten er meget bra og vi kan garantere at du føler deg meget vell i disse klærne. Sånn top notch!

Craft Active Run Tee 
Lett og myk teknisk t-shirt for all trening. Komfortabel passform. Lett materiale. Ypperlig fukttransport.
Materiale : Enkel og myk polyster i single jersey. Lettvekt for å være en komfortabel hudlag nr. 2.

Kvalitet: 100% Polyester
Gramvekt: 160g/m2
Størrelser: S-3XL
Varemerke: Craft

Trådløs høytaler - BOOMAX!



Det nærmer seg sommer. Med deilige dager og kvelder på stranden, gjerne andre steder også. Som vanlig, hvert eneste år, så kommer det om sommeren, sånn sommerslagere. Hva blir årets sommerlåt? Akkurat det er vi litt usikker på, men uavhengig av det, musikk har vel aldri vært mer tilgjengelig og letter å høre på en det er nå for tiden. I disse teknologiske glans dager. Del musikken med andre og spill av dine favoritt låter på BOOMAX høytaleren, BOOMAX er kompatibel med de fleste mobiltelefoner, tabletter, PCer / laptoper og de fleste enheter med innebygd Bluetooth.

Bluetooth V4.0 Lavt energiteknologi. Avtakbart håndtak, egnet for innendørs og utendørs bruk. Muligheter for å pare to telefoner på en gang (dvs. Multi-Point). Trådløs rekkevidde: minst 10 meter (33 fot). Tilgjengelig i forskjellig farger.

Beskrivelse
BOOMAX er en Bluetooth V4.0 kompatibel, lavenergi Bluetooth høyttaler med utrolig stor, klar lyd og bass. Den er kompatibel med de fleste mobiltelefoner, tabletter, PCer / laptoper og de fleste enheter med innebygd Bluetooth. En AUX-jack inngang og en kabel medfølger for å sikre kompatibilitet med enkelte andre enheter uten Bluetooth.

BOOMAX kommer med utgangseffekt 3Wx2. Håndtaket gjør den lett å bære for utendørs bruk. Med innebygd mikrofon, kan den brukes som en bærbar høyttaler telefon.
Det innebygde batteriet kan støtte opp til 22 timer taletid og 10-12 timer kontinuerlig musikkavspilling,  kompakt størrelse, med cd musikk kvalitet (dvs. APTX musikk støttes).

Spesifikasjon
Battery Capacity 1500 mAh
Dimension 106 x 50 x 92 mm
Speaker 3W x 2
Call Time 12 hours
Audio Play 12 hours
Standby Time 125 days
Weight 370 g



Treningstøy - Craft Performance Light Jkt



Treningsjakke i dame og herre modell. Lett, vindavvisende løperjakke med god ventilasjon og ergonomisk passform. Fantastisk god kvalitet.

Ergonomisk passform for optimal bevegelsesfrihet. Vindavvisende og ventilerende materiale. Ventilasjonspaneler i svettesoner.

Produktnavn: Craft Performance Light Jkt
Kvalitet: Tettvevd materiale med bra vind- og vannenavvisende egenskaper. Materialet har innebygd mekanisk stretch som støtter kroppens bevegelser og sørger for en perfekt passform.
Størrelser: S – XXL
Varemerke: Craft

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ordet jogge kommer fra det engelske ordet jog som er kjent i engelsk tilbake til 1500-tallet og har ukjent opprinnelse. På engelsk defineres treningsaktiviten som å gå eller springe i et hoppende tempo, å bevege seg med små rykk som i sakte trav, å bevege seg i et tungt eller arbeidsomt tempo og i nyere litteratur å løpe i et snilt tempo for eksempel som en del av et mosjonsopplegg.

Å jogge ble på norsk i 1950 definert som å «Småløpe med avslappet muskulatur som oppvarmning før konkurranser». Å jogge defneres i Bokmålsordboka som å «springe lett, småløpe».

mandag 5. mai 2014

Notatbøker - kontorets dagligvarer!


NOTATBØKER
Notatbøker i imitert skinn, perfekt for preging med bedriftens logo. Svært praktiske notatbøker, som også gir det lille ekstra, et profesjonelt inntrykk. En flott måte å bygge identitet, vise hvem man representerer og å få profilert bedriften sin logo. Nå også i nye farger. Tilgjengelig i størrelsene A4, A5 og A6.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ark kan henvise til:
Ark (bokhandel)
Noahs ark
Papir
Ark (tak)
Akademisk Radioklubb, radioamatørforening ved Studentersamfundet i Trondhjem.
ARK Linux, en relativt enkel Linux-distribusjon.
Arbeiderpartiets RiksKringkasting, kritisk betegnelse på NRK av kritikere mot arbeiderpartiinnflytelse i kringkastingen.
Paktens ark, et stort gullskrin til å bære, beskrevet i det gamle testamentet.
ARK (band) – heavy metal-band med Jørn Lande

LED Lysepære med høytaler!



Lysepære med høytaler. Spill av musikk med høytaleren i lyspæren. Ingen ekstra ledninger er nødvendig.Kompatibel med de fleste Bluetooth ® trådløs enheter. Styr lysstyrken og musikken fra telefonen, nettbrett, eller pc. Enklere blir det ikke.

Spill av musikk fra Spotify, youtube, radio, eller andre musikklister. Mange andre artige funksjoner som blant annet vekkerklokke. Mer informasjon kommer snart :)

fredag 2. mai 2014

Perfekt sommerprodukt!


Pass på deg selv og kidsa i sommer. UV klokke eller nøkkelhank, et kjempe produkt, med stor nytteverdi. UV produktene reagerer på UV-stråler ved å skifte farge. På den måten kan man lettere forstå når det er UV-stråling i luften og huske at man må være forsiktig i solen. Vinner av "Promotional Gift Award 2009" i Europa! UV-sensorer som viser intensiteten av solstråler. I myk PVC.

På mennesker og dyr kan UV-stråling forårsake skader på hud, øyne og arvestoff. Store nok skader på arvestoffet kan for eksempel føre til kreft. Ozonlaget i atmosfæren absorberer UV-stråling og beskytter oss derfor i stor grad mot de farlige strålene.

Priser og antall:

UV klokke
100 stk – kr 11,93
250 stk – kr 11,-
500 stk – 10,74
1000 stk – 10,27

UV nøkkelhank
100 stk – kr 11,93
250 stk – kr 11,-
500 stk – 10,74
1000 stk – 10,27