tirsdag 24. desember 2013

God Jul eller sånn happy christmas!


From all of us to all of you, Merry christmas, god jul, feliz navidad, glædelig jul, Joyeux Noël, Geseënde Kersfees, 메리 크리스마스, Veselé Vánoce, Nollaig Shona, Buon Natale, Wesołych Świąt, Frohe Weihnachten, vrolijk kerstfeest eller som vi sier på indonesisk Selamat Hari Natal.

Endelig så er tia her, dagen for alle spente barn, som venter på besøk fra julenissen og gleder seg til gaver. Dagen for alle som er glad i god mat og tilbehør, samt dagen for alle som er opptatt av å bygge fasade, som viser seg i kirken for første og siste gang dette året. Stinn brakke i alle kirker i dag.

Uansett, ha en strålende jul, håper den blir bra :)



onsdag 11. desember 2013

Christmas time - tid for safety - brannteppe

Julen er en tid for kos, som innebærer en god del levende lys. Det er også en høysesong når det gjelder brann i hjemmet. Safety er en smart og viktig ting i denne perioden. Vulcan brannteppe hjelper deg å slukke mindre branner eller tilløp til brann, på kort tid. Størrelsen på brannteppet er 1x1 meter og ligger i en oppmerket boks, slik at man enkelt forstår hvordan man skal få den frem og bruke den. Enkel å henge opp og plassere på kjøkkenet.

Pris ved 60 stk: 240,- pr stk, eks mva. Logotering inkludert (1 farget). Frakt tilkommer.

Kvelning av flammen er ofte den enkleste slokkemetoden ved småbranner, fordi du som regel har enkle, improviserte "slokkemidler" lett tilgjengelig - for eksempel teppe, jakke, pute eller lignende. Ved kvelning av flammen forhindrer du at brannen får tilført oksygen, og dermed dempes brannen tilstrekkelig til at du får slokket den.

Husk imidlertid at du ikke kan kvele glør etter en brann. Etter kvelning av en brann i tre, papir, tøy og lignende brennbare materiale, må du derfor alltid etterslokke med vann for å unngå at brannen blusser opp igjen.

Brannteppe
Et brannteppe er laget av ubrennbart materiale. Brannteppet kan brukes til å:

  • Slokke små væskebranner
  • Slokke mindre branner i fibermateriale (husk  etterslokking)
  • Slokke mindre motorbranner
  • Beskytte personer mot strålevarme


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julesanger er topp, liker de, så her er en til av våre favoritter, sånn julesang:



tirsdag 10. desember 2013

Juletilbud salt og pepper - sånn luke 10 tilbud!

Noen kan alt, noen kan gjøre mange ting på en gang, altså flere ting samtidig, flere enn en ting, sånn multitasking, imponerende. Menn aka gutter, de kan ofte ikke gjøre mer enn en ting på en gang, litt sånn enkle. Men sånn er det og det må jo være greit. Tenk om alle var like, kjedelig. Uansett 14 dager til jul, o jul med din glede og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen, vi hilser deg alle med jublende røst, ti tusene ganger velkommen. Herlig, for en lykke, joy and happiness. Bare å få alt på plass da og få gavene i boks, hva med en:

Bordsett med Peugeot salt og pepperkvern i akryl og stål.
Forpakning: Gaveeske.
Kvernverk: Stål
Høyde Kvern: 8 cm.
Veil. Kr: 899,-
NISSEPRIS: 449,-eks.mva

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julesanger er topp, liker de, så her er en til av våre favoritter, sånn julesang:


mandag 9. desember 2013

Grizzly Tulsa softshell jakke

En behagelig og komfortabel jakke.

Grizzly Tulsa softshell jakke er vind- og vannavstøtende (WP3000/MVP2000) og har en behagelig microfleece på innsiden. Jakken har avtakbar og justerbar hette og har bryst- og framlommer samt innerlomme.

Elastisk snor i hette og linning. 2 stikklommer og brystlomme, alle med glidelås.

Yttermateriale: 95% polyester, 5% spandex. Fòr: 100% polyester. Vekt: 290 g/m2.
Maskinvask på 30 grader.
Størrelser: S-XXL.
Farger: Marineblå, grå, rød, sort, grønn, blå.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julesanger er topp, liker de, så her er en til av våre favoritter, sånn julesang:


fredag 6. desember 2013

Victorinox Swiss Armyknife - Fredagstilbud, sånn luke 6!

Oh the weather outside is frightful
But the fire is so delightful
And since we've no place to go
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Endelig fredag igjen, herlig fredag. Litt dårlig vær her og der, sånn rundt om. Men ellers topp, til og med kommet snø. Julestemningen er gradvis økende. Men før den tid og julens herligheter og prakt, vel da er det på tide med et fredagstilbud.

Victorinox Swiss Army
Den originale Victorinox Swiss Armyknife, modell Rucksack. Kniven er 111mm lang og har 12 funksjoner.

TOOLS:
Boksåpner med liten skrutrekker, korketrekker, reamer, punch, sag, nøkkelring, tannpirker, pinsett, låsbart knivblad, korkåpner med skrutrekker og  ledningsstripper.

Veil. Pris: 450,-
HALV PRIS: 225,-eksl. mva

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

«Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!» er en amerikansk sang med melodi av Jule Styne og tekst av Sammy Cahn. Den ble skrevet i juli 1945 i Hollywood, California, på årets varmeste dag.


torsdag 5. desember 2013

Ryggsekk - North Face - sånn luke 5 tilbud!

Walking in the winter wonderland!
Sleigh bells ring, are you listening,
In the lane, snow is glistening
A beautiful sight,
We´re happy tonight,
Walking in a winter wonderland.

Slik er første vers av winter wonderland. Forøvrig en sang som er sunget av mange kjent artister, som Bing Crosby, Dean Marting, osv. Sanger som omhandler jul, finnes det mange av og alle har vi vel vår egen favoritt. For å si det sånn, ikke så mye Walking in the winter wonderland her på vestlandet, men det er vel lov å håpe på en litt sånn white christmas. Men når man er ute på tur, reiser, eller rusler litt, da kan det alltid være greit med en sekk. Nordmenn er glad i sekker, nesten blitt en del av nasjonaldrakta. Passer til alt, om du er ute i vinterlandskapet, skal på trening eller bare trenger noe kjapt å pakke ned noe greier i.

BASE CAMP HOT SHOT
Kombinasjon og blandet utforming av den populære Hot Shot Ryggsekken og med den slitesterk og legendariske Base Camp Duffel, i vanntett stoff (tarpaulin). Resultatet er BASE CAMP HOT SHOT, en allsidige, dagstursekk som er bygget for å vare lenge. Stort hovedrom som passer "bærbare datamaskiner, og et sekundært som passer til organiseringslomme. Passer like godt på kontoret, på skolen som på tur i skogen.

Veil pris: 1299,-
Vår pris: 849,- eks mva. Eventuell frakt og logotering tilkommer.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vi kara i Hero Profil liker jul, syns det er helt topp. Så da smeller vi likeså godt til med en av favorittsangene våres, sånn når det gjelder jul liksom.



onsdag 4. desember 2013

Attila krus

På de fleste arbeidsplasser så drikker man kaffe, finnes jo noen unntak, men da byr man gjerne på en kopp te. Stort sett alle arbeidsplasser har krus, noen har med sin egen logo, noen har med andre bedrifter sin logo, noen har med blanding av forskjellige bedrifter sin logo og noen har forskjellige typer krus. Hvordan står det til med krus parken i din bedrift? Har den forbedrings potensiale, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt samt gir et profesjonelt inntrykk til besøkende.

Attila kaffekrus er et elegant, stilig, lekkert og hendig kaffekrus. Kaffekrus i stengods med hvit innside og farget utside.

Mål: Høyde 10 cm volum 25 ml



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Navnedag: Barbara, Barbro

Navnedagen er etter den gamle Barbromesse, minnedag for Barbara fra Nikomedia død ca. år 300, hun ble stengt inne i et tårn av faren, og ble martyr, samme dag ble faren drept av lyn, hun er blitt skytshelgen for gruvefolk og artilleri, og mot feber. På de gamle primstaver avmerket med et tårn.

tirsdag 3. desember 2013

Reisepute delux - All I want for Christmas - sånn luke 3 tilbud!

It's beginning to look a lot like Christmas sånn i de tusen hjem, It's the most wonderful time of the year er det mange som mener, men ikke alle husker hva de fikk Last Christmas. All I want for Christmas is you, mens andre gleder seg til Mistletoe and wine. Snømannen Kalle er populært blant kidsa, det samme er The Støvel dance. Uansett er det alltid en fordel at Vi tenner våre lykter når det mørkner, så er det ikke så mørkt lenger, samt at det er litt koselig også. Så når det nærmer seg  O helga natt, er det greit å sette seg i bilen og nynne litt på Driving home for Christmas. Noen vil ha hvit jul, men andre vil ha Blue Christmas, da spør man gjerne seg selv om Do they know it's Christmas? Kidsa har jo en fantastisk fantasi, noen mener at Jeg så mamma kysse nissen, litt sånn Santa baby. Uansett, alle ønsker seg en Julepresangen, så hva med Reisepute delux?

Reisepute delux
Hvis du synes det er vanskelig å sove på fly kan dette være produktet for deg. Denne patenterte reiseputen er annerledes enn andre puter du har prøvd. Den har en flat bakkant og svært behagelige sidestøtter i et fleece-aktig materiale, som tilpasser seg nakken din.

Pris: 134 kr pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.

Alternativ, så kan du kjøpe den her (Enklereliv.no), men da er den dyrere.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vi kara i Hero Profil liker jul, syns det er helt topp. Så da smeller vi likeså godt til med en av favorittsangene våres, sånn når det gjelder jul liksom.




mandag 2. desember 2013

Eva Solo termokanne – en sånn luke nr 2 tilbud!

I følge vår forskning, litt sånn enkel forskning, så finner vi ikke noe spesielt med 2 desember og da opp mot jul. Tenker på betydning og merkedag. Bortsett fra at man skal åpne luke nr to i julekalenderen. Første advent er gjennomført, kidsa har startet på julekalenderen og man er så smått i gang med å bygge opp forventninger til julen. Bare 22 dager igjen nå. Tia flyr. Det vi veit, er at mange koser seg i denne tiden. Mye besøk og masse baking av diverse sorter og kaker. Mange juleverksteder blir nok gjennomført også. Så mens man pynter til jul, lager dorullnisser, baker kaker og får folk på besøk, da må man ha kaffen klar, da kommer en termokanne godt med.

Eva Solo termokannen
Forventningene begynner ved serveringen. Vi spiser med våre øyne, følelser og sanser. Måten mat serveres på kan fort forvandle hverdagslige måltider til en spesiell anledning.

Den dryppfrie Eva Solo termokannen i plast kan brukes til alt. En rask kopp, filterkaffe eller te. Åpningen på kannen passer til både Eva Solo tefilter og Eva Solo kaffetrakt. Fremstilt i plast, rustfritt stål, silikon og glass. Tåler oppvaskmaskin.

Pris: 199,- pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.



Dagnes trivia, sånn i tilfelle du lurte:
2. desember er den 336. dagen i året og den 337. i skuddår. Det er 29 dager igjen av året.  I 1804 – Napoléon Bonaparte ble i Paris kronet som Frankrikes keiser. Av sånn merkedager, så kan vi nevne at, Nasjonaldag for De forente arabiske emirater og for Laos. FNs internasjonale dag for avskaffelse av slaveri.

fredag 29. november 2013

Fredagstilbud på Black Friday


Så er det altså Black Friday. Usikker på hva det er, så kan det faktisk kobles opp mot mange forskjellige greier og hendelser, men for de fleste så tenker man automatisk på shopping. Black Friday (shopping), årlig handledag i USA og Canada, dagen etter Thanksgiving. Sikkert ikke lenge til dette fenomenet slår til i Norge heller, men enn så lenge, så kan man benytte seg av ulike tilbud på internett. Vi i Hero Profil, var for noen år siden i New York og opplevde Black Friday sånn live, for å si det sånn, det kan absolutt anbefales. Uansett farge sånn på en fredag, håper det blir en bra fredag og som vanlig, vi kjører på med et fredagstibud – perfekt for deg/dere som ikke er ferdig med julegaver til ansatte enda.

Nå begynner virkelig julen å nærme seg. Til etternølerne kan vi denne fredagen tilby den populære Baggy Winecoat i fargene Black leather look og Neon purple. Selges kun i hele kolli! Kolli: 4 stk.

Baggy Winecoat er en genial oppfinnelse og kamuflerer pappvinen på en morsom måte. Det er plass til en vanlig treliter med vin.  Kjekk å ha med seg på fest! Leveres i flotte gaveesker!

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:        
Black Friday er en årlig handledag med mange tilbud i USA og Canada, som finner sted dagen etter Thanksgiving. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpner ofte så tidlig som 03.00 eller tidligere, og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Fordi Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i november i USA, vil Black Friday finne sted mellom 23. og 29. november.

Enkelte hevder at uttrykket kom fra trafikkaos og eksosen som la seg over byen når titusener kjørte på juleshopping denne dagen. Andre mener derimot at «Black Friday» beskriver at handelen denne dagen bidrar til at mange butikker igjen går med overskudd – og dermed går fra røde til svarte tall i regnskapet. Dagen er også en viktig indikator på hvordan julehandelen kommer til å bli; den fungerer som et barometer på folks vilje til å bruke penger.

torsdag 28. november 2013

Stylus penn - Kampanje



Ok, vi kan si det sånn, kan liksom innrømme det med en gang, vi har en svakhet. Vi ække så veldig god på «twerking». Men det kan vi leve med, ikke så nøye, går greit at andre kan det bedre enn oss. Ikke sånn at det er «twerke» konkurranse hos oss hver fredag. Så syns vi at det ser bedre ut når andre gjør det. Veit du ikke hva «twerking» er, vel, det har vist blitt hot det nå, rumpa skal ristes liksom. Fortsatt usikker, kast deg over google og sjekk det ut.

Men en ting som er hot, praktisk og som man blir litt avhengig av, det er touch penn. Kampanje, faktisk helt frem til nyttårsaften, på Stylus penn. Gjør navigering på smartphone og tabs veldig enkelt. Samtidig som man slipper unna med fete fingermerker på skjermen. Har du først begynt å bruke en slik touch penn, ja så blir du faktisk hekta. Ute etter give aways produkter som er populært, jepp, da anbefaler vi et slikt produkt som dette.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Siden den første versjonen Pocket PC 2000 ble lansert har de fleste Windows Mobile-enheter blitt levert med en «stylus penn», som brukes til å skrive inn kommandoer ved å peke på den på skjermen

onsdag 20. november 2013

Trolley - synlighet på første klasse!

Ut på tur – aldri sur. Spesielt hvis man får med seg bagasjen når man er ute å reiser. En annen sak som ikke er så dumt når man skal på tur, er å ha noe å pakke i. Ofte er det svært fordelaktig om bagasjen også er lett å dra med seg. Koffert, eller en trolley er strålende når det kommer til eksponering av bedriften, uten å bruke en haug med penger! Flyplasser, bagasjebånd, ansatte som er ute å reiser, vel, muligens "verdens beste reklame plass". Så har også firmalogoen mulighet til å reise verden rundt, synlighet på første klasse.

Trolley 19 ”
Trollye 19” med 4 hjul, kodelås. Rommer 36L
Mål: H 57 cm, B 37 cm, D 24 cm.
Tilgjengelig i svart og sølv.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Flyplass er det sted hvor fly letter og lander, og er i tillegg et hvert område spesielt tilpasset luftfartøyers landing, avgang og bevegelser, herunder tilhørende anlegg som kan være nødvendige av hensyn til lufttrafikken og service for luftfartøyer, samt anlegg som er nødvendige for å betjene ervervsmessig flytrafikk.

tirsdag 19. november 2013

Dekanteringskaraffel - fantastisk tilbud ut uka!

De populære dekanteringskaraflene fra Menu er denne ukens tilbud. Varer til 22.11.2013 For mange årets julegave, spesielt for de som vet å nyte et godt glass vin. Alle leveres i flotte gaveesker!

En flott sak, som er fin å gi i gave, eller til en spesiell anledning. Etter at vinen har blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen. Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Karaffelen er svært enkel i bruk. Man fester bare karaffelen til flasken og flipper den – enkelt, effektivt og fritt for søl.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Dekantering vil si å fjerne bunnfall i en vin ved å forsiktig helle den mellom to beholdere, vanligvis fra vinflasken og over til en dekanter eller karaffel. Dekantering gjøres hovedsakelig med rødvin eller årgangsportvin.




onsdag 13. november 2013

NOVEMBERTILBUD


ALLE MARIUS ® PRODUKTER    

HALV PRIS!

Noe mer er det egentlig ikke å si. Bortsett fra at disse produktene anbefales. Så trenger du hjelp til noe, så er det bare å ta kontakt :-)





Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
November er årets ellevte måned og har 30 dager.
Av latinsk novem som betyr ni; november var romernes niende måned. Gammelt norsk navn på november var 'Slaktemåned', eller Gormåned (gór betød innvoller etter slakt).

Kulderekord –41,8 grader, Karasjok. Varmerekord 21,8 grader, Tafjord. Nedbørsrekord: 229,6 mm, Indre Matre Hordaland, den 26.11.1945 det var Norgesrekord for ett døgns nedbør.

Black Friday er en årlig begivenhet i USA og Canada som finner sted dagen etter Thanksgiving, og tradisjonelt er begynnelsen på sesongen for julehandel. Fordi Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i november i USA, forekommer dagen etter mellom 23. og 29. november.

fredag 8. november 2013

Fredagstilbud – Catamount skalljakke

Det er fredag, så hva skjer a. Synger gutta Jaa9 & OnklP. En kul sang, som går sin seiersgang på kontoret vårt hver fredag. Så da tenkte vi å smelle i gang med et fredagstilbud, ett veldig godt tilbud også. Fredag kuppet gjør du hos Hero Profil!

Designet for urban ytelse og hverdagens utfordringer, er Catamount et riktig valg av jakke når du ønsker å være stilig, men samtidig praktisk. Denne lette skalljakken holder deg beskyttet mot de verste regnskyllene, og er en perfekt følgesvenn til en fleece eller et annet varmt klesplagg. Catamount skalljakke er perfekt som “tredje lag”. Godt egnet for en sykkeltur gjennom byen eller stå på ski ned fjellsider. De sporty egenskapene i dette 100% “søm-teipede” produktet er forsterket med sølvfarget membran, glossy vanntett YKK glidelås og den praktiske ventilasjonen under armen.

Ytterstoff: 100% Polyester rib stop med tapede sømmer.
Foring: 8000/3000-membran
Farger: Sort
Sizes (M):
S / M / L / XL / XXL / XXXL
Sizes (F):
XS / S / M / L / XL

Veil: 1.199,-

Fredagstilbud: 699,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Fredag er ukas femte dag regnet fra mandag, slik det er anbefalt i den internasjonale standard, ISO 8601. I mange land er det den siste dagen i en normal skole- og arbeidsuke. Fredag er oppkalt etter Odins hustru, den norrøne gudinna Frigg, eller Frøya. Ifølge den romerske kalenderen er fredag Venus' dag (latin: dies Veneris).

I kristen tradisjon er fredagen forbundet med Kristi korsfestelse på langfredag. Derfor er fredagen i mange kristne kirker, eksempelvis Den ortodokse kirke, regnet som fastedag. I eldre norsk folketradisjon var fredag en ulykkesdag. I nyere tid er spesielt Fredag den 13. knyttet til overtro og frykt for uhell og ulykker.

Paradoksalt nok forteller eldre tradisjoner også at fredag var en god dag. Noen forklarer det med at fredag i førkristen tid var den norrøne guden Frøys dag. Frøy var fruktbarhetens gud og til hans ære ble det holdt fester.

torsdag 7. november 2013

Camelbak - Eddy

Vann er bra, faktisk helt toppen og skal være veldig bra for kroppen. Tisser du blankt, ja, da har du fått i
deg nok vann, det er liksom tommelfinger regelen. Her til lands, er vi jo såpass heldig at vi kan drikke rett fra springe, hender jo noen ganger at man faktisk får beskjed om å koke det først, grunnet diverse bakterier og greier, men stort sett og veldig ofte går det greit. Å drikke vann fra springen altså. Mange fordeler med å drikke vann og så er vel sånn veskebalanse viktige greier. Med Camelbak, denne ledende drikkeflasken på markedet som kommer i veldig stilig og trendy design, legger man tilrette for mer inntak av vann. Skal du ha det beste merke på markedet, da er dette produktet.

Camelbak drikkeflasker kommer fra 0,4l til 1l. 100% lekkasjesikre og enkel rengjøring. Camelbak`s drikkeflasker kommer med eget sugerør som er perfekt som sykkelflaske eller sportsflaske da du slipper å bøye hode og har full kontroll fremover! Camelbak har hele tiden fokusert på å være ledende hva angår teknisk innovasjon på drikkesystemer og drikkeflasker. Dette for å hele tiden tilby det siste innen systemer som er tilpasset en aktiv livsstil.

Camelbak - Eddy

  • Eddy drikkeflaske er sølsikker og gjør det enkelt å holde seg hydrert når du er på farten!
  • Ny, slank form som passer bra i hånden og de fleste koppholdere.
  • Livstidsgaranti.
  • Redesignet lokk og biteventil gi raskere gjennomstrømning av veske og økt holdbarhet.
  • Flip, Bite og SIP. Ingen tipping kreves (men mulig å fjerne sugerøret).
  • 100% BPA-Fri


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Drikke eller «en drikk» er vannbasert væske tilberedt for å inntas gjennom munnen (drikkes). I tillegg til å fylle det fysiologiske behovet for vann, har drikker kulturell betydning.
De aller fleste drikker inneholder vann, men i mange sammenhenger blir drikkevann i seg selv ikke regnet som en drikk. Alle dyr trenger vann for å overleve og vann har historisk vært livsviktig drikke for mennesker. Sett bort fra fett utgjør vann ca. 70 % av menneskekroppens vekt. Det er en nødvendig bestanddel i stoffskiftets prosesser og fingerer som løsemiddel for mange kroppslige løsningsstoffer.

onsdag 6. november 2013

Genser med god kvalitet!

Tiden er inne for å komplettere og oppgradere garderoben. Derfor har vi valgt ut et produkt, selvfølgelig med top notch kvalitet, behagelig å ha på seg og sist men ikke minst, det ser veldig bra ut. Med høye kvalitet fra en leverandør som har spesialisert seg på skjorter og klær. Gensere brukes jo mye og passer bra til stort sett alle plagg og anledninger. Anbefaler å gå for kvalitet, det lønner seg i lengden. Med en genser fra Ernst Alexis så er bedriften godt kledd i alle representasjonsituasjoner, gir et profesjonelt inntrykk, behagelig å ha på seg og gir det lille ekstra.

Genseren lagerføres i mange ulike farger, finnes i både 100 % bomull og merinoull. Lyst til å skille deg ut og gjøre noe annerledes, da er det greit å vite at man kan spesialprodusere plagget i andre farger.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gensere kan bæres av både kvinner, menn, voksne og barn. Det er et klesplagg som først og fremst skal varme og blir særlig brukt når det er kaldt. Gensere kan være strikket av garn laget av ulltråd, bomull, kunstfibre og annet.



fredag 1. november 2013

Fredagstilbud - krydderkverner

Det er fredag, så hva skjer a. Synger gutta Jaa9 & OnklP. En kul sang, som går sin seiersgang på kontoret vårt hver fredag. Så da tenkte vi å smelle i gang med et fredagstilbud, ett veldig godt tilbud også.

Flotte designer krydderkverner til all slags krydder! Med keramisk kvernverk, tre-topp og justerbar grovhetsgrad. H:29cm Ø:8cm

Veil pris: 379,- pr.stk.

TILBUD:

179,-pr.stk Eks. mva.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Saltenes viktigste egenskaper er:

  • De danner (salt)krystaller med regelmessig geometrisk form.
  • De har høyt smeltepunkt, og koker ikke uten å først ødelegges.
  • De er harde og sprø.
  • Mange løses lett i vann (fordi vannets polare molekyler trekker ionene fra hverandre), men ikke i organiske løsemidler.
  • De leder elektrisk strøm i smeltet form og oppløst i vann (i disse tilfellene er ionene frie til å bevege seg), men ikke i ren, fast form (da ionene er for fast bundet til plassene sine).


torsdag 31. oktober 2013

SKROSS World Adapter Pro

Noen ganger, sånn innimellom er det greit med en standard. At ting er likt, følger de samme tingene liksom. Bare sånn innimellom og spesielt akkurat da man trenger det som mest, at ting er likt. For i dagens teknologiske verden, så finnes det jo mye ulikheter. Om det er fordi at de ulike bedriftene som tilbyr dette, håper at nettopp de skal bli størst og at deres systemer da skal være det som blir standard, vel det kan jo være en mulighet. Men for oss, vi som bruker det, kan det blir litt sånn frustrerende når man har en haug med sånne ”duppe ditt” ting og man må ha lader for alt mulig, ingen ting er likt. Når man er ute å reiser, vel da støter man på enda et problem, hva slags stikkontakt system er det i dette landet. Så for deg, som er opptatt av dette, her er det perfekte produktet. Noe alle trenger, samt at det også er en bra ting å gi bort.

Ikke risiker å stå strømløs med telefonen eller laptopen når du er
ute og reiser bare på grunn av annerledes stikkontakt. SKROSS World Adapter Pro er den ultimate reiseadapteren for europeisk kontakt til stikkontakter over hele verden. Ikke nok med det, som man sier på tv shop, den har også to USB utganger.

World Adapter Pro passer de fleste 2 og 3-pols(ink. jordet)-kontakter i sikkerhetsklasse I og II og er den absolutt sikreste måten å gi dine bærbare enheter strøm på over hele verden. Spesielt egnet for blant annet hårføner, mobiltelefoner, barbermaskiner, MP3-spillere, laptop, fotokamera, spillkonsoler, GPS og lignende.

Selvfølgelig er det mulig å få varen logotert med sin egen logo. Men 300 stk er minimumsantallet for å få varen prydet med egen logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En adapter (av latin adaptare (tilpasse), er en overgang fra et format til et annet, mest brukt om gjenstander som er spesielt laget med dette for øye.
Adaptere er også vanlige som overganger mellom forskjellige tilkoplinger innen elektronikk og datatilbehør, der pluggformatene i perioder har vært ustandardiserte.

onsdag 30. oktober 2013

iPhone lader og cover - i 1

Passer perfekt for folk som er på farten! iPhone lader og etui, som beskytter og gir mulighet for å lade telefonen. Batteriet ligger i bunnen på dekselet, og lades med en USB kabel. Dette medfører at telefonen har dobbel batteri tid.

Det optimale produkt for iPhone-brukere! Etui og lader - alt i ett! Plasser din iPhone i etuiet; Trykk på knappen og det lastes automatisk med LI batteri.

Logoen er trykt eller stemplet på baksiden av etuiet. Leveres med Micro USB-kontakt i stilig gaveeske. Batteriet, 2100 mAh, lading via datamaskin. LED-indikator viser gjeldende lading av batteriet.

Vekt: 140 g. Mål: 130x63x18 mm. Grafisk størrelse: 16x6 mm press. Standard farge: Sort



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

iPhone ble introdusert  2007. iPhone hadde kamera på 2 megapiksler.

mandag 28. oktober 2013

Gave- og profilprodukter

Utvalget er enormt. Alternativene er mange, uansett anledning. Produktprofilering bidrar til å skape
produktets/bedriftens identitet og image og gjør det gjenkjennelig. Er det noe du trenger, så er det bare å ta kontakt. Kan garantere at vi har det. Men skal man skille seg ut, vel, da vil vi absolutt anbefale å lage egne produkter. Det går på stort sett alt, profilartikler, klær, gaver, jakker, treningstøy osv.

Profilprodukter: 
  • Handler om å bli kjent igjen
  • Handler om å bli sett
  • Velge produkt(er) som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå.
  • Bedrifter bruker gavereklame i sin markedsføring
  • Uendelige produkttilbud
  • Store variasjonsmulighetene = gavereklamens popularitet
  • Profilprodukter virker like bra som gave på messer eller kundebesøket, som ved massemarkedsførings kampanjen.
  • Gavereklame = økt kjennskap til bedriften eller varemerket
  • Kjennskap =  økt konkurransefordel


Profilering
  • Skape og opprettholde en identitet og omdømme.
  • Positiv innvirkning
    • internt
    • eksternt
    • relasjoner til kunder
    • andre forbindelser
    • egne produkter

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Profilering kommer av ordet profil. En profil er noe som utmerker seg på en karakteristisk måte med særtrekk og egenart. Behovet for profilering kommer når for eksempel en bedrift eller organisasjon ønsker å markere seg overfor kunder og medlemmer, og vil framstå tydelig og gjenkjennelig, enhetlig og velorganisert. En grafisk profil kan også styrke bedriftskulturen og de ansattes opplevelse av enhet. Nye profiler kan dessuten gi signaler om generell fornyelse og nye mål for virksomheten.


torsdag 24. oktober 2013

POWER TUBE - smart lader til smartphones

En smart liten sak, og en svært så praktisk sak også. Tar ikke store plassen. Sånn, uten særlig forskning på området eller noe fakta å slå i bordet med, så er vi inne i en tid hvor mange er svært opptatt av batteri og batterikapasitet. Så er du på farten og bruker mobiltelefonen din mye, vel, dette er absolutt produktet for deg.

POWER TUBE en smart lader til smartphones. Lett og smidig å ha med overalt der man ikke har mulighet til å lade din telefon. Oppladningsbart Li-batteri på hele 2200mAh som lades opp i dataen eller i ett vegguttak.

Standardfarge: Svart, sølv
Trykkflate: 50 x 8.5mm - lasergravering
Logo: Gravering
Material: Aluminium
Vekt: 80g
Dimensjoner: Diameter 22x91mm

Dagens triva, sånn i tilfelle du lurte:
Batteri, tidligere The Battery, er et norsk pop/rockband, kjent for sin andreplass i Melodi Grand Prix junior 2008, etter The BlackSheeps. Bandet består av fem gutter fra bygda Surnadal på Nordmøre.

mandag 21. oktober 2013

Hero Profil trening - sånn til å ha under

Superundertøy er kjent for å lukte «høgg» etter kort tids bruk, og det er en fordel om tøyet tåler 60 graders vask. Superundertøy er tynne, syntetiske plagg til å ha innerst når du er ute og sporter i kaldt vær. De er designet for å transportere vekk fuktighet, så du får en mest mulig tørr følelse selv om du har svettet. Enten du sverger til løpeturer eller skiturer er superundertøy høyst nødvendig ved utendørstrening i vintermånedene. Med et godt superundertøy innerst vil du holde deg tørr og ikke minst varm.

Warm Crewneck
Bodymapped, høy funksjonalitet og lettvekts crewneck som holder deg varm der du trenger det. 3D strikket, kroppsnær fasong. Sømløse integrerte klimasoner og elastisk materiale for full bevegelsesfrihet.

Andre varianter:


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Polypropen (Polypropylen, PP) er en polymer og termoplast, som brukes til alt fra små plastartikler og innpakking av sjokolade til superundertøy og avansert laboratorieutsyr. Polypropen kan formes som fibre som er velegnet til sportsundertøy, da fiberen ikke opptar fukt, men transporterer svetten vekk fra kroppen og ut i neste lag tekstiler. Overskytende fukt avgis dermed til den omgivende luft. Polypropen er et syntetisk fiber: Sett i mikroskop er fibrene glatte og nesten sirkelrunde i tverrsnitt. Fibrene har lavest tetthet blant kommersielle fibre og flyter på vann.

torsdag 17. oktober 2013

Hero Profil trening – hot merke

Hotte og nye trenings metoder kommer på løpende bånd, noen blir værende mens andre går i glemmeboken. Når de blir lansert, så er de trendy, hotte, revolusjonerende og særdeles effektive. Mange, virker litt sånn, har sitt utspring i fra den gode gamle sirkeltreningen som man hadde i gymtimene. For de som likte ballidrett, vel, så var disse timene litt sånn bortkastet. Uansett type trening, metode og andre fandens oldemor, treningstøy er viktig. Som nevnt før, detta kan vi i Hero Profil. Se litt i katalogen, finner du noe du liker, så er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg med resten. God pris og fantastisk service får du også. Kjempe kombo det :-)

I en artikkel i dag, på nettet ett sted, kan man lese om; Høstens fem hotte merker for trening. Ikke overraskende, så er det merke som vi anbefaler, inne på listen her:

Craft (trykk her for katalog)
Craft er et svensk varemerke som produserer sportsklær for både proffer og amatører. Svensken Anders Bengtsson fra Borås var mannen bak oppdagelsen som satte sportsmerke på kartet i 1973. Det var likevel ikke før i 1977 da virksomheten fikk navnet Craft of Sweden og ble registrert som et eget aksjeselskap. Crafts produkter kjennetegnes av sitt unike materiale med varmeholdende egenskaper som gir maksimal fuktregulering. Sportsmerket tilbyr funksjonelle treningsklær som har en pen design, samt bra ergonomi og komfort.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte: 
Hopp uten tilløp er en treningsmetode for plyometrisk spenst og en konkurranseform innen friidrett.
Ved å ta bort tilløpet vil denne typen hopp ha økt krav til den plyometriske ferdigheten spenst. Kravet til teknisk koordinasjon mellom løpstilløp, sats og hopp er borte og kravet til utøverens relative styrke blir tydeligere.

I konkurranser og tester finnes det regler som setter noen forutsetninger for hvordan et hopp kan utføres.

mandag 14. oktober 2013

Nøkkelring med lys

Nøkkel er vel noe alle har, de fleste har vel opptil flere også. Men en nøkkel mange ønsker seg, det er vel nøkkelen til suksess, hm, tenk og hatt den a! Uansett om du bare har en vanlig nøkkel eller er i besittelse av den som gir deg langvarig suksess på det område du ønsker, så kan det være greit å ha noe mer på nøkkelen. Sett den sammen med noe annet og da dannet et nøkkelknippe. Medfører ofte at nøkkelen blir enklere å finne og det er jo ingen dum idé. Nøkkelring med lys er en praktisk sak. I den forbindelse er det muligheter for å gjøre noe litt annerledes, som skiller seg ut og som gir bra profilering.

Designnøkkelring med lys. Nøkkelring som gir stor oppmerksomhet. Utform din egen design innenfor 5 x 5 cm eller 7 x 4 cm. Fargetrykk begge sider.

Pris eksempel ved 500 stk: Veil. Kr 10,50 pr stk, inkl. trykk begge sider, eks mva, oppstart og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lykt er en av flere benevnelser på lyskilder. Andre navn er lanterne, lampe eller bare lys. Ellers brukes benevningen lykt om relativt små transportable lyskilder som fjøslykt, lommelykt, stavlykt, sykkellykt m.fl. Litt større eller spesielle utgaver fikk lett navnet lampe, selv med samme bruksområde. Lampenavnet kan i noen tilfeller være importert (kerosene-lamp blir til parafinlampe og «petromax» er lampe fordi det står preget på den.)

Lyskilden har variert fra talglys via små lyspærer til dagens LED. Energitilførselen har stort sett vært fra batterier, bortsett fra en periode med dynamodrift for sykkellys, og under annen verdenskrig også for små lommelykter som ble holdt lysende ved å klemme ned en spak gang på gang.

fredag 11. oktober 2013

CABIN TROLLEY

I business verden er man ofte ute og reiser. Møter, besøk, messer og andre trivielle ting. I reise sammenheng, så er det slik at dette er en fin måte å profilere bedriften sin på. Har seg sånn at det ofte er mange folk på f.eks. flyplasser. En enkel måte er å logotere kofferter, trolley, bager osv, et annet alternativ er å logotere bagasjebrikker. Så er man mye ute å reiser, da vil cabin trolley være en strålende følgesvenn. Plass til det meste, tar liten plass og passer i bagasjeboksene på alle fly. Kjapt og effektivt, inn og ut av flyet.

Den ultimate kabinbagasjen som rommer det meste på en ryddig og velorganisert måte. Separat rom for klær og privatsaker. Eget data- og elektronikkrom med separat PC/Dokument-veske inkludert. Eget rom med 3 skilleark for dokumenter. Eget organiseringsrom for mobil, skrivesaker, kort, nøkler, etc. Må sees/oppleves for å ytes full rettferdighet.

Materiale: 1680D/PVC
Farger: sort
Størrelser: 30L

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En reise er en tur med en eller flere overnattinger til ett eller flere reisemål. Ved flere reisemål eller stoppested på samme reise taler man om en rundreise. Kortere reise kalles i stedet tur, mens lengre reise som krever relativt mye planlegging kalles ekspedisjon.

Temaet behandles i reiselivsfaget og er organisert i reiselivsnæringen. Den som reiser kalles turist.

torsdag 10. oktober 2013

Trening - Wind Jacket

Så er vi inne i årstiden hvor det er greit å ha på seg litt mer klær nå man er ute og trener, da kan denne jakken, Wind Jacket være et strålende alternativ. Foruten jakkens tekniske detaljer, svært behagelig komfort og at man føler seg vel i den, så tilbyr den ikke noe ekstra i form av at man blir bedre trent, får en mer spretten rompe, ei heller fjerner den ekstra kilo fra kroppen. Ikke noe innebygd lavkarbo program der altså. Enkelt og greit, den gjør jobben sin, og vel så det, på en ypperlig måte.

Vindtett og ventilerende jakke med en ergonomisk passform for bevegelsesfrihet. Lett og myk materiale. Ventilasjonspaneler med svette soner og reflekterende logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Submission wrestling er svært lik brasiliansk jiu-jitsu der hovedforskjellen ligger i at man ikke bruker den tradisjonelle
drakten gi, men snarere bruker vanlige treningsklær. Mest vanlig er det å bruke kortbukser (shorts) og rash guard (tettsittende treningsskjorte, ofte med lange ermer). Teknikker som benyttes er låsinger, kvelninger og kast. Det er ikke lov med slag og spark eller lignende.

tirsdag 8. oktober 2013

Julegave – vannkoker fra Eva Solo

Flott og elegant vannkoker i stilig design. Vannkokeren fra Eva Solo gjør seg godt både på kjøkkenet og på stuebordet. Den har samme design som den populære termokannen fra Eva Solo, og har i likhet med den en dryppfri hellekrage som gjør det mulig å helle uten å søle. Vannkokeren er ledningsfri og kan dreies 360 grader, slik at den er lett å fylle med vann og helle fra. Den rommet 1,5 liter og er utstyrt med tydelig vannivåmåler og skjult varmelegeme. kokeren slår seg av automatisk når vannet koker, noe som beskytter den mot tørrkoking.

  •  100% dryppfri
  •  Ingen lokke som må åpnes eller lukkes
  •  Enkelt å fylle på og å helle fra
  •  Automatisk utkobling
  •  Beskyttelse mot tørrkoking
  •  360 grader roterende fot
  •  Volum: 1.5 l

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Destillasjon er en måte å skille flyktige komponenter med ulikt kokepunkt i en væske fra de mer tungtkokende ved hjelp av fordampning fulgt av kondensering. Dersom den tungtkokende komponenten har et svært lavt damptrykk er en simpel destillasjon nok, for eksempel ved avsalting av saltvann.

fredag 4. oktober 2013

Swiss Peak laptop ryggsekk

Ut på tur – aldri sur, heter det seg. Om det stemmer, vel, uvisst. Det som i hvert fall er klart er at det er ok å ha orden i utstyret som man har med seg, da helst i en eller annen form for praktisk gjenstand som man kan pakke ting ned i. Er jo blitt sånn at man skal pakke med seg mer og mer, blitt flere ting man skal drasse på. Det mest praktiske er da en nett sak som man kan ta med seg over alt. Sekk, reisekoffert eller bag er jo ofte svært praktiske i dette tilfellet. Så er du en kar, eller dame for den saks skyld, som liker å travel a lot, sånn stadig på farten. Da er dette, Swiss Peak laptop ryggsekk, et strålende produkt for deg.

Swiss Peak laptop ryggsekk
En sekk med flott design, samt praktiske løsninger, med blant annet ekstra oppbevaringsrom, arrangørrom og glidelåser som kan låses. Registrert design. Beskytt din laptop i en dynamisk stil. Både ryggen og din laptop vil bli beskyttet med polstret laptop kupé.

Laget i 1680D polyester med ribstop, polstret håndbæregrep og justerbare samt polstret skulderstropper.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sekk er en gammel mengdeenhet som har vært brukt i Skandinavia, herunder også i Norge, til å telle småskinn og småpels med (eksempelvis ekornskinn). En sekk tilsvarte 5 timber eller 2 tirøtt hundre (altså 200) skinn.

I dag er betydningen av en sekk helst å forstå som lik en ryggsekk, papirsekk eller plastsekk til å ha varer og avfall i, for eksempel en sekk med poteter.

onsdag 2. oktober 2013

3 i 1 - lader

Noen ting er vi avhengig av, ting vi trenger, noen ting må man alltid ha og noen ting er det alltid vanskelig å
finne. Nøkler er jo en ting man leter etter veldig mye, lommebøker, mobiltelefoner og ettersom teknologiske produkter har gjort et stort inntog i de fleste hjem, er også ladere blitt en sånn ting man leter etter. Litt sånn oftere og oftere. Er jo også sånn at man trenger forskjellige ladere til forskjellige produkter. Tenk hvor enkelt det hadde vært hvis det var en standard for alle ting, ting som trenger å lades opp altså. Så det kunne muligens vært på tide å oppgradere Thorbjørn Egner`s sang, hvor er skjorta mi, til å inneholde et og annet om mobiltelefoner, ladere, nøkler og lommebøker.

Et nytt og optimalt produkt for deg som er lei av å drasse med deg ulike kabler til din teknologiprodukter. Alle kontakter i en og samme ledning. 3 in One Cable kaller vi dette produktet! 80cm lang ledning med alle kontakter du behøver i dag. Passer iPhone 4 , iPhone 5, Samsung, Nokia, HTC mfl

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mobiltelefoni på 1980-tallet. Apparatenes vekt er blitt kraftig redusert ettersom batterienes omfang er blitt ekstremt redusert. På begynnelsen av 1980-tallet utgjorde batteripakkene til mobiltelefonene 10-20 kg, og de fleste mobiltelefonene var derfor stort sett brukt i kjøretøyer eller fartøyer.

tirsdag 1. oktober 2013

Julegaver - mat

God mat hører med til julen, felles hygge og god stemning. Lofotkista – en skattekiste med god mat, fylt opp til randen med kvalitets produkter. Samle hele familien eller venner til et fiskebord i juletiden. Maten smelter på tungen.

Lofotposteien, sursild, madeirasild, karrrisild, lodderognkaviar, Skalldyrmiks, einerøkt laks, varmerøkt pepperlaks, einerøkt ørret, spekesildfilet, gravet laks med saus, varmerøkt peppermakrell og varmerøkt paprikamakrell.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julemat er matretter som tradisjonelt blir spist i forbindelse med feiring av jul. Rettene og skikkene varierer mye mellom landsdeler og land. I Norge er det vanlig å servere svineribbe, pinnekjøtt eller torsk til julemiddagen, mens det i Danmark ofte blir servert and, i Sverige juleskinke og lutefisk, i Polen og deler av Tyskland karpe og i USA kalkun.


Julematen omfatter både varme middagsretter, desserter, pålegg, julekaker og julegodteri.

mandag 30. september 2013

Julegaver – vin + karaffel

Vinflaske med bedriftens logo, med etikett som er designet i bedriftens farger. Vin med logo er den åpenbare firma, kunde eller julegaven.

All lov pliktig informasjon om vin er på baksiden, slik at mottakeren har kontroll over dråpene som er i flasken. Vin gaven kan for eksempel leveres i kartong, vinpose, vineske i tre, eller den kan pakkes i gavepapir i ønsket farge og kvalitet.

Etter å ha blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen. Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Dersom dette kunne vært noe, så er det bare å ta kontakt. Ingen problem å kjøpe produktene hver for seg heller.


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vin (fra latin vinum) er en alkoholholdig drikk som fremstilles ved gjæring av druesaft. Drueplanten tilhører familien Vitis Vinifera. Vin laget på annen frukt eller bær enn drue kalles fruktvin.


fredag 27. september 2013

Julegaver - Teknopakken!

En pakke for hele familien eller til de som er stadig på farten. Her får man alt man trenger til dagens tekniske produkter. Cover til ipad med lade mulighet, reise adapter som støtter alle varianter, telefon rør som man kobler til brett eller smarttelefon, lyd splitter til brett eller smarttelefon slik at flere kan se på film eller høre på musikk sammen, samt en touch pen som også fungerer som en kulepenn.

Charger Cover:
Et veldig smart iPad cover, med innebygd batteri som lader opp iPad når den er tom. Lett å bære, stilig design. Man kan også lade mobiltelefonen eller andre smarttelefoner.

Skross adapter:
Reise adapter, sørger for strøm og lading i de landene som har andre kontakter enn man er vant til.

Retro telefonrør:
Koblers til telefon, brett eller pc. Så er det bare å ringe. I tillegg slipper man å bli utsatt for stråling fra telefonen.

Touch pen:
Penn for iPad og andre enheter med berøringsskjerm. Med pennen kan du nyte komfortabel og presis kontroll og en skjerm uten fingeravtrykk.

Lyd splitter:
Plugg den til telefonen, brett eller pc og man har mulighet til å koble til to stk headset.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En julegave eller julepresang er en gave som gis i forbindelse med jul. I vestlige land er det vanlig at familiemedlemmer, nære slektninger og venner gir hverandre slike gaver, særlig fra voksne til barn.
Julegaver kan være små og store, billige og dyre, selvlagde eller ferdigkjøpte. Det kan for eksempel være leketøy, spill, sportsartikler, klær eller penger til barn, nyttegjenstander, elektronikk, pynteting, bøker, plater og gavekort til de voksne. Julegaver kan også være firmagaver, venninnegaver og liknende.

Julegavehandelen i desember er årets store salgsperiode for mange forretninger.